آزاده قاسمی
کاربر ویژه
اول ازهمه واقعا بخاطرنوع ونحوه اموزش عملکردی عااااالی اقای دکتر ممنونم چون واقعا بی نظیراموزش دادیداستاد.سپاسگزارم ودعاگوی شما وخانواده محترمتون❤
❤
تقریبا۴روز قبل یه مراجع بخاطرسوزش ادرارو مشکلات روحی داشتم که براسوزش چون دکترنرفته بودبااحتیاط درزمان انجام پورتکل ضعف عمومی (باپرانای رنگی)پاکسازی براش کردم که خیلی بهترشد (البته چاکراجنسی رو قرمزده درصد روشن دادم برااحتیاط بخاطراینکه نمیدونستم عفونت دارن یانه) که جلسه اول بسیارحالش بهترشد ودوباره دیروز هم درخواست خودبیمارمجدد پورتکل روانجام دادم که امروزصبح گفت کامل کامل خوب شده وحال عمومیش هم عالیه
ویه سوختگی شدیدانگشت شصت خودم هم دیروز اتفاق افتادکه الهی شکرباپورتکل سوختگی تازه دیگه تاول نزده و بعد دوساعت از سوختگی راحت میتونستم کارهامو انجام بدم حای انرژی درمانی روهم باانگشت سوخته راحت انجام دادم...ممنونم استاد که با این همه انرژیهای عالی مارو اشناکردین.دراوج وودرخشش باشیداستادجانم
❤

❤
ویه سوختگی شدیدانگشت شصت خودم هم دیروز اتفاق افتادکه الهی شکرباپورتکل سوختگی تازه دیگه تاول نزده و بعد دوساعت از سوختگی راحت میتونستم کارهامو انجام بدم حای انرژی درمانی روهم باانگشت سوخته راحت انجام دادم...ممنونم استاد که با این همه انرژیهای عالی مارو اشناکردین.دراوج وودرخشش باشیداستادجانم