موضوع درمان آشالازی

سهیلا بهرامی

کاربر ویژه
استاد درمان آشالازی پسرم چجور درمان کنم در کتاب نبود؟ در اینترنت سرچ کردم که نوشته بود ( آشالازی نوعی بیماری گوارش است که در آن حرکت مری مختل می‌شود. اختلال حرکت مری به دلیل از بین رفتن سلول‌های گانگلیونی شبکه میانتریک مری روی می‌دهد. و میزان بروز آن تقریبا در هر 100 هزار نفر است. نوشته که در گیری نورون‌های گانگلیونی تحریکی (کولینرژیک) و نورون‌های گانگلیونی مهاری (نیتریک اکسید) در گیر میشن. و عملکرد اسفنکتر تحتانی مری هنگام بلع و عبور غذا در مری می‌ماند و وارد معده نمی‌شود. البته خیلی راجبش نوشته بود حالا باید روی سلول های تحتانی مری کار کنم یا روی کل مری و معده. یاروی دریچه اسفنکتر؟ با پرانای رنگی جزء اندام حساس محصوب میشه یا عیر حساس؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
درمان آشالازی در کتاب و پروتکل‌ها نداریم
اما بنا به توضیحاتی که دادید می‌توانید یکی از درمان‌هایی که مربوط به معده هست را مثل زخم معده یا نفخ معده هر کدام را که می‌دانید انجام دهید
در کنار آن چون ناحیه مری غیر حساس هست آن ناحیه را با سبز و نارنجی کاملاً پاکسازی کنید و به سبز و نارنجی و قرمز بدهید
این عمل را روی تمام ناحیه‌هایی که آسیب دیده است و یا درگیر هست انجام دهید

اگر احساس می‌کنید که سیستم عصبی و گانگلیون‌ها خیلی درگیر هستند و عامل اصلی این بیماری هستند این درمان را به آن اضافه کنید
با سبز و بنفش عصب‌ها را پاکسازی کنید و به آن از انرژی ترمیمیه بنفش-سبز و سبز-زرد استفاده کنید
درمان را هر روز یا یک روز در میان تا نتیجه مطلوب ادامه دهید

معصومه خیری

کاربر ویژه
سلام استاد عزیز
برای کسی که آشالازی شدید داره و عصب مری خیلی کند کار می کند آیا میشود از پرانای ترکیبی قرمز نارنجی استفاده کرد ؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
معمولاً از انرژی قرمز نارنجی برای موضوع استفاده نمی‌کنیم
انرژی ترکیبی قرمز نارنجی باعث ایجاد حجم می‌شود
ولی باعث تحریک عضله یا عصب نمی‌شود
به نظر من همان پیشنهادی که در بالا دادم برای مشکل آشلازی ناسب‌تر هست

معصومه خیری

کاربر ویژه
معمولاً از انرژی قرمز نارنجی برای موضوع استفاده نمی‌کنیم
انرژی ترکیبی قرمز نارنجی باعث ایجاد حجم می‌شود
ولی باعث تحریک عضله یا عصب نمی‌شود
به نظر من همان پیشنهادی که در بالا دادم برای مشکل آشلازی ناسب‌تر هست
ممنون استاد عزیزخدا را شکر که با شما وتیم خوبتون آشناشدم

معصومه خیری

کاربر ویژه
درود فراوان استاد جان آیا برای ترمیم عصب مری که تقریبا 30 درصد کار میکند آیا با پرانای طلایی سیستم عصبی آن را میشه بهتر ترمیم کرد

Dr.Aram

تیم مدیریت
برای ترمیم عصب‌ها و ناحیه‌های حساس بعد از اینکه یکی از پروتکل‌هایی که مربوط به آن منطقه هست را انجام داده‌اید
ناحیه عصب را با سبز و بنفش پاکسازی کنید و به ترتیب اون انرژی ترکیبی بنفش سبز و سبز زرد بدهید

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا