مشکل روانی -خشم-توهم

المیرا یارایی

کاربر ویژه
با سلام و احترام
استاد مادربزرگم نسبت به فرزندان خود بدبین هست... مدام فکر می کنه کسی از بچه ها و عروسش دیوار خونه رو خراش می ده و خراب می کنه و جادو به شکل رنگ در خانه اش می ریزه و از خونه ش دزدی میکنه......
ایشان 86 سالش هست .....پاسخ ام آر آی مغز سالم هست و کمی نشانه های کوچک شدن مغز را دارد .... ولی این مشکلات سالهاست که خودش و اطرافیان را اذیت می کند ...... و به نظر من مشکل باید همان غیرارگانیک ها باشد....
لطفا بفرمایید چطور می شود این مساله را حل کرد؟ و اگر واقعا جادو و دعایی اتفاق افتاده باشد را پاکسازی کرد.
بارزترین علائمی که من از ایشان می بینم : خشم، بدبینی و توهم است.....

المیرا یارایی

کاربر ویژه
درود
این مشکلات ربطی به غیر ارگانیک ها ندارند
می تواند به دلیل خاطرات یا مشکلات گذشته باشد
می توانید تکنیک درمان بدبینی را برایش انجام دهید
تکنیک دعا کردن نیز بعدها گفته می شود تاثیر فراوان دارد
سلام استاد
حدود۴ جلسه هست که روی ایشان برای از بین بردن ماهیت بدبینی کار می کنم
بعد از ۳ جلسه باز هم پریروز همان رفتارهای بدبینانه اوج گرفته بود. چقدر طول میکشه تا تاثیر رواندرمانی مشخص بشه؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
آیا در مورد اینکه از چه چیزی ناراحت هستم زیاد با چه چیزی مشکل دارد صحبت کرده اید.
بهتر هست که در مورد مشکلات استراحت کنید و در روان درمانی مشکلات و ماهیت های فکری مربوط به آن را از درون و بیرون بکشیم

المیرا یارایی

کاربر ویژه
سلام استاد آرام
ممنون از پاسخ شما.... استاد دیروز خبر گرفتم که رفتارشون بهتر و در بدبینی ها کم رنگ تر از خودشون عکس العمل نشان دادند ظاهرا داره تاثیر اتفاق می افته
منظورتون از استراحت و از درو ن ماهیت را کشیدن چیست؟
یعنی مثلا بعد از ۱۰ جلسه کار روی ماهیت بدبینی مثلا یک هفته صبر کنم و بعد ۱۰ جلسه روی مثلا خشم یا آنچه که اذیتش میکنه کار کنم؟ درست متوجه شوم
چیزی که هست با دو از بچه ها و عروسش قهر هست ورفت و آمد نداره و مدام در مورد آنها حرف می زنه میگه اومدن دزدی و ....
این یعنی از نبود اونها ناراحت هست .... البته یکی ازموارد می تونه باشه
حال برای اینکه این مساله بین فرزندان و ایشان مرتفع بشه چه کاری می تونم انجام بدم....

Dr.Aram

تیم مدیریت
همانطور که قبلاً هم گفته بودم مشکلاتی که مربوط به گذشته هست را می توان با استفاده از انرژی درمانی برطرف کرد.
و برخی مشکلات نیاز به آموزش دارد و باید به او رفتار های جدید و کارهای جدیدی که باید انجام دهد را آموزش دهید

المیرا یارایی

کاربر ویژه
سلام استاد
مادربزرگم آروم تر شده، یک هفته روی بدینی کار کردم چند روز فاصله دادم الان هم روی موجودات انرژیکی منفی کار میکنم .... مواردی که هروز بارها برای افراد مختلف میگفت و سرزنش میکرد و همه رو و خودش رو اذیت میکرد خیلی کم شده و ظاهرا آرامش داره .... می تونم بگم ۵۰ درصد بهتر شده

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا