همیشه قهر

مرضیه حسینی

کاربر ویژه
سلام دوستان درمانگر‌
وقت تون بخیر

لطفا راهنمایی کنید از تجربه شما عزیزان استفاده کنم
بایک بنده خدا به چالش خوردم
الان قهر کردن با من نمی دونم چکار کنم ؟

پیشاپیش ممنون از راهنمایی شما عزیزان 🙏🌸

Dr.Aram

تیم مدیریت
دوستان تجربیاتشونو در مورد این مسئله بنویسند
از نظر انرژیکی اگر خواستید روی اون کار بکنید باید احساسات منفی مثل خشم و کینه را در او پاکسازی کنید
و چاکرای قلب او را پر از احساسات خوب کنید
از انواع تکنیک‌ها مثل القای ذهنی می‌توانید استفاده کنید تا تکنیک‌هایی مثل دوست داشتن و دعا کردن
که در دوره خلق آینده کاملاً توضیح داده‌ایم

مرضیه حسینی

کاربر ویژه
دوستان تجربیاتشونو در مورد این مسئله بنویسند
از نظر انرژیکی اگر خواستید روی اون کار بکنید باید احساسات منفی مثل خشم و کینه را در او پاکسازی کنید
و چاکرای قلب او را پر از احساسات خوب کنید
از انواع تکنیک‌ها مثل القای ذهنی می‌توانید استفاده کنید تا تکنیک‌هایی مثل دوست داشتن و دعا کردن
که در دوره خلق آینده کاملاً توضیح داده‌ایم
سپاس گذارم 🌸
استاد عزیزم

hashemi

ناظم انجمن
سلام دوستان درمانگر‌
وقت تون بخیر

لطفا راهنمایی کنید از تجربه شما عزیزان استفاده کنم
بایک بنده خدا به چالش خوردم
الان قهر کردن با من نمی دونم چکار کنم ؟

پیشاپیش ممنون از راهنمایی شما عزیزان 🙏🌸
آدم‌هایی که قهر می‌کنند، نیازمند عشق و علاقه بیشترند.
هر از گاهی وقتی اوضاع آرامه.باید براش تبیین بشه که چقدر دوست‌داشتنیه و چقدر دوستش دارند.
این دسته آدم‌ها، بیشنرین انرژی رو از دیگران می‌گیرند و زندگی باهاشون، سختی‌های خودشو داره. من چنین شخصی در زندگی داشته‌ام، و چنین مواقعی، از درون کودکی می‌بینم که مستأصل از راه‌های ارتباطی و اعتراضی دیگره و از مادرم یاد گرفتم که با تمام وجودم به او عشق بدهم.
درک جایگاه رفتاری عزیزان ما، باعث پیوند و پایایی انگیزه همراهی‌ها می‌شود.
معمولن آدمهایی که قهر می‌کنند بسیار ایثارگرند و در مهرورزی، معیارهای سختی دارند که به آن پای‌بند هستند.

مرضیه حسینی

کاربر ویژه
آدم‌هایی که قهر می‌کنند، نیازمند عشق و علاقه بیشترند.
هر از گاهی وقتی اوضاع آرامه.باید براش تبیین بشه که چقدر دوست‌داشتنیه و چقدر دوستش دارند.
این دسته آدم‌ها، بیشنرین انرژی رو از دیگران می‌گیرند و زندگی باهاشون، سختی‌های خودشو داره. من چنین شخصی در زندگی داشته‌ام، و چنین مواقعی، از درون کودکی می‌بینم که مستأصل از راه‌های ارتباطی و اعتراضی دیگره و از مادرم یاد گرفتم که با تمام وجودم به او عشق بدهم.
درک جایگاه رفتاری عزیزان ما، باعث پیوند و پایایی انگیزه همراهی‌ها می‌شود.
معمولن آدمهایی که قهر می‌کنند بسیار ایثارگرند و در مهرورزی، معیارهای سختی دارند که به آن پای‌بند هستند.
ممنون از راهنمایی شما

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا