میگرن

سحرمباشر

کاربر ویژه
سلام خدمت استاد بزرگوار من حدود یک ماهی میشد برای شخصی درمان میگرن که ۳۶سال بوددکتر ها تشخیص میگرن داده بودندانجام میدادم یک روز فیزیکی ویک روز روانی ولی فقط حدود ۴۰درصد خوب شده بود و دردهای وحشتناک دوباره می‌گرفت درمان رو دو روز قطع کردم و به شروع درد که از کجاست توجه کردم از ناحیه شانه درد شروع میشد و به گردن و پشت گوش و سپس تاج و پخش میشد که تمام نقاط رو ریز به ریز پاکسازی انرژی به تناوب انجام دادم البته شانه با سبز و نارنجی پاکسازی شد و هم چنین شبکه خورشیدی هم هر سری به تصور از بین بردن غیر ارگانیک ها .که البته وقتی به اینجا می‌رسیدم آتش سبز رو خاموش میکردم آتش بنفش روشن میکردم. که کلا حالش خوب شدالبته پاکسازی عمومی یکبار سبز و یکبار بنفش انجام دادم و حالا میگه حاضر نیستم آرامشم رو با هیچ چیز عوض کنم.البته شاید از اصول خارج شدم استاد نمی‌دونم کارم درست بوده؟ولی برای ایشون جواب داد.
ممنونم از شما استاد مهربان

آخرین ویرایش:

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود بر شما
انرژی درمانی همیشه اصولی را دارد که ما باید بر اساس اصول کار کنیم بیمار با بیمار دیگری فرق می‌کند و با تجربه‌ای که ما کم کم به دست می‌آوریم می‌توانیم چیزهایی را به آن اضافه کنیم یا از آن کم کنیم
و این یک تجربه است که به صورت ناخودآگاه به ذهنمان می‌آید که کاری را باید انجام دهیم معمولاً درست از آب در می‌آید
اینکه بیمارتان حالش خوب شده است نشان می‌دهد که کارتان را درست انجام داده‌اید
بسیار عالی موفق باشید

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا