نا امیدی و امید

سلام و درود بیکران بر استاد عزیزم و همه دوستان گرامی ام ، یک تجربه در مورد خودم را برایتان بازگو می کنم ، ما یک بیمار سرطانی داشتیم که متاسفانه متاستاز از ناحیه کبد داشتند و به معده و روده و لوزالمعده سرایت کرده بود ، من در مرداد ماه امسال در دوره انرژی درمانی شرکت کردم و سعی کردم ایشان را درمان کنم ، هر روز حدود دو ساعت برنامه مدیتیشن و پاکسازی و درمان مقدماتی و پیشرفته وروان درمانی و کریستال درمانی و هر چه بلد بودم انجام دادم ولی متاسفانه موثر واقع نشد و ایشان در بیست و هفتم شهریور فوت کردند ، بعد از آن از انرژی درمانی خیلی نا امید شدم ولی چند روز بعد ویدئو های استاد را دیدم و حالم بهتر شد و دوباره دارم انرژی درمانی را تمرین می کنم ، امیدوارم بتوانم در آینده بیماران زیادی را شفا بدهم و به افراد جامعه کمک کنم .

hashemi

ناظم انجمن
سلام و درود بیکران بر استاد عزیزم و همه دوستان گرامی ام ، یک تجربه در مورد خودم را برایتان بازگو می کنم ، ما یک بیمار سرطانی داشتیم که متاسفانه متاستاز از ناحیه کبد داشتند و به معده و روده و لوزالمعده سرایت کرده بود ، من در مرداد ماه امسال در دوره انرژی درمانی شرکت کردم و سعی کردم ایشان را درمان کنم ، هر روز حدود دو ساعت برنامه مدیتیشن و پاکسازی و درمان مقدماتی و پیشرفته وروان درمانی و کریستال درمانی و هر چه بلد بودم انجام دادم ولی متاسفانه موثر واقع نشد و ایشان در بیست و هفتم شهریور فوت کردند ، بعد از آن از انرژی درمانی خیلی نا امید شدم ولی چند روز بعد ویدئو های استاد را دیدم و حالم بهتر شد و دوباره دارم انرژی درمانی را تمرین می کنم ، امیدوارم بتوانم در آینده بیماران زیادی را شفا بدهم و به افراد جامعه کمک کنم .
درود خدا بر شما
روح سفر کرده شاد🙏🙏

محمد امین عزیز
همینطوره.ما در ناامیدی می‌تونیم تصمیم‌های مهم زندگی رو بگیریم، در سوگ و اندوه درک می‌کنیم، هیچ‌کس به اندازه خود ما نمی‌تونه یاورمون‌ باشه.
تبریک میگم بهت.
مطمئنن در شفای بیماری قبلی هم موفق بودی.
شفا می‌تونه بهبود به مرحله‌ای کمی بهتر هم باشه.
و
چی بهتر ازین‌که دردها رو کسی بفهمه و براش کاری بکنه.نوری در ظلمات!
شمع وجودت فروزان...

درود خدا بر شما
روح سفر کرده شاد🙏🙏

محمد امین عزیز
همینطوره.ما در ناامیدی می‌تونیم تصمیم‌های مهم زندگی رو بگیریم، در سوگ و اندوه درک می‌کنیم، هیچ‌کس به اندازه خود ما نمی‌تونه یاورمون‌ باشه.
تبریک میگم بهت.
مطمئنن در شفای بیماری قبلی هم موفق بودی.
شفا می‌تونه بهبود به مرحله‌ای کمی بهتر هم باشه.
و
چی بهتر ازین‌که دردها رو کسی بفهمه و براش کاری بکنه.نوری در ظلمات!
شمع وجودت فروزان...
درود بیکران ، بسیار سپاسگزارم از همدردی شما ، و از دلگرمی ای که به بنده دادید ، بهترین ها را برای شما آرزومندم 🙏💐🌺💓

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود بر آقای گلشنی عزیز
متاسفانه در برخی از بیماران مخصوصاً بیماران سرطانی کمک زیادی نمی‌توانیم به این عزیزان داشته باشیم و فقط می‌توانیم درد آنها را کاهش دهیم و کمی به عمر آنها بیفزاییم
البته تاکنون هیچ روش درمانی که همه مشکلات را بتواند درمان کند به وجود نیامده است التبه همین دلیل است که سعی می‌کنیم با استفاده از انواع تکنیک‌ها کمی به انسان‌ها کمک کنیم
باید در نظر داشته باشید که ما ۸۰ تا ۸۵ از بیماری‌ها را می‌توانیم درمان کنیم و ۱۰۰ آنها برای ما امکان‌پذیر نیست
و نکته بسیار مهمی که باید به آن توجه شود این است که خوشحالی شما و عملکرد شما نباید وابسته به بیمار باشد خوشحالی شما ربطی به خوب شدن بیمار نباید داشته باشد
و اینگونه یاد می‌گیرید که اگر بیمارتان درمان نشد دچار افسردگی نشوید به خودتان نگیرید و نگویید که من بلد نیستم
بعضی موقع‌ها کار کردن با بیماران خیلی سخت است
انرژی درونی و احساسات درونیتان را از اتفاقاتی که در بیرون می‌افتد و بر روی آن تاثیر می‌گذارد مجزا کنید

درود بیکران جناب آقای دکتر آرام عزیز ، بله درست می فرمایید ، در مورد بیمار ما ، واقعا بیماری پیشرفت کرده بود و پزشکان قطع امید کرده بودند و من یک امید واهی داشتم و فقط تکنیک ها را انجام می دادم تا بلکه معجزه شود که اینگونه نشد ، بعد از این باید در مورد بیماری ها واقع نگری بیشتری باید داشته باشم ، از توضیحات شما بسیار سپاسگزارم 🙏 💐 💕

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا