نزدیک بینی و تاری دید

مرجانه زندی

کاربر ویژه
درود بر استاد آرام عزیز
من فقط یکبار پاکسازی کردم روی شقیقه های خودم برای رفع تاری ،خیلی جالب بود که تاری از بین رفت با همان یکبار ،البته بعد از یکی دوروز برگشت و پیرو فرمایش استاد باید درمان تداوم داشته باشه
سپاس 🙏

سلام ودرودبراستاد گرانقدر
درکتاب پیشرفته برای نزدیک بینی نوشته اول اسکن کنید بعدگفته باپرانای سبزروشن مایل به سفید چاکرا روجارو کنید نگفته کدوم چاکرا؟؟؟
وتوکتاب هرجاکه نگفته چنددرصدیعنی 30درصد؟؟

ساراجب

کاربر ویژه
سلام استاد شخصی اومد کنار ما خانم خوبیه ..وقتی اومد منزل ما همه معده درد گرفتیم شب خواستیم بخوابیم دخترم گفت من یه موجوداتی میبینم همه بی قرار شده بودیم شب که این خانم کنارم خوابید بیقراری داشتم هم من هم دخترام و دوستم وتو خواب احساس کردم چشمم ترکید با برق از خواب پریدم دیدم اون خانم بیدار نشسته صبح از خواب بیدار شدم دیدم چشم عروسکی که پاکسازی کرده بودم و روش انرژی درمانی میکردم سوراخ شده خیلی عجیب و دو روز با پاکسازی دارو حالمون بهتر شد نظر شما چیه ؟ لطفا راهنمایی کنید من ایشون هیپنوتیزم کردم و میخاستم کمکش کنم ولی خیلی سنگینن

مهین جواهری

کاربر ویژه
سلام استاد شخصی اومد کنار ما خانم خوبیه ..وقتی اومد منزل ما همه معده درد گرفتیم شب خواستیم بخوابیم دخترم گفت من یه موجوداتی میبینم همه بی قرار شده بودیم شب که این خانم کنارم خوابید بیقراری داشتم هم من هم دخترام و دوستم وتو خواب احساس کردم چشمم ترکید با برق از خواب پریدم دیدم اون خانم بیدار نشسته صبح از خواب بیدار شدم دیدم چشم عروسکی که پاکسازی کرده بودم و روش انرژی درمانی میکردم سوراخ شده خیلی عجیب و دو روز با پاکسازی دارو حالمون بهتر شد نظر شما چیه ؟ لطفا راهنمایی کنید من ایشون هیپنوتیزم کردم و میخاستم کمکش کنم ولی خیلی سنگینن
دورود
تجربه شما مثل فیلم های هالیود ترسناک بوده اون خانم چرابیدار نشسته بودند اون خانم اورگانیک قوی دارد محیط خانه ات را با مدیتیشن اوم استاد چوک پاکسازی کنید

چون مادر من هم در خانه یکی از اشنایان و یک خانم بود این شرایط را گزرانده بود قلب درد و لرزش شدید گرفته بود

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا