من افسردگی دارم

استاد من در از دوران کودکی یادم میاد استرس اظطراب داستم بعد در سن ۲۱ سالگی خیلی زیاد فشار آورد این استرس افسردگی ولی من هیچ وقت فکر نکردم مشکل دارم وقتی به دیگران میدیدم خوش خندان بودن ولی من همیشه غمگین استرسی و گوشه گیر بودم تا از سن ۲۱ تا ۲۲ سالگی خیلی ازار دهنده شده بود برام بعد یک اتفاق عجیب یا معجزه بگم ۱ هفته خوب خوشحال میشدم هفته بعدی داغون حالم بد میشد همینجوری ادامه پیدا کرد تا ۵ الی ۶ ماه بعد از یک ملا تعویذ گرفتم ولی گفت چند روز پرهیز کنی اینها ولی من فقط ۲ الی ۳ روز به حرف های ملا گوش دادم تعویذ را تو دست بستم بعد ۳ روز دیگه گذاستم کنار بعد ۱ هفته من کاملن خوب شدم اون روز خوسحالی من حد اندازه نداشت انگار تازه تولد شدم هیچ وقت تو زنده گیم اینجوری خوشحال نبودم بعد ۱ سال ادامه داشت حال خوبم الان یک سال ۲ ماه میشه کی خیلی حالم بده خیلی افسردگی داغونم کرده منم خیلی دارو خوردم خیلی رفتم پیش آخوند ملا ولی هیچ بی فایده بود از قبل تو انستاگرام پیچ شمارو فالو داشتم تصمیم تو دوره خلق آینده شرکت کنم با هزار آمید این آخرین امید من این دوره است

Dr.Aram

تیم مدیریت
مشکلی که شما دارید را به آن بایپلار یا دو قطبی می‌گویند
در این حالت ممکن هست که یک مدتی خوشحال باشید و یک مدتی افسرده باشید.
با استفاده از تکنیک‌هایی که در خلق آینده هست آنها را روزی دو تا سه بار به مدت دو تا سه ماه انجام بدهید تا خلق شما پایدار شود
و خیلی در شور و هیجان و حال خوب قرار نگیرید و خیلی هم افسرده نشوید.
اینطوری بهتر می‌توانیم زندگی کنید

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا