معجزه …

من حدود ۲ سالی هست که در کلاسهای خودشناسی و خداشناسی شرکت میکنم و این کلاسها سبب شد که به خدای خودم اعتماد کامل کنم و ازش بخوام خودش راه درست و رسالت درست زندگیمو به من نشون بده .
خیلی اتفاقی و بر اساس کتابی که قبلا در مورد هیپنوتیزم خونده بودم برای کمک به بیماری روحی یکی از دوستان با پرس و جو به دکتر آرام عزیز رسیدم و استاد رو بهشون معرفی کردم . در حالیکه خودم قبل از این اتفاق اصلا استاد رو نمیشناختم .
جالب ماجرا اینجاست که اون دوست واسطه ای شدن از طرف خدای مهربونم برای من که با استاد آرام عزیزم آشنا بشم و در کلاسهاشون شرکت کنم .
نمیدونم دیگران اسم این اتفاق قشنگ رو چی میگذارن ولی من بهش میگم معجزه 🥹
مطالب استاد و وجود نازنیشون در کنار کلاسهای خودشناسی و خداشناسیم شدن مکملی برای اینکه هر لحظه شکر خدای بزرگی رو کنم که شش دانگ حواسش به من بود و با تمام وجودم از استاد تشکر میکنم و آرزوی دیدارشونو به زودی زود دارم 💕
این لحظه و اتفاق شیرین رو برای همه ی موجودات روی زمین آرزو میکنم 🌟

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود بر خانم میرخانجانی
ما هم بسیار خوشحال هستیم که با شما دوستان عزیز آشنا شدیم و توانستیم گره کوچکی از مشکلات را برداریم و سبب شادی شما شده
از خدای بزرگ سپاسگزارم و امیدوارم که این توفیق باشد که بتوانیم بیشتر و بهتر به شما خدمت کنیم

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا