سمیه حسینی نسب
کاربر ویژه
با سلام و درود خدمت استاد بزرگوار و همه دوستان و عزیزان...
مدیتیشن دو قلب امروز برای من متفاوت ترین مدیتیشنی بود که تا حالا تجربه کرده بودم... در حین انجام مدیتیشن کلید بزرگ طلایی رنگی رو دیدم که از آسمون به سمت پایین حرکت میکرد و درست مثل یک تیکه طلای خالص در آسمان شب میدرخشید و عقاب بسیار بزرگی به رنگ طلایی رو دیدم که پرواز میکرد و نورهای طلایی که آسمان شب رو شکافته بودند و به سمت پائین سرازیر میشدند... حسی که داشتم وصف ناشدنی بود...هنوز میتونم تصاویر رو به وضوح ببینم... بعد از مدیتیشن به شدت سرگیجه داشتم و داشتم به این فکر میکردم، چیزی هایی رو که دیدم چه معنایی داشت و میخواستم یکی از تکنیک های دوره حس ششم و تله پاتی رو انجام بدم تا شاید پاسخ سوالم رو از اونجا دریافت کنم که یک پیام تلگرامی از طرف عموی من که توی چین زندگی میکنند واسم ارسال شد!!!! با عنوان: چکیده ای از مقالات تخصصی حوزه تاثیر تجسم نور طلایی بر ارتقای فرکانس پرانا!!!!!! من هنوز گیجم!!! چطور میتونه اتفاق بیافته؟؟؟؟؟؟؟ استاد چطور میتونه اتفاق بیافته؟؟؟؟؟ عموی من از کجا فهمید؟؟؟؟ من بجز مدیتیشنم به هیچ چیز فکر نمیکردم...🥹
دوستان، مقاله کوتاه و در عین حال جالب... اون رو توی یک ارسال موضوع دیگه، بنام پرانای طلایی واستون ارسال میکنم، اگر دوست داشتید مطالعه کنید...در نور و عشق باشید...

دوستان، مقاله کوتاه و در عین حال جالب... اون رو توی یک ارسال موضوع دیگه، بنام پرانای طلایی واستون ارسال میکنم، اگر دوست داشتید مطالعه کنید...در نور و عشق باشید...