مرور دوره از اول و سوال

منصوره هراتیان

کاربر ویژه
استاد من دیروز و امروز شروع کردم ازجلسه اول دوره را مرور کنم، با اطلاعات الان نکات خییلی ریزتر و بیشتری را درک میکنم
اما سوالاتم هم ، بیشتر شده
شما در اوایل فرمودین ، (ما تکنیک انجام نمی‌دیم که کامل بشیم ، انجام میدیم که بفهمیم کامل هستیم ، ما کاملیم و می‌خوایم به این درک برسیم)
یه سوال
من الان قبول کنم که ، من کاملم
یعنی دیگه تکنیک نزنم؟
(هر چند من این تکنیک‌ها را میزنم ، چون بهم حس فوق العاده ای میدم و واقعاً از انجامشان لذت میبرم)
آیا وقتی قبول کردم که کاملم،آیا در شرایط اطرافم ، باید منتظر تغییر باشم؟
اصلأ تغییر بوجود میاد؟
از کجا بفهمم به این درک رسیدم؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
مثل آینه می‌ماند که ما می‌دانیم این آینه بسیار درخشان است ولی الان کثیف است چه کار می‌کنیم آن را تمیز می‌کنیم تا درخشان شدن آن را ببینیم.
اگر آن را تمیز نکنیم خوب درخشان شدن آن را نمی‌بینیم.
آیا شما که قبول کردید کامل هستید احساستان کامل بودن هست یا نه آیا به این درک رسیدید که کامل هستید یا نه اگر به این درک رسیدید دیگر نیازی به تمرین ندارید ولی اگر هنوز به این درک نرسیدید یا احساس می‌کنید در بعضی از جاها هنوز اون کامل بودن خود را متوجه نشده‌اید نیاز به انجام دادن تمرین و بشور و بساب دارید تا در آن زمینه هم متوجه شوید کامل هستید.
زمانی که شما متوجه شوید کامل هستید یعنی محیط جهانتان هم کامل هست یعنی جهان هم کامل هست آن زمان دیگر نیازی به تغییر دادن دیگران نیستند چون اون زمان متوجه می‌شوید که دیگران هم کامل هستند.
آنچه که و آنکه تغییر می‌کند ذهن ما هست و دیدگاه ما هست.
دقت بفرمایید که این دیدگاه با مهارت آموزی فرق می‌کند.
اینطور نیست که شما این باور بر شما ایجاد شود که شما زبان انگلیسی را می‌فهمید و درک می‌کنید و بلافاصله یاد بگیرید و درک کنید و صحبت کنید. بلکه زبان انگلیسی یک مهارت است که شما باید آن را بیاموزید.
اما اینکه انسان مهربانی هستی انسان خوبی هستید و انسان با استعداد یا با اعتماد به نفسی هستید ین را اگر درک کنید خود به خود این اتفاقات برای شما خواهد افتاد و نیازی برای انجام اون‌ها ندارید

منصوره هراتیان

کاربر ویژه
مثل آینه می‌ماند که ما می‌دانیم این آینه بسیار درخشان است ولی الان کثیف است چه کار می‌کنیم آن را تمیز می‌کنیم تا درخشان شدن آن را ببینیم.
اگر آن را تمیز نکنیم خوب درخشان شدن آن را نمی‌بینیم.
آیا شما که قبول کردید کامل هستید احساستان کامل بودن هست یا نه آیا به این درک رسیدید که کامل هستید یا نه اگر به این درک رسیدید دیگر نیازی به تمرین ندارید ولی اگر هنوز به این درک نرسیدید یا احساس می‌کنید در بعضی از جاها هنوز اون کامل بودن خود را متوجه نشده‌اید نیاز به انجام دادن تمرین و بشور و بساب دارید تا در آن زمینه هم متوجه شوید کامل هستید.
زمانی که شما متوجه شوید کامل هستید یعنی محیط جهانتان هم کامل هست یعنی جهان هم کامل هست آن زمان دیگر نیازی به تغییر دادن دیگران نیستند چون اون زمان متوجه می‌شوید که دیگران هم کامل هستند.
آنچه که و آنکه تغییر می‌کند ذهن ما هست و دیدگاه ما هست.
دقت بفرمایید که این دیدگاه با مهارت آموزی فرق می‌کند.
اینطور نیست که شما این باور بر شما ایجاد شود که شما زبان انگلیسی را می‌فهمید و درک می‌کنید و بلافاصله یاد بگیرید و درک کنید و صحبت کنید. بلکه زبان انگلیسی یک مهارت است که شما باید آن را بیاموزید.
اما اینکه انسان مهربانی هستی انسان خوبی هستید و انسان با استعداد یا با اعتماد به نفسی هستید ین را اگر درک کنید خود به خود این اتفاقات برای شما خواهد افتاد و نیازی برای انجام اون‌ها ندارید
استاد ممنونم از پاسختون
این پاسخ ، خودش یک دنیا درس داشت برای من

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا