نسخه اورژانسی

خاطره رحمانی

کاربر ویژه
درود بر شما جناب دکتر آرام
امشب خیانت همسرم برملا شد و من اصلا حال خوبی ندارم میشه یه راهکار بگین که بتونم آرامش خودمو حفظ کنم و رو پا بایستم ممنون میشم

Dr.Aram

تیم مدیریت
اگر خیلی حالتون بد است استفاده داروهای آرامبخش خیلی کمک می‌کند.
با این تکنیک‌ها استفاده کنید یه دوش آب و نمک و قهوه بگیرید به خودتان برسید
و تکنیک‌هایی که در جلسه پنجم گفته شده است برای کار کردن بر روی خاطرات و مشکلات و چیزهای ناراحت کننده هست استفاده کنید

نیازی نیست که به خاطر مشکلات دیگران یا کارهای بدی که دیگران می‌کنند شما افسرده بشوید.
افسردگی به خودتان آسیب می‌زنید اگر همسرتان در حق شما بدی کرده است لااقل خودتان در حق خودتان بدی بدتر یا بیشتر نکنید

شهین رحمانی

کاربر ویژه
متذکر بشم که دقیقا بخاطر کارهای همسرم مدتیه دچار افسردگی شدید هم هستم دارو هم اثری نداشته برام
انشاله که خاطره جان رفع بشه مشکلتون..ناراحتتون شدم،چه کاری میشه کردازدست آزاراذیت یک سری افراد،دیگه مال شماکه چی بگم..ولی به استادایمان داشته باشید.من باانرژی درمانی که پیش استادآموزش دیدم،باورکنیدمادرم۲۰ سال پیش،الان ۸۵ سالشونه ومادرهمسرم را ۱۵ سال پیش،که الان ۹۵ سالشونه وبسیارسرحال وخوب هستندوچندنفردیگه را و پارسال دخترم ،همسرم...باایمان به خدا همه را از مریضی بسیارشدیدی،نجاتشون دادم..خودم باتجربیاتم میدونم وصددرصدمطمینم اگه انرژی درمانی بلدنبودم چی میشد،،استادکارشون حرف نداره..گرچه میدونم شمابااعتقادوباورکامل پیش استاداومدید..انشاله که درست میشه همه کارهاتون..

سامره حیدری

کاربر ویژه
متذکر بشم که دقیقا بخاطر کارهای همسرم مدتیه دچار افسردگی شدید هم هستم دارو هم اثری نداشته برام
خاطره جان ، دوست عزیز امیدوارم مشکلت حل شه یعنی حال دلت خوب شه . عزیزم روی خودت تمرکز کن تو تکنیک خودشناسی استاد میگه : زندگی در دستان من است من خالق زندگی خودم هستم به دلیل اتفاقات زیادی که در زندگی ام افتاد درسهای زیادی گرفتم و از پس همه چی برمیام . ی دوستی داشتم که مشکل تو رو داشت ولی همیشه شاد و سر حال بود شوخی میکرد می خندید همه میگفتن با اینکارا داره ظاهرشو حفظ میکنه ولی مطمینا دل پر خونی داره از کارای شوهرش . ولی ی مشکلی برای شوهرش پیش اومد و روزگار بدجوری گوششو کشید الان سربراه شده ولی دوستم همون روحیه خوبشو داره چه تو اون شرایط بد چه تو این شرایط نرمال . اینو گفتم که بدونی حال خوب تو تنها چیزی هست که مهمه و این حال خوب رو خودت باید به خودت هدیه بدی برات آرزوی حال خوب میکنم عزیزم 🙏 🌸

شهین رحمانی

کاربر ویژه
فراموش کردم اینابگم،،چندنفری که خوب شان کردم حالا اسم بردم یانبردم،راه دور بودندمثلا اصفهان،شمال واسترالیا..بعضی هاشون اصلاخبرنداشتندکه من چنین کاری درحقشون کردم.‌.ولی خوب خوب شدندوعمرشون طولانی ترشده،حتی بدون ذره ای پرهیزغذایی‌‌،همه چیزی هم میخورند..چقدرحیوان ازراه دورخوب کردم ،منظورم اینه حتی بعضی انرژی درمان‌ها راه دور یادنگرفتندانجام بدندوکلا خوب بلد نیستند. خودم یکی راسراغ دارم که انرژی آنچنانی داره ولی راه دورنمیتونه...‌ولی من با لطف وسخاوت استادبه این قشنگی وتمیزی،آموزش دیدم..چون استادچیزی رادریغ نمی‌کنند.

شهین رحمانی

کاربر ویژه
تازه من هنوز هاله بین هم نیستم،یک آدم معمولی ام،،وفقط هم درعرض سی ثانیه نهایت یک دقیقه کافیه یک دست بکشم به یک بیمار،،بعدازچنددقیقه حالش خوب میشه،،دیگه فرداش،خوب خوب میشه..ورم وعفونت وهرچه هست میخوابه وازبین میره..حیواناتی که ازراه دورخوب کردم،چون میشناسمشون حتی موهای ریخته شون دراومده،حالشون قبراق و خوب شده..میل به غذانداشتند،حسابی غذاخورشدند،قبل وبعد هم فیلم وعکس دارم..خیلی خوشحالم که انرژی درمان شدم..اونم پیش استاد.انشاله به لطف استاد،هاله بین هم بشم..چون انرژیم میره بالا،اونوقت ایمانم بالاترمیره.‌

خاطره رحمانی

کاربر ویژه
انشاله که خاطره جان رفع بشه مشکلتون..ناراحتتون شدم،چه کاری میشه کردازدست آزاراذیت یک سری افراد،دیگه مال شماکه چی بگم..ولی به استادایمان داشته باشید.من باانرژی درمانی که پیش استادآموزش دیدم،باورکنیدمادرم۲۰ سال پیش،الان ۸۵ سالشونه ومادرهمسرم را ۱۵ سال پیش،که الان ۹۵ سالشونه وبسیارسرحال وخوب هستندوچندنفردیگه را و پارسال دخترم ،همسرم...باایمان به خدا همه را از مریضی بسیارشدیدی،نجاتشون دادم..خودم باتجربیاتم میدونم وصددرصدمطمینم اگه انرژی درمانی بلدنبودم چی میشد،،استادکارشون حرف نداره..گرچه میدونم شمابااعتقادوباورکامل پیش استاداومدید..انشاله که درست میشه همه کارهاتون..
ممنونم ازتون شهین خانم عزیز بله ایمان دارم به جناب دکتر ولی از دیروز اصلا نتونستم تکنیک هارو انجام بدم حالم خیلی بده ای کاش تهران بودم و از آقا ی دکتر میخواستم به من انرژی بدن شاید یکم بهتر میشدم

خاطره رحمانی

کاربر ویژه
تازه من هنوز هاله بین هم نیستم،یک آدم معمولی ام،،وفقط هم درعرض سی ثانیه نهایت یک دقیقه کافیه یک دست بکشم به یک بیمار،،بعدازچنددقیقه حالش خوب میشه،،دیگه فرداش،خوب خوب میشه..ورم وعفونت وهرچه هست میخوابه وازبین میره..حیواناتی که ازراه دورخوب کردم،چون میشناسمشون حتی موهای ریخته شون دراومده،حالشون قبراق و خوب شده..میل به غذانداشتند،حسابی غذاخورشدند،قبل وبعد هم فیلم وعکس دارم..خیلی خوشحالم که انرژی درمان شدم..اونم پیش استاد.انشاله به لطف استاد،هاله بین هم بشم..چون انرژیم میره بالا،اونوقت ایمانم بالاترمیره.‌
موفق و موید باشید انشالله

خاطره رحمانی

کاربر ویژه
خاطره جان ، دوست عزیز امیدوارم مشکلت حل شه یعنی حال دلت خوب شه . عزیزم روی خودت تمرکز کن تو تکنیک خودشناسی استاد میگه : زندگی در دستان من است من خالق زندگی خودم هستم به دلیل اتفاقات زیادی که در زندگی ام افتاد درسهای زیادی گرفتم و از پس همه چی برمیام . ی دوستی داشتم که مشکل تو رو داشت ولی همیشه شاد و سر حال بود شوخی میکرد می خندید همه میگفتن با اینکارا داره ظاهرشو حفظ میکنه ولی مطمینا دل پر خونی داره از کارای شوهرش . ولی ی مشکلی برای شوهرش پیش اومد و روزگار بدجوری گوششو کشید الان سربراه شده ولی دوستم همون روحیه خوبشو داره چه تو اون شرایط بد چه تو این شرایط نرمال . اینو گفتم که بدونی حال خوب تو تنها چیزی هست که مهمه و این حال خوب رو خودت باید به خودت هدیه بدی برات آرزوی حال خوب میکنم عزیزم 🙏 🌸
فدای مهرومحبت شما دوست عزیزم به دعای شما نهایت تلاشم رو میکنم🙏💖

Dr.Aram

تیم مدیریت
کاملا احساس می‌کنم که چه مشکلی دارید و چقدر می‌تونه برامون سخت باشه اتفاقاتی که برامون می‌افته .
بعد تو خودت از قبل هم می‌دونستی که چنین خبری ممکنه بشنوی و همه این‌ها رو حدس می‌زدی.
خیلی دور از انتظار نبود
همینجور که میگی قبلاً هم چنین تجربه‌ای رو داشته‌ای .
نمی‌خوام بگم دیگران کار خوبی کردن یا دیگران کار بدی کردن چون مقصر دونستن اون‌ها یا اینکه تقصیر رو از سر اون‌ها رد کنیم هیچ کمکی به ما نمی‌کنه.
بر روی حال تو هیچ تاثیری نمی‌ذاره.
حالا باید یاد بگیری روی خودت کار بکنی.
یاد بگیری که تو هم توی این ارتباط نقش داشتی حداقل ۵۰ درصد نقش داشتی.
دو تا چیزو یاد باید بگیری
اولین چیز اینه که حال خوبتو به کسی گره نزن به رفتار کسی گره نزن و حال خوبتو از درون باید خوب بکنی ممکنه که شرایط بیرونی بعضی موقع‌ها خوب نباشه ولی حال خوبمون مربوط به خودمون هست ممکنه اطرافیان با ما رفتار خوبی نداشته باشد ولی حداقل ما خودمون با خودمون رفتار خوبی داشته باشیم و به خودمون کمک کنیم.

دومین مسئله که قبلاً بهش توجه نکردی اینی که من چه نقشی توی این اتفاق دارم اگه قبلاً بهش فکر می‌کردی که من چیکار دارم می‌کنم که اون داره میره خیانت می‌کنه شاید می‌تونستی با تغییری که تو خودت ایجاد می‌کنی جلوی این خیانت رو بگیری. ولی فقط به این توجه کردی و اینم برمی‌گرده به نظر دیگران که آره اون آدم خیانتکاری هست و ذاتش بد هست. در صورتی که زندگی ما یه بازی شطرنج دو نفره است هیچ کسی نمی‌تونه یه نفر بازی کنه و تو ۵۰ درصد توی اون نقش داری. حالا این چه کمکی بهت می‌کنه کمکت بکنه که دوباره اتفاق قبلی تکرار نشه.
اگر دیدی یک اتفاقی داره تکرار می‌شه مربوط به بقیه نیست مربوط به خودمونه.

خاطره رحمانی

کاربر ویژه
ممنونم آقای دکتر آرام ولی من واقعا متوجه نمیشم با اینکه تمام کلیپهای دو جلسه رو هم گوش دادم ولی باز متوجه نمیشم میشه برام شفاف تر توضیح بفرمایید اینکه نقش من توی این اتفاق چی بوده و چون تکرار شده دنبال متوقف کردن اون لوپ تکرار هستم من چکار کردم که نباید میکردم تا باعث خیانت نشه تو زندگیم اون ۵۰درصد تقصیر رو به صفر برسونم

خاطره رحمانی

کاربر ویژه
آقا ی دکتر همسرم یک خودشیفته بود نظرتون درباره زندگی کردن با آدم های خودشیفته هم همینه آیا باز هم باید دنبال این باشیم که نقش ما توی خراب شدن رابطه کجا بوده و دنبال اون ۵۰درصد بگردیم

Dr.Aram

تیم مدیریت
دو تا راه دارید
می‌تونید مسائل و مشکلات را گردن همسرتون بندازید
می‌تونید مشکل اصلی را پیدا کنید.
فعلاً تمرین‌ها را انجام بدید
قرار شد که تا دو ماه هیچ تصمیمی یا هیچ کار خاصی انجام ندهید فقط تمرین کنید

خاطره رحمانی

کاربر ویژه
دو تا راه دارید
می‌تونید مسائل و مشکلات را گردن همسرتون بندازید
می‌تونید مشکل اصلی را پیدا کنید.
فعلاً تمرین‌ها را انجام بدید
قرار شد که تا دو ماه هیچ تصمیمی یا هیچ کار خاصی انجام ندهید فقط تمرین کنید
چشم

خاطره رحمانی

کاربر ویژه
اینو میپرسم بخاطر اینکه الان چون تو اوج بحران هستم بخاطر اینکه یکم وضعیتم بهتر بشه اگه انرژی درمانی در کنار تکنیکها کمکم میکنه من بیام تهران یک جلسه اقلا مزاحمتون بشم

منصوره هراتیان

کاربر ویژه
سلام خاطره جان
اگه اجازه بدی میخواستم چیزی بهت بگم
من اصلا نمیگم که درکت میکنم، چون خودم هرگز تجربه خیانت نداشتم ، اما می‌دونم که کلا این کلمه ، دردناک هست
خاطره جان ، وقتی ما مشکلی برامون بوجود میاد ، اینقدر روح و ذهنمون به هم می‌ریزه و درد میگیره که فقط دنبال یه مرهم برای این درد میگردیم ، انگار دیگه هیچی برامون مهم نیست ، درست مثل دندون درد،
میدونی؟پذیرفتن مسئولیت، سخته ، سنگینه ، مخصوصاً وقتی فکر میکنیم خودمون از جون و دل مایه گذاشتیم و در حقمون بی انصافی شده
اینجا میریم توی لباس قربانی و مظلومیت
ما می‌خوایم تقصیر را به گردن دیگری بندازیم، تا کارهای گذشته و خوبی‌های قبلمون را پررنگ کنیم، می‌خوایم دیده بشیم،شنیده بشیم، همه ازمون دفاع کنن
می‌خوایم حداقل دلمون خنک بشه اما
ته وجودمون ترسمون بیشتر میشه، چون حس می‌کنیم یه آدم دست و پا بسته ایم، وسط اقیانوس طوفانی
هر بیشتر دیگری را مقصر کنیم
خودمون از بی رحمی دنیا و ناتوانیمون در کنترل اوضاع، بیشتر میترسیم، بیشتر توی آب فرو میریم
اما
وقتی مسئولیت اون جریان را بپذیریم، حتی اگه سهم ما یک درصد باشه ، اون وقته که میفهمیم این ماییم که باید کاری کنیم ، اونوقت حس قدرت پیدا میکنیم ، ناگهان طنابها غیب میشن و ما شروع به شما کردن برای نجات خودمون میکنیم
و حالا ، تکنیکهای استاد میشن راهنما برای پیدا کردن مسیر درست به سمت ساحل ارامش
خاطره جان ، شما الان توی شرایط آشفته ای هستی
باید اول خودتا آرام کنی
تو منتظر کمک خدا هستی اما آشفته ای
عزیزم
قایق‌های نجات وقتی از راه می‌رسند که طوفان تمام شده و اقیانوس آرام گرفته
پس
اول آرام باش، موقعیتتا بپذیر، شرایط را قبول کن ، تا ذهنت بتونه بهترین راه نجات را برات پیدا کنه
با تکنیکهای استاد و مدیتیشن ، میتونی آرامش لازم را کم کم به دست بیاری
سخته
می‌دونم
اما، شک نکن که تو زن قدرتمندی هستی، تو از پسش برمیای

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا