ربابه روشندل
کاربر ویژه
سلام دومبن بیمار امروز خبر داد شکر خدا سی تی داده که سلولهای. سرطانی در این مدت دو ماه و نیم هیچرشدی نکرده اند سپاس استاد
درود بر شما خانم روشندل عزیزسلام دومبن بیمار امروز خبر داد شکر خدا سی تی داده که سلولهای. سرطانی در این مدت دو ماه و نیم هیچرشدی نکرده اند سپاس استاد
سلام و درود سپاسگزارم همچنین شمادرود بر شما خانم روشندل عزیز
آرزوی موفقیت برای شما دارم
و اینکه همیشه سالم و تندرست و مانا باشید
سلام سپاسگزارمسلام درودبه شماخانم روشندل عزیز
![]()
سپاس استاد بزرگواربا آرزوی موفقبتهای بیشتر و درخشانتر خانم روشندل عزیز![]()
سلامت تندرست باشید خانم روشندل عزیزسلام دومبن بیمار امروز خبر داد شکر خدا سی تی داده که سلولهای. سرطانی در این مدت دو ماه و نیم هیچرشدی نکرده اند سپاس استاد
درود و احسنت بشماخانم روشندل زبردستسلام دومبن بیمار امروز خبر داد شکر خدا سی تی داده که سلولهای. سرطانی در این مدت دو ماه و نیم هیچرشدی نکرده اند سپاس استاد
سلام امکانش هست بفرمایید از چه پروتکلی استفاده کردید؟سلام دومبن بیمار امروز خبر داد شکر خدا سی تی داده که سلولهای. سرطانی در این مدت دو ماه و نیم هیچرشدی نکرده اند سپاس استاد
اگر منظورتان پروتکل سرطان هست در کتاب به صورت مفصل آمده استسلام امکانش هست بفرمایید از چه پروتکلی استفاده کردید؟
سلام خانم روشندل گرامیسلام دومبن بیمار امروز خبر داد شکر خدا سی تی داده که سلولهای. سرطانی در این مدت دو ماه و نیم هیچرشدی نکرده اند سپاس استاد
سلام استاد ممنون از راهنماییتون ولی پروتکل سرطان خون رو من پیدا نکردم و اینکه فرمودید ابتدا تا ۳ ماه روی پروتکل سرطان خون کار کنیم بعد روی اندام خاص؟من برای سرطان ناحیه تناسلی (تخمدان،رحم)هم نتونستم پیدا کنم ممنون میشم راهنمایی بفرماییداگر منظورتان پروتکل سرطان هست در کتاب به صورت مفصل آمده است
در کتاب پیشرفته سرطان عمومی و اختصاصی برای هر اندام جداگانه آمده است که ابتدا باید درمان سرطان خون را انجام دهیم و بعد بر روی اندامی که مشکل دارد درمان را به صورت اختصاصی کار کنیم
درمان به صورت یک روز در میون باید به مدت دو تا سه ماه انجام شود
استاد ممنون ببخشید ایتم ۹ سرطان عمومی نوشته با پرانای سبز و نارنجی به چاکرا خورشیدی انرژی بدید مگه منع استفاده از پرانا نارنجی روی شبکه خورشیدی نداشتیم؟ و در ایتم ۲۰ نوشته برای اندام جنسی با پرانای نارنجی تیره و متوسط انرژی ندهید ،اگر مشکل از رحم و تخمدان باشد باید از چه پرانایی استفاده کنم؟پروتکل سرطان
کتاب پیشرفته فصل ۱۸ دومین موضوع
صفحه ۳۱۶
سرطان خون صحیح نیست و باید پروتکل عمومی سرطان را انجام دهید
ممنون از پاسخگوییتونقبلا گفته بودیم که در برخی مواقع می تونید از نارنجی در شبکه خورشیدی استفاده کنید
در مورد انرژی تیره ندادن به جنسی فرقی نمی کند
در هر صورت انرژی تیره ندهید ولی انرژی روشن می تونید بدید نارنجی روشن و سبز روشن