نتیجه نگرفتن از تکنیک دعا و دوقلب

رویا نجفی

کاربر ویژه
چهل روز مدیتیشن دو قلب انجام دادم و تکنیک دعا رو هم بعد مدیتیشن انجام دادم برای خواسته یکی از افراد خانواده .

نتیجه منفی بود.

حدود دو هفته مدیتیشن و دعا رو قطع کردم و دوباره شروع کردم یکروز درمیان هم مدیتیشن دو قلب و هم دعا .

تکنیک القای ذهنی و دستور دادن به آجنای فردی که مسئول استخدام بود هم انجام دادم . تارهای اتری هر دو رو پاکسازی و وصل کردم و انرژی صورتی دادم .

نمیدونم چرا نتیجه برعکس شد . برای خودم هم سواله و هم اینکه باعث ذهنیت منفی شده در این فرد و امروز به من گفت اون همه دعا و مدیتیشن و ... نتیجش چرا برعکس از آب دراومد و هیچکدوم از خواسته ها برآورده نشدن ؟؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
چون اطلاعی از شرایط ندارم نمی‌دونم به شما ببینم که چرا انجام نشده است
برای انجام مسائل نیاز به این همه اصرار و پافشاری نیست و معمولاً کسانی که بخواهند از تکنیک نتیجه بگیرند معمولاً در همان هفته اول و دوم نتیجه به دست می‌آید

رویا نجفی

کاربر ویژه
استاد فرمودین تکنیک دعا تا زمان بدست آمدن نتیجه انجام بشه وقتی نتیجه نگرفتم بار اول مدتی رها کردم و بعد دوباره یکروز درمیان شروع کردم .

این فردی که براش دعا کردم خیلی وقته دنبال شغل هست و مشکل مالی پیدا کرده
وحسابی ناامید شده . به مشاغل پایین تر از تخصص خودش هم راضی هست

چاکرای قاعده ای در روان درمانی فرمودین افرادی که چاکرای قاعده ای خوبی ندارن شایستگی شغلی ندار ن و خودشون رو لایق یک شغل خوب نمیدونن. اگر مشکل فرد مربوط به این چاکرا باشه باید بعد از پاکسازی بنفش الکتریکی بدم یا قرمز ؟؟

و یه سوال در مورد تثبیت در روان درمانی دارم با آبی تثبیت میکنیم یا بنفش الکتریکی ؟

ممنون از توجهتون

Dr.Aram

تیم مدیریت
همه مشکلات را قرار نیست که با دعا کردن برطرف کنید
پیدا کردن کار نیاز به مهارت و بعد از مهارت الا رفتن اعتماد به نفس و دنبال کار گشتن می‌باشد
فرمول بسیار ساده است اگر چندین سال هست که نتوانست کار پیدا کند حتماً مشکلی وجود دارد و ربطی به متافیزیک و دعا کردن ندارد
تکنیک دعا کردن برای بهبود روابط هست نه برای کار پیدا کردن.

رویا نجفی

کاربر ویژه
استاد در مورد شغل مواردی که اشاره فرمودین کاملا موافقم .

ظاهرا برداشت من درست نبوده از قدرت دعا

در قسمت هایی از دعا ، گفتین برای خواسته فرد دعا کنین و ببینین که اتفاق افتاده منم دقیقا برای خواسته فرد که یافتن شغل هست دعا کردم .

پس این فایل دعا فقط برای بهبود روابط باید استفاده بشه نه برای خواسته های دیگه .

سپاسگزارم از توجهتون

Dr.Aram

تیم مدیریت
تکنیک دعا کردن سطح انرژی افراد را بهبود می‌بخشد
رفتن سطح انرژی افراد می‌تواند تاثیرات بسیار زیادی داشته باشد
از طرف دیگر تکنیک دعا کردن انرژی صورتی را به شدت در محیط افزایش می‌دهد به خاطر همین برای بهبود روابط می‌توانیم از این تکنیک مستقیماً استفاده کنیم

برای موارد دیگر مثل پیدا کردن شغل یا ارتقا یا چیزهای دیگر استفاده کنیم باید علاوه بر انجام دادن این تکنیک کارهایی را انجام بدهیم که فرد را در موقعیتی قرار بدهد که ارتقا پیدا کند و انجام دادن تنهایی این تکنیک تغییر خاصی را به نظر نمی‌رسد که برای او ایجاد کند
و به نظر من ما کار سطح پایین و بالا نداریم کار کردن داریم و با کار کردن هست که ما در مقطع‌های مختلف رشد می‌کنیم و بالا می‌رویم
پس از فرد بخواهید که دنبال کار بگردد و در اولین کاری که به او پیشنهاد می‌شود کار کند مطمئناً ارتقا پیدا می‌کند

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا