مدیتیشن دو قلب

حسمان

کاربر ویژه
سلام استاد
بعد از مدیتیشن دو قلب چاکراه تاجم بزرگتر از چاکراهای دیگم شده
نیاز به پاکسازی داره ؟

حسمان

کاربر ویژه
سلام استاد عزیز
در مدیتیشن دو قلب برای عزیزان میشه هر شب انجام بدهیم ؟ اگر نمیشه هفته ای چند بار انجام بدیم ؟

حسمان

کاربر ویژه
سلام استاد
در کلاس فکر کنم بچه ها می‌گفتند که روی خودشون مدیتیشن دو قلب انجام دادند .
واقعیتش من نکته ای یادداشت نکردم در این موضوع و تا آنجا که یادمه روی دیگران این مدیتیشن انجام میشه .
اگر میشه روی خودمون انجام بدیم چجوری این کار انجام میشه ؟
یعنی نور را وارد بدن کنیم از تاج بعد به خودمون بتابونیم ؟

حسمان

کاربر ویژه
استاد عزیز
سوال سومم اینه که
دو بار در مدیتیشن دو قلب در اواسط اجرا ، چشم سمت راستم یه سنگینی حس میکردم و احساس می کردم که به اندازه یه نخود توی چشمم توده ای جمع شده ، این حس برام خوشایند نبود .
این جمع شدن توده به اندازه یه نخود در چشم سمت راستم چه ارتباطی با مدیتیشن دو قلب میتونه داشته باشه ؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
استاد عزیز
سوال سومم اینه که
دو بار در مدیتیشن دو قلب در اواسط اجرا ، چشم سمت راستم یه سنگینی حس میکردم و احساس می کردم که به اندازه یه نخود توی چشمم توده ای جمع شده ، این حس برام خوشایند نبود .
این جمع شدن توده به اندازه یه نخود در چشم سمت راستم چه ارتباطی با مدیتیشن دو قلب میتونه داشته باشه ؟
هنگام انجام مدیتیشن دو قلب احساس‌های ایجاد می‌شود که خیلی مهم نیست و نیازی به توجه ندارد بعد از انجام مدیتیشن ورزش کنید تا این احساس ها متعادل شود

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام استاد
در کلاس فکر کنم بچه ها می‌گفتند که روی خودشون مدیتیشن دو قلب انجام دادند .
واقعیتش من نکته ای یادداشت نکردم در این موضوع و تا آنجا که یادمه روی دیگران این مدیتیشن انجام میشه .
اگر میشه روی خودمون انجام بدیم چجوری این کار انجام میشه ؟
یعنی نور را وارد بدن کنیم از تاج بعد به خودمون بتابونیم ؟
مدیتیشن را برای خودمان انجام می دهیم بلکه برای هر گروهی که انجام دهیم در ابتدا خودمان انرژی دریافت می کنیم و سود و انرژی آن به ما میرسد.

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا