مساله ای در تکنیک صورتی

بهار یوسفی

کاربر ویژه
اهنگ متن ابتدای این تکنیک برای من ترس اوره و حس میکنم یه سری دارن پچ پچ میکنند . دوبار انجام دادم . بار دوم به خودم گفتم چیزی نیست ، ادامه بده ، نترس . بعد که موزیک متن عوض میشه اکی ام .ایا همین طور ادامه بدم ؟

مرضیه جعفری

کاربر ویژه
اهنگ متن ابتدای این تکنیک برای من ترس اوره و حس میکنم یه سری دارن پچ پچ میکنند . دوبار انجام دادم . بار دوم به خودم گفتم چیزی نیست ، ادامه بده ، نترس . بعد که موزیک متن عوض میشه اکی ام .ایا همین طور ادامه بدم ؟
ادامه بده عادی میشه..
تکنیک فوق‌العاده‌ایه👌🏻

حسین امیدوار

کاربر ویژه
ادامه بده عادی میشه..
تکنیک فوق‌العاده‌ایه👌🏻
درود من آهنگ ابتدایی آدمک مغزی شدیدا روی مخم بود وحشتناک جوری که حقیقتا از فایل جلسه درس که اون آهنگ نداشت میرفتم استفاده می‌کردم ولی جالبه با ادامه تمرین و برگشت به خود فایل صوتی داخل کانال دیدم دیگه تاثیری روم نمیزاره

Dr.Aram

تیم مدیریت
اینا صدای پچ پچ نیستند بلکه لایه‌های صوتی هستند که مستقیماً روی ناخودآگاه شما تاثیر می‌گذارند
در مورد دوستانی که نسبت به آهنگ حساسیت دارند در واقع حساسیتی هست که ما نسبت به خشم‌ها و استرس‌های خودمان داریم بعد از برطرف شدن اون‌ها آهنگ برای بار معمولی می‌شود و از آن لذت می‌بریم

شهین رحمانی

کاربر ویژه
سلام ..چه بامزه گفتیدپچ پچ،،خنده ام گرفته..من که هرچی فکرکردم اسم این صداهارا،چی بزارم،آخرش گفتم،،انگاری ورد میخونند،،ولی خیلی حس خوبی میده،،اتفاقا انرژی من روی همین پچ پچ ها،بالامیره،،مدام هم بیشترهمین،راتمرکزمیکنم،،البته استادفرمودندکه چیه‌.

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا