نور دنباله دار

مهین جواهری

کاربر ویژه
درود بر استاد گرانقدر

شخصی فوت شده بود من شب اول قبر ان شخص با یک شخص دیگر پایین قبر اعمالی را برا فوت شده انجام میدادم که بعد نماز مغرب که قبرستان تاریک شد یک لحظه با سمت راستم نگاه کردم که نور دنباله دار مثل ستاره دنباله دار درخشان باسرعت زیاد سمت سر قبر وارد شد چون دران لحظه اطلاعی نداشتم که قسمت سر هست یا نه بعدا متوجه شدم چون کسی در کنارم بود ارام نشستم و ادامه کارم را انجام دادم تا ان شخص نترسد چون شب بود و قبرستان
سوالم اینه استاد این نور چی بود ایا ان انرژی که من فرستادم بود یا همان فرشتگان بودند و یا چی بود یا اعمال خود شخص بود چون واقعا این نور ذهن منو درگیر خودش کرده چون بعدا در خواب این شخص را دیده بودند که توصیه میکرده که چه کار کنید تا دراسایش باشید

Dr.Aram

تیم مدیریت
نور می‌تواند انرژی‌های لطیفی باشد که در اطراف ما یا در سطح ارتعاش بالاتر ما وجود دارد
در افرادی که تازه فوت شده‌اند چون کالبد انرژی آنها مرتباً به جسم برمی‌گردد از این انرژی‌ها بسیار دیده می‌شود

مهین جواهری

کاربر ویژه
نور می‌تواند انرژی‌های لطیفی باشد که در اطراف ما یا در سطح ارتعاش بالاتر ما وجود دارد
در افرادی که تازه فوت شده‌اند چون کالبد انرژی آنها مرتباً به جسم برمی‌گردد از این انرژی‌ها بسیار دیده می‌شود
استاد دیشب هم قبل انجام تمرینات چندین ویس از کلاس رو گوش دادم و یک ویس بود درمورد هیپنوتیزم و جملات مثبت داشت کاملا از ان لذت بردم و رفتم به تراس به اسمان شب نگاه کنم بازم این نور گرد دنباله دار رو دیدم بااین دوبار هست که در تراس و شب میبینم میتونه ارواح خوب یا هرچیزی شبیه به ان باشد چون درجا و باسرعت حرکت میکنه

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا