زهرا اسکندری
کاربر ویژه
سلام و درود خدمت استاد عزیزو دوستان گرامی خانم 30 ساله با علایم تنبلی تخمدان و پریودهای نامنظم و 2 سال تلاش برای بارداری نافرجام مراجعه کردند که پس از اسکن متعادل نبودن چاکراها و انباشتگی در چاکرای تاج قلب و قاعده ای و خورشیدی دیده شد که تصمیم گرفتم یک جلسه پاکسازی کلی فیزیکی و پاکسازی کلی روانی انجام بدم و بعد پرتکل ناباروری رو انجام بدم. در حال حاضر 10 جلسه پرتکل رو انجام دادم و گزارش دادن که درون بدنم انگار موج میزنه و حس میکنم گره ای در بدنم باز شده و دیروز گزارش دادن که هورمونام فعال شده چون دکترشون خیلی ناامیدشون کرده و گرفتار نشخوار ذهنی و ناامیدی شده بودن دیروز یه پاکسازی روانی هم براشون انجام دادم تا استرس و ناامیدی از بین بره و براشون قدرت ناخودآگاه رو توضیح دادم و برای اثبات قدرت ناخودآگاه هیپنو 10 دقیقه ای کردم و تلقین سنگینی دست کردم و با همون تلقین از هیپنو در اوردم میگفت وای نمیتونم دستمو تکون بدم منم گفتم اشگال نداره الان هیپنو میکنم و تلقین سبکی میدم دستت نرمال میشه و جلسه بعد که پرتکل داشتیم بهش قدرت ناخودآگاه رو یادآوری کردم و کاملا قبول کرد و چون کارمند بانک هستن و با ارباب رجوع زیادی در ارتباطن بهشون توصیه اکید کردم که هر بار استحمام از دوش نمک استفاده کنن استاد سعی کردم درمانی همه جانبه براشون انجام بدم