معجزات هاله آبی🩵

محمدتقی بیگی

کاربر ویژه
درود آزاده عزیزم

این توپولی های که تشبیه کردی یجورای بهم دیگه چسبناک هستند وقتی دونفر باهم قهر کنند و یا روابطشون شکر آب باشه دور هر دو تفر رو هاله آبی میگیره باعث دورشدن دفع انرژیا میشه من هروقت بخوام کسی رو اشتی بدم با روابط زن شوهری رو بهتر بشه این هاله آبی رو میشکنم

درمورد نارنجی هم بگم شخصی که فوت شده انرژیشو دیدم که وقتی روح از بدن خارج بشه نارنجی خیلی شدید به اطراف پرتاپ میشه مثل نور جوشکاری چطور پرتا میشه ولی پراز پرانای نارنجی باعث جدا شدگی میشه
سلام سر کار خانم جواهری
بفرمایید چه تمرینهای باید انجام بدیم تا بتونیم رنگهای انرژیکی را ببینیم ..و طرز کارشون را ببینیم
ممنون میشم راهنمایی کنید

مهین جواهری

کاربر ویژه
آزاده جان یعنی رفتار آدمها رو هاله آبی بکشیم دورش و آیا بعد باید پاکسازی کنیم؟
درود بر زهرا عزیزم

آبی محدود میکنه شاید یه مدت محو بشه ولی باید پاکسازی بشند و از بین بروند شاید برای یک بازه زمانی مقطعی عمل کنه باید بنفش بدیم پاکسازی بشه رفتار ادما مربوط به بخش روان هست
شاید با ابی که میدیم خودمون رو بیتفاوت میکنیم اون احساسی که به مشکلات هست رو نادیده بگیریم و اصل مشکل باقی بمونه درکل این دنیا براساس احساسات ما واکنش نشان میده هر احساسی بفرستیم ان را دریافت خواهیم کرد آبی دادن یا بنفش فرستادن یا هر پرانایی که احساسات منفی ما رو تغیر بده و به مثبت تبدیل کنه از طلایی بنفش الکتریکی یا صورتی میتونیم بر مثبت شدن احوالات احساساتمان تاثیر گذاشت
کشیدن آبی به هاله ادمها اگر کسی مریض باشه یا چاکرهاش الوده کم انرژی سلامتی شخص رو بدتر میکنه، آبی رو در بلند مدت بخاطر رفتار فردی بدهیم شخص جامعه گریز و بدتر میشود

مهین جواهری

کاربر ویژه
در مورد آبی یک مطلب هست که یادم اومد خانمی که من بخاطر پاسپورت از مرز رد شده بود آبی دادم براحتی رد شد چون تایم زمانی رو دقیق نمیدونسم کی رد شدن تا بتونم بعدش آبی رو پاکسازی کنم خانم رو همراهاش گم کرده بودن تا مدت فکر کنم نیم روز بعدش من پاکسازی کردم همدیگر پیدا کردند خانم هم مادرم بود با خالهام رفته بودند من تماس میگرفتم میگفتم‌مادرم کجاست میگفتن رفته حرم میاد بعدا متوجه شدم مادرم رو گم کرده بودند بخاطر همین آبی دادن رو حتمن یه تایم مشخصی باید انرژی داده بشه تا مشکل ساز نباشه

مهین جواهری

کاربر ویژه
سلام سر کار خانم جواهری
بفرمایید چه تمرینهای باید انجام بدیم تا بتونیم رنگهای انرژیکی را ببینیم ..و طرز کارشون را ببینیم
ممنون میشم راهنمایی کنید
پکبج هاله بینی رو براتون ارسال میکنند تمریناتش رو انجام بدید مربوط به چشم سوم هست انشالله استاد دوره چشم سوم میزارند حتمن شرکت کنید

مهین جواهری

کاربر ویژه
چقد قشنگ گفتی پرتاب شدن رو آره درست میگی انگار نارنجی ها روی فنر هستن
نارنجی که جدا شدن روح از بدن هست رو اصلا نمیتونم توصیف کنم چقدر زیبا بود وشدت آن چقدربود رنگ نارنجی خیلی زیبا بود از بالای یک اب سنگ بزرگ پرتاپ کنی ذرات آب چطور به اطراف میپرن دقیقا نارنجی انجوری پرتاپ میشد نارنجی براق بود

محمدتقی بیگی

کاربر ویژه
پکبج هاله بینی رو براتون ارسال میکنند تمریناتش رو انجام بدید مربوط به چشم سوم هست انشالله استاد دوره چشم سوم میزارند حتمن شرکت کنید
من دوره هاله بینی و هاله درمانی را اصفهان شرکت کردم تمرینهایی هم دادن که من موفق نشدم در حد دیدن هاله اشیا و میوه ها و خیلی کم هاله اشخاص را تونستم ببینم و اینها که شما میگید برای من تارگی داره

مهین جواهری

کاربر ویژه
من دوره هاله بینی و هاله درمانی را اصفهان شرکت کردم تمرینهایی هم دادن که من موفق نشدم در حد دیدن هاله اشیا و میوه ها و خیلی کم هاله اشخاص را تونستم ببینم و اینها که شما میگید برای من تارگی داره
انشالله دورهای استاد کامل استفاده کنید میبینید البته دوره چشم سوم هم شرکت کنید تا کامل ببینید هر چه در جستن آنی آنی

نسرین گندمی

کاربر ویژه
درود آزاده عزیزم

این توپولی های که تشبیه کردی یجورای بهم دیگه چسبناک هستند وقتی دونفر باهم قهر کنند و یا روابطشون شکر آب باشه دور هر دو تفر رو هاله آبی میگیره باعث دورشدن دفع انرژیا میشه من هروقت بخوام کسی رو اشتی بدم با روابط زن شوهری رو بهتر بشه این هاله آبی رو میشکنم

درمورد نارنجی هم بگم شخصی که فوت شده انرژیشو دیدم که وقتی روح از بدن خارج بشه نارنجی خیلی شدید به اطراف پرتاپ میشه مثل نور جوشکاری چطور پرتا میشه ولی پراز پرانای نارنجی باعث جدا شدگی میشه
کسانی که در اطراف متوفی، در آن لحظه حضور دارند آیا اون انرژی نارنجی براشون مشکل درست می کنه؟ اگر بله چطوری؟

مهین جواهری

کاربر ویژه
کسانی که در اطراف متوفی، در آن لحظه حضور دارند آیا اون انرژی نارنجی براشون مشکل درست می کنه؟ اگر بله چطوری؟
دقیق دراین مورد نمیتونم نظر بدم باید استاد توضیح بدهند
ولی اگر میت مسح بشه باید غسل داده بشه الان متوجه این شدم که انرژی نارنجی رو میت هست بخاطر همین غسل واجب میشه تا ان انرژی مخرب پاکسازی بشود

نسرین گندمی

کاربر ویژه
دقیق دراین مورد نمیتونم نظر بدم باید استاد توضیح بدهند
ولی اگر میت مسح بشه باید غسل داده بشه الان متوجه این شدم که انرژی نارنجی رو میت هست بخاطر همین غسل واجب میشه تا ان انرژی مخرب پاکسازی بشود
سلام و درود استاد بزرگوار،
ممنون میشم درباره این مورد و سوال من، راهنمایی بفرمایید.

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام و درود استاد بزرگوار،
ممنون میشم درباره این مورد و سوال من، راهنمایی بفرمایید.
در مورد این تجربه‌ای ندارم.
ولی بعد از مرگ هاله یا کالبد انرژی اختری یا احساسی ما از بدن مرتباً خارج می‌شود و وارد می‌شود.
این می‌تواند بستگی به اینکه چه فردی باشد و چه خصوصیتی داشته باشد رنگ‌های متفاوتی به خود داشته باشد
شاید زمانی که با مواد خاصی شستشو داده می‌شود باعث می‌شود که این هاله انرژی تغییر رنگ دهد

مینا امراللهی

کاربر ویژه
۵- عدم دریافت وام:
یک روز دوستم به من زنگ زد و خیلی حالش بد بود و کلا چند سالی میشه که با همسرش مشکلات فراوانی دارند… این بار به من گفت که شوهرم رفته بانک و به اسم من درخواست وام داده و از اسم پدر خدابیامرز من که قبلا رییس بانک بوده مایه گذاشته که وام بگیره
گفت که خسته شدم از وام گرفتن هاش و فقط ماشین می گیره و هیچی هم به نام من نمی کنه
گفت اگر برم به رییس بانک بگم داستانی میشه که نمی خوام اسم پدرم خدشه دار شه ولی راضی نیستم چون این بار هم از خودم داره سواستفاده میشه هم از پدرم تو با انرژی کاری کن که این وام جور نشه من توانایی پرداخت ندارم.
من هم مشخصات رییس بانک و پرونده و وام و اینا رو گرفتم و دور پرونده وام هاله آبی درست کردم و در نهایت بعد از سه روز گفتن که وام نمیدن.
ازاده جون با مشخصات رئیس وپرونده هم کاری انجام دادین؟

نیلوفر یغمایی

کاربر ویژه
چقد قشنگ گفتی پرتاب شدن رو آره درست میگی انگار نارنجی ها روی فنر هستن
سلام آزاده جان خدا قوت پیام هاتون بسیار جذاب و آموزنده بود خواستم بدونم چطوری میتونم جسارت دادن پرانا ها داشته باشم واقعا می‌ترسم درمان انجام بدم میترسم مشکلی بوجود بیارم برای این که دقیق و با خلوص درست باشه ایا تمرین خاصی و یا معیار درستی برای خلوص رنگها هست ؟ با توجه به اینکه چندین بار از استاد عزیز پرسیدم و ایشون راهنمایی کردن اما خواستم از تجربه شما هم استفاده کنم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام آزاده جان خدا قوت پیام هاتون بسیار جذاب و آموزنده بود خواستم بدونم چطوری میتونم جسارت دادن پرانا ها داشته باشم واقعا می‌ترسم درمان انجام بدم میترسم مشکلی بوجود بیارم برای این که دقیق و با خلوص درست باشه ایا تمرین خاصی و یا معیار درستی برای خلوص رنگها هست ؟ با توجه به اینکه چندین بار از استاد عزیز پرسیدم و ایشون راهنمایی کردن اما خواستم از تجربه شما هم استفاده کنم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
روی مشکلات ساده انجام بدهید تا ترستون از بین برود.

درود بر شما خانم یغمایی بزرگوار
ما واسطه های کنترل شده ی انرژی هستیم که به صورت ارادی از انرژی استفاده می کنیم.
انرژی هوشمنده و خیلی خوب می دونه که داره چیکار می کنه حتی از من و شما بهتر…
استاد عزیز بارها تکرار کردن حتی نیاز به تمرکز نیست!! فقط تکنیک درست انجام شه کافیه، چون پرانا می دونه کجا داره میره و چیکار باید بکنه.
واقعیت این که ما می تونیم از میانبرهایی استفاده کنیم اما حقیقت این که ما نمی تونیم نظم کاری و چیزی رو بهم بزنیم.
اگر قرار باشه کاری انجام بشه یا نشه مطمئن باشید که شما با دادن مقداری از پرانا نمی تونید اون چرخه رو بهم بزنید و اگر آره پس کار شما لازم بوده و کائنات به شما نیاز داشته و شما مهره مناسب اونجا بودید.
انرژی دادن شما باعث دخالت و حتی از نظر من کارما نمیشه. چه بسا کم تر هم بشه
برای خلوص رنگ هم همون طور که استاد فرمودند برای شروع فقط کافیه تکرار کنید.
مثلاً قرمز ۳۰ درصد و……
تا بعد بتونید تصور کنید و در نهایت ببینید.

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا