مشکل در مراقبه

نینا آقاجانی

کاربر ویژه
با سلام خدمت استاد آرام عزیز. میخواستم بگم آهنگی که در مراقبه ها هست(آهنگ چینی آدمک و آهنگ خلوتگاه درون) برای من به دلیل استرس و اضطراب بالایی که دارم حواسمو پرت میکنه و نمیزاره به آرامش مطلق برسم و وارد حالت تتا بشم. خود امواج مغزی و صدای چکه آب و صدای شما برای من آرامبخش هست ولی صدای موزیک خیر چون موسیقی تندی هست برای من. چه راهکاری میتونم استفاده کنم؟ با تشکر🌹

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود بر شما
نیازی نیست که به آرامش مطلق برسید.
برای اینکه بتوانید بهتر تمرین را انجام دهید می‌توانید بدون هندزفری و با فاصله نیم متر از خودتان به آهنگ و ویس گوش بدید.
در ضمن می‌توانید بعد از یک یا دو بار گوش کردن و حفظ شدن آن را به تنهایی و بدون اینکه بخواهید از فایل‌ها کمک بگیرید انجام دهید

Dr.Aram

تیم مدیریت
انجام جداگانه آن تاثیر خاصی را ندارد و هدف ما را مهیا نمی‌کند
همونطور که در فیلم هم گفته شد شما فقط بشورید و بسابید و سعی کنید از تکنیک‌ها لذت ببرید.
اگر نمی‌توانید از همه تکنیک‌ها لذت ببرید تکنیکی را انجام بدهید که برایتان لذت بخش است و آن را تکرار کنید و تکرار کنید و تکرار کنید

نینا آقاجانی

کاربر ویژه
بله شما گفتید بعد از یکی دو بار که تمرین رو حفظ شدی میتونی بدون فایل گوش کنی. من چون تمرین رو دوست دارم و فقط با آهنگش مشکل دارم گفتم وقتی تمرین رو حفظ شدم اونو بدون ویس انجام بدم و فقط امواج مغزی رو بزارم تو گوشم. منظورم این هست. آیا میشه این کارو انجام بدم؟

نینا آقاجانی

کاربر ویژه
بله شما گفتید بعد از یکی دو بار که تمرین رو حفظ شدی میتونی بدون فایل گوش کنی. من چون تمرین رو دوست دارم و فقط با آهنگش مشکل دارم گفتم وقتی تمرین رو حفظ شدم اونو بدون ویس انجام بدم و فقط امواج مغزی رو بزارم تو گوشم. منظورم این هست. آیا میشه این کارو انجام بدم؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
تمرین را بدون امواج مغزی انجام بدهید چون صحبت‌هایی که در مورد امواج مغزی انجام می‌دهند و با موجی که در ویس‌ها برای شما گذاشته‌ایم ممکن هست متفاوت باشد و به نتیجه دلخواه نرسید

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا