رضا عاشق حسینی
کاربر ویژه
قسمت سوالات کجا هست
درود بر آقای کلاری عزیزممنونم استاد عزیز
چون این پایین نوشته (( دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود )) لذا من فکر کردم باید جای دیگری وجود داشته باشد. چون متن دلالت بر دو جای مجزا دارد .
در مورد ترس ها که شما یگ گزاره بیان کردید ما دو ترس فطری داریم و مابقی را می آموزیم . خوب افتادن را هم در 8 ماهگی آموخته ایم . و ترس از صدای بلند آیا فطری هست ؟ برای این توضیح خاصی ندادید
در مورد کارما و دارما
مگر نه این است که
این جهان کوه است و فعل ما ندا // سوی ما آید نداها را صدا
مگر نه این که شما خود در تعهد شرعی و عرفی که از ما گرفته اید بحث کارما را مطرح کردید. خوب من هم از کسانی که ناراضی هستم و در حقم ستم کردند آنها را به خدا واگذار می کنم .
سعی می کنم نفرین نکنم و سعی می کنم بی خیالشان شوم ولی به خدا واگذار می کنم . آیا نمی شود ؟
سعدی هم برای آن پادشاه که طلب دعا کرده بود فرمود
درویشی مُسْتَجاب الدَّعوة در بغداد پدید آمد. حَجّاجِ یوسف را خبر کردند. بخواندش و گفت: دعایِ خیری بر من بکن. گفت: خدایا! جانش بستان. گفت: از بهرِ خدای این چه دعاست؟ گفت: این دعایِ خیر است تو را و جملهْ مسلمانان را.
و آیا اینکه می گویند ما رسالتی داریم و اگر آن را کشف کنیم بهتر به نتیجه می رسیم
ولی شما گفتید که این مسئله رسالت داشتن درست نیست
این را هم می شود توضیح دقیق تری بدهید که پیش فرض های قبلی و مطالب قبلی داخل فکر من با صحبت شما هماهنگی پیدا کند و من هم توجیه شوم و یا اگر باید قسمتی از درس را مجدد گوش بدهم لطفا بفرمایید.
کلاری
خدمت شما عرض کنم تا قبل از تعطیلات شاید 10 مرتبه تمرین کردم . یعنی هر تمرین را شاید یک بار و بعضی ها را هم نرسیدم .قبل از اینکه سوالتان را پاسخ دهم یک سوال از شما دارم
چند بار تمرینات را انجام دادهاید؟
وقتی این سوالات را نوشتم دیدم که خیلی طولانی و در جای نامناسب هست . لذا سوالات را مجزا کردم و دوباره در سه موضوع مجزا ارسال کردم که راحت تر به نتیجه برسم . و در ضمن سوال دیگری هم کردم که آیا میشود متون را ادیت یا حذف کرد که فهمیدمممنونم استاد عزیز
ممنونم استاد عزیز
چون این پایین نوشته (( دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود )) لذا من فکر کردم باید جای دیگری وجود داشته باشد. چون متن دلالت بر دو جای مجزا دارد .
در مورد ترس ها که شما یگ گزاره بیان کردید ما دو ترس فطری داریم و مابقی را می آموزیم . خوب افتادن را هم در 8 ماهگی آموخته ایم . و ترس از صدای بلند آیا فطری هست ؟ برای این توضیح خاصی ندادید
در مورد کارما و دارما
مگر نه این است که
مگر نه این که شما خود در تعهد شرعی و عرفی که از ما گرفته اید بحث کارما را مطرح کردید. خوب من هم از کسانی که ناراضی هستم و در حقم ستم کردند آنها را به خدا واگذار می کنم .
سعی می کنم نفرین نکنم و سعی می کنم بی خیالشان شوم ولی به خدا واگذار می کنم . آیا نمی شود ؟
درویشی مُسْتَجاب الدَّعوة در بغداد پدید آمد. حَجّاجِ یوسف را خبر کردند. بخواندش و گفت: دعایِ خیری بر من بکن. گفت: خدایا! جانش بستان. گفت: از بهرِ خدای این چه دعاست؟ گفت: این دعایِ خیر است تو را و جملهْ مسلمانان را.
این را هم می شود توضیح دقیق تری بدهید که پیش فرض های قبلی و مطالب قبلی داخل فکر من با صحبت شما هماهنگی پیدا کند و من هم توجیه شوم و یا اگر باید قسمتی از درس را مجدد گوش بدهم لطفا بفرمایید.
چه دعای باحالی آقای کلاریممنونم استاد عزیز
در مورد کارما و دارما
مگر نه این است که
بله حتما . استاد عزیز .تکنیکهایی مثل فرکانسیک کمک خاصی نمیکنم
هر کاری که به جز خلق آینده انجام میدهید در این دو ماه متوقف کنید
دو ماه شما زمانی شروع میشود که روزی دو تا سه بار تمرینات انجام بدهید و هیچ تمرینی غیر از تمرینات خلق آینده انجام ندهید
این میشود بشور و بساب
پس در اینستاگرام کانال افراد دیگر ( شامل ( مزدافر مومنی و امیر آرام ) را هم نخواهم دید.پس به تکنیکهای خلق آینده اعتماد کنید و اونها را روزی دو تا سه بار انجام بدهید
اگر خیلی سرتان شلوغ هست مرخصی بگیرید و تمرین را انجام ده
ممنونم . خوب من این 4 نفر را خیلی دوست دارم . سعدی فردوسی حافظ و مولانا و لذا تقریبا صحبت های آنها برایم مثل درس بوده است .تکنیک حساسیت زدایی خشم
جلسه پنجم. ویدیو آخر مبحث حساسیت زدایی خشم ترس استرس و .... تدریس شده است. توضيحات و عكسها هم در پی دی اف همین جلسه موجود است. (همان نقاط عصبی عروقی که در ناحیه سر با دست میگرفتیم.) من برای خشم انجام دادم نتیجه خوب بود واقعا.از شدت خشم نسبت به فرد و موضوع خاص کاسته میشه. البته من برای یک موضوع گاها سه روز متوالی انجام دادم.ممنونم . خوب من این 4 نفر را خیلی دوست دارم . سعدی فردوسی حافظ و مولانا و لذا تقریبا صحبت های آنها برایم مثل درس بوده است .
اسم دقیق این تکنیک چیست ؟ و در کدام جلسه قرار دارد ؟
دو صد گفته چون نیم کردار نیست.تکنیک باعث میشود که شما به نتیجه برسید
صحبتهای قشنگ باعث میشود که شما فردی با اطلاعات زیاد ولی بدون عمل شوید.
امروز هم دو بار تمرین کردم.چند بار تمرینات