نتیجه دومین درمان بعد اتمام دوره

لعیا رحیمی

کاربر ویژه
درمان دوم روی خاله که فشار خون بالا دارن چندین ساله.این اواخر فشارشون تا ۲۰ هم بالا میرفت،چندین بار درمانگاه رفتن و با آمپول و قرص زیر زبانی فشارشون پایین میامد.دکتر هم داروهاشون رو تغیر بودن و قوی تر کرده بودن،که بعد از استفاده از داروهای جدید بعلت عوارض دارو حال خوبی نداشتن.احساس سنگینی در سر،اظهار داشتن که وقتی سرشون رو رو بالشت میذارن صدا در گوششون میپیچه و حالت سرگیجه پیدا میکنن.
بعد اسکن هاله بیرونی و درونی
پاکسازی عمومی هر دو هاله دو بار به ترتیب با رنگ سبز هاله درونی،رنگ بنفش هاله بیرونی انجام شد
هاله بیرونی یکنواخت بود
هاله درونی:
چاکرای تاج انباشتگی،قسمت های مختلف سر و گوش انباشتگی داشت .با کریستال و قانون پرانای رنگی بر اساس حساس ،پاکسازی کردم،با انرژی بنفش انرژی دادم و تثبیت کردم
چاکرای گلو :نقصان داشت،پاکسازی ،انرژی دادن و تثبیت انجام شد
چاکرای قلب جلویی و پشتی ،انباشتگی داشت ،پاکسازی،انرژی از چاکرای قلب پشتی انجام شد و تثبیت شد
چاکرای خورشیدی جلویی و پشتی انباشتگی،پاکسازی ،انرژی دادن و تثبیت انجام شد
چاکرای ناف ،جنسی،اندازه متعادل ،پاکسازی و کمی انرژی داده شد و تثبیت
چاکرای منگ مین ،انباشتگی
پاکسازی انجام شد ،انرژی و تثبیت
چاکرای قاعده انباشتگی
با قانون غیر حساس پاکسازی ،انرژی و تثبیت
کل بدن گردن به پایین هم پاکسازی کردم و انرژی دادم
بعد اتمام درمان حس ریلکس بودن و آرامش داشتن.بلافاصله بعد درمان حالت سنگینی سر،صدا در گوش و سرگیجه رفع شد
بعد دو بار تکرار درمان
فشار خون نهایت ۱۲۰ میشه،داروها کم شده،توصیه شد در صورت حس افت فشار کمی نمک مصرف کنن.و این رو هم متوجه شدم در اثر رقص و فعالیت زیاد چاکرای مگ مین و قاعده ای خاله بزرگ و انباشته میشه.الان یک هفته از درمان گذشته
حال خاله فوق العاده خوبه
با تشکر از استاد عزیزم و دوستانی که در دفتر استاد قدم به قدم از شروع دوره تا به الان کمکون کردن.دوستتون دارم❤️

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا