مدیتیشن دوقلب

رویا نجفی

کاربر ویژه
من مدیتیشن دو قلب رو انجام دادم بعد از اینکه به چاکرای قلب و آجنا تمرکز کردم انرژی بسیار سنگینی رو احساس کردم انگار بار خیلی سنگین و بزرگی برداشتم . و فشار انرژی بدنم رو به سمت عقب هل داد. بعدش هم روی شانه ها و دست هام سنگینی و کمی درد داشتم و نمیتونستم دستام رو در موقعیت مدیتیشن نگهدارم. اما بعد از مدیتیشن احساس سبکی داشتم و دردهای شانه و دستم برطرف شد . برای هر موردی که باید انرژی میدادم به کره زمین ، رنگ انرژی ها عوض میشد . در کل خیلی لذت بردم .ممنون استاد

رویا نجفی

کاربر ویژه
در مدیتیشن دوقلب بعد از تجسم ستاره نورانی در فرق سر گفتین به اون در سکوت نگاه کنید و همزمان مانترای ام را تکرار کنید همزمان آمین را تکرار کنید.. به سکوت بین دو ام فکر کنید .. درست متوجه نمیشم این قسمت رو

بعد این توضیحات شما آمین رو تکرار میکنین و بعد صدای زنگ شیبه ام

کدوم مرحله ام تکرار میشه در زمان تجسم ستاره یا بعد از تکرار آمین ؟

ممنون از توجهتون

رویا نجفی

کاربر ویژه
برای عزیزی که سرطان گرید ۴ داره موقع مدیتیشن دوقلب دعا میکنم و خدا رو شکر حالشون خیلییی بهتر شده و ضعف و بی حسی دست وپا تا حدود زیادی برطرف شده .
هفته ای یکبار هم پاکسازی عمومی انجام میدم براشون .

استاد از شما بی نهایت سپاسگزارم بابت مدیتیشن دو قلب و راهنمایی‌ها تون
سلامت باشین

Dr.Aram

تیم مدیریت
برای عزیزی که سرطان گرید ۴ داره موقع مدیتیشن دوقلب دعا میکنم و خدا رو شکر حالشون خیلییی بهتر شده و ضعف و بی حسی دست وپا تا حدود زیادی برطرف شده .
هفته ای یکبار هم پاکسازی عمومی انجام میدم براشون .

استاد از شما بی نهایت سپاسگزارم بابت مدیتیشن دو قلب و راهنمایی‌ها تون
سلامت باشین
آرزوی سلامتی برای ایشون داریم و اینکه درمان عمومی سرطان را برای ایشون انجام بدید و درمان اختصاصی را نیز انجام دهید

رویا نجفی

کاربر ویژه
چند روزه مدیتیشن دوقلب انجام میدم ستاره نورانی رو تا امین سوم میبینم . ستاره تبدیل به نور سفید میشه و بعد هم نور بنفش از تاج و دستام میاد بیرون و خودم رو رنگ بنفش میبینم کلا . وقتی هم که مدیتیشن تموم میشه دلم نمیخواد چشمم رو باز کنم میخوام بیشتر در اون حالت بمونم . حس خیلی خوبی هست

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا