دنیا مخبری
کاربر ویژه
استاد سلام داخل مدیت کودک پسر اونجا که ازش میپرسم کی تو رو تحقیر کرده بارها و بارها میگه تو یعنی من بی اعتبارش کردم و تحقیر و هرچقدر تلاش میکنم در مدیتهای مختلف و داخل اینه اینو بهش بگم از این به بعد من هستم و تلاش میکنم تحقیر نکنم و بی اعتبار باور نمیکنه و الان حدود ۲۰ بار تمرین رو انجام دادم ولی انگار تکرار حرفهای تکراری داره خودمو خسته میکنه و دلم نمیخاد ادامه بدم و گوش بدم و همش میگم اینهمه کلاس بی فایده بود باز برای من کی باید بیاد چه معجزه ایی باید بشه من درست بشم و گریه کردم ولی بازم بخاطر حرفهاتون تکرار میکنم مدیتها رو تا بالاخره در باز بشه و بتونم این حس تنهایی و عدم اعتماد عمیق و حس فرار از خودم رو درست کنم و حس عدم امنیت ااستاد این ۴ تا حس عدم امنیت که هرچقدر میکنم
سعی میکنم
حسعدم امنیت و حسعدم اعتماد و اطمینان و حس تنهایی و حس فرار از خودم برم جایی که خودم نباشم درست نمیشه ولی خدا شاهد و بیناست که روزی نیست تمرین نکنم مثلن تمرین انرژی درمانی اهمالکاری رو انجام میدم زحمت میکشم ولی در آخر با یه بی اعتبار کردن تمام وجودم خورد میشه
سعی میکنم
حسعدم امنیت و حسعدم اعتماد و اطمینان و حس تنهایی و حس فرار از خودم برم جایی که خودم نباشم درست نمیشه ولی خدا شاهد و بیناست که روزی نیست تمرین نکنم مثلن تمرین انرژی درمانی اهمالکاری رو انجام میدم زحمت میکشم ولی در آخر با یه بی اعتبار کردن تمام وجودم خورد میشه