ربابه روشندل
کاربر ویژه
سلام مجدد یک بیمار سه روز پیش مراجعه کرد که ورم شدید پا بعد از کلی آزمایش پزشکان گفته بودند که ویتامین ها کم شده و باید تا عمر داری قرص ویتامین بخوری من چون کارم طب سوزنی است. به او گفتم. با انرژی درمانی دوست دارید درمان شوید گفت بله چون می دانستم کبد چرب دارد و گرید بالا اول جاروی عمومی انجام دادم بعد جاروی موضعی در مرحله اول رفتم سراغ کبد انرژی سبز دادم پنج نفس دادم دستام و تکوندم. و روی پای ورم کرده از چاکراها قائده ای خودم قرمز گرفتم وروی پا انرژی پرانای قرمز دادم هفت نفس
پرسیدم چطوری گفت گرم هستم وکالت تهوع دارم متوجه شدم هفت نفس براش زیاد بود
به منشی گفتم شربت امر آورد براش
آرام که شد باز جاروی عمومی بعد جاروی موضعی بعد اومدم از چاکراها تاج نور سفید گرفتم سبز از گلوگررفتم. و فرستادم روی پای ورم شده
پنج نفس و پرانای آبی تثبیت کردم پرسیدم چطوری گفت فکر کنم پام سبک شد رفت و دوروز بعد اومد گفت چکارم کردی ورم وام از بین رفته. اومد و دو باره شروع به جاروعمومی بعد موضعی و بعد باز انرژی سفید تنها دادم
سه نفس تکوندم این باز سبز و کمی بنفش اضافه کردم. دستام و تکوندم و ابن بار قرمز دادم یه نفس تثبیت کردم با ابی پرسیدم چطوری گفت عالی
یکساعت پیش تماس گرفت گفت ورم ناپدید شد سپاس از استاد
پرسیدم چطوری گفت گرم هستم وکالت تهوع دارم متوجه شدم هفت نفس براش زیاد بود
به منشی گفتم شربت امر آورد براش
آرام که شد باز جاروی عمومی بعد جاروی موضعی بعد اومدم از چاکراها تاج نور سفید گرفتم سبز از گلوگررفتم. و فرستادم روی پای ورم شده
پنج نفس و پرانای آبی تثبیت کردم پرسیدم چطوری گفت فکر کنم پام سبک شد رفت و دوروز بعد اومد گفت چکارم کردی ورم وام از بین رفته. اومد و دو باره شروع به جاروعمومی بعد موضعی و بعد باز انرژی سفید تنها دادم
سه نفس تکوندم این باز سبز و کمی بنفش اضافه کردم. دستام و تکوندم و ابن بار قرمز دادم یه نفس تثبیت کردم با ابی پرسیدم چطوری گفت عالی
یکساعت پیش تماس گرفت گفت ورم ناپدید شد سپاس از استاد