نشخوار،خشم

آزاده قاسمی

کاربر ویژه
سلام استادعزیز، راستش من تقریبا دوهفته است بشدت نشخوارفکری،خشمم داره بیشترمیشه،(بیشتراز۶ماه هست که بخاطر یکی ازبستگان نزدیکم بدلیل ترسو بی اراده بودنش باعث ایجادتنش ومشکل درزندگی هم برامن وهم خودش شده و داستانهایی ایجادکرده که هنوز ادامه دارن)،دراوایل دوره خلق اینده با انجام تکنیکها بهترشده بودم و گفتگوی درونی پراز خشمم خیلی ارام شده بود اما الان هنوز تکنیکها رو انجام میدم ولی خشم وگفتگوی درونیم مجدد دو هفته است که کلافم کرده و دارم از پرانیک برا رفعش استفاده میکنم،سوالم این هست که کدوم تکنیکها درخلق اینده میتونه برا ارام سازی ذهن کمکم کنه و باعث ارامش برام بشه؟ الان ادمک مغزی،خلسه،باران صورتی،خودشناسی رو هرروز دارم تکرار میکنم ولی اثرش کم شده... تکنیک ضربه رو هم گاهی انجام میدم( و گاهی فراموش میکنمش🙈)
پیشاپیش ممنونم که مثله همیشه با راهنمایی هاتون همراه ما هستید استادجانم🙏🙏🌹🌹🏵🏵💞💞

آزاده قاسمی

کاربر ویژه
راستی استاد من براش خیلی وقته دعا روانجام میدم و البته دوقلب هم که برا انرژی درمانی جزو برنامه های روزانم هست وزمان انجام این دوتا حالم خوب میشه ولی دوام حس خوبم کوتاهه وبعد دوسه ساعت مجدد دچار نشخوار فکری و خشم شدید میشم...

Dr.Aram

تیم مدیریت
توی دوره خلق آینده یک تکنیک به نام زایگارنیک داریم که اون به شما کمک می‌کند که پرونده آن را بتوانید ببندید و نشخوار ذهنی خودتان را متوقف کنید
از تکنیک دور کردن خنده‌دار کردن مضحک کردن نیز می‌توانید که در دوره خلق آینده به شما آموزش داده‌ایم برای کم کردن گفتگوی ذهنیتان و نشخوار ذهنی استفاده کنید

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا