متوقف شدن رشد سلولهای سرطانی سرطان رکتوم

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام دو‌مبن بیمار امروز خبر داد شکر خدا سی تی داده که سلولهای. سرطانی در این مدت دو ماه و نیم هیچ‌رشدی نکرده اند سپاس استاد
درود بر شما خانم روشندل عزیز
آرزوی موفقیت برای شما دارم
و اینکه همیشه سالم و تندرست و مانا باشید

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام امکانش هست بفرمایید از چه پروتکلی استفاده کردید؟
اگر منظورتان پروتکل سرطان هست در کتاب به صورت مفصل آمده است
در کتاب پیشرفته سرطان عمومی و اختصاصی برای هر اندام جداگانه آمده است که ابتدا باید درمان سرطان را انجام دهیم و بعد بر روی اندامی که مشکل دارد درمان را به صورت اختصاصی کار کنیم
درمان به صورت یک روز در میون باید به مدت دو تا سه ماه انجام شود

آخرین ویرایش:

نازنین حسینی

کاربر ویژه
سلام دو‌مبن بیمار امروز خبر داد شکر خدا سی تی داده که سلولهای. سرطانی در این مدت دو ماه و نیم هیچ‌رشدی نکرده اند سپاس استاد
سلام خانم روشندل گرامی
خیلی خبر عالی بود. آفرین به توانایی و پشتکار شما و خدا رو شکر که قدرت کمک به دیگران رو پیدا کردید🌹👏🏻
امیدوارم که هم خودتون و هم بیمارتون سلامت و شاد باشید🙏🏻

اگر منظورتان پروتکل سرطان هست در کتاب به صورت مفصل آمده است
در کتاب پیشرفته سرطان عمومی و اختصاصی برای هر اندام جداگانه آمده است که ابتدا باید درمان سرطان خون را انجام دهیم و بعد بر روی اندامی که مشکل دارد درمان را به صورت اختصاصی کار کنیم
درمان به صورت یک روز در میون باید به مدت دو تا سه ماه انجام شود
سلام استاد ممنون از راهنماییتون ولی پروتکل سرطان خون رو من پیدا نکردم و اینکه فرمودید ابتدا تا ۳ ماه روی پروتکل سرطان خون کار کنیم بعد روی اندام خاص؟من برای سرطان ناحیه تناسلی (تخمدان،رحم)هم نتونستم پیدا کنم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پروتکل سرطان
کتاب پیشرفته فصل ۱۸ دومین موضوع
صفحه ۳۱۶
سرطان خون صحیح نیست و باید پروتکل عمومی سرطان را انجام دهید
استاد ممنون ببخشید ایتم ۹ سرطان عمومی نوشته با پرانای سبز و نارنجی به چاکرا خورشیدی انرژی بدید مگه منع استفاده از پرانا نارنجی روی شبکه خورشیدی نداشتیم؟ و در ایتم ۲۰ نوشته برای اندام جنسی با پرانای نارنجی تیره و متوسط انرژی ندهید ،اگر مشکل از رحم و تخمدان باشد باید از چه پرانایی استفاده کنم؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
قبلا گفته بودیم که در برخی مواقع می تونید از نارنجی در شبکه خورشیدی استفاده کنید
در مورد انرژی تیره ندادن به جنسی فرقی نمی کند
در هر صورت انرژی تیره ندهید ولی انرژی روشن می تونید بدید نارنجی روشن و سبز روشن

قبلا گفته بودیم که در برخی مواقع می تونید از نارنجی در شبکه خورشیدی استفاده کنید
در مورد انرژی تیره ندادن به جنسی فرقی نمی کند
در هر صورت انرژی تیره ندهید ولی انرژی روشن می تونید بدید نارنجی روشن و سبز روشن
ممنون از پاسخگوییتون

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا