سمیه حسینی نسب
کاربر ویژه
با سلام و درود فرآوان خدمت استاد عزیزم و همه دوستان و بزرگواران
از دو ماه و نیم قبل من یک کش پیلاتس برای خودم ساختم و با اون تمرینات ورزشی رو شروع کردم، این کش از آبی الکتریکی ساخته شده که وسط اون یک نوار تقریبا باریک از پرانای سفید الکتریکی ست. فقط کافی اون رو یکبار بسازیم و تا آخر تمرینات ورزشی با همون کار کنیم. بعد از مدتی با آبی الکتریکی دمبل ساختم و شروع کردم به ورزش کردن و کم کم تمام دستگاه های باشگاه بدنسازی رو که مورد نیاز بدنم بود رو با این پراناها ساختم و العان به شدت جواب گرفتم! عزیزان استفاده از پرانای آبی و سفید نه تنها مثل دستگاه های فیزیکی شما رو خسته نمیکنه، بلکه در کنار پخش شدن انرژی در بدنتون به شما آرامش هم میده... من از دو سال پیش که وارد چهل سالگی شدم متابولیسم بدنم به شدت پائین اومد و حالا با استفاده از پراناها نه تنها متابولیسم ام بالا رفته، بلکه با ساختن وسایل ورزشی هم دارم به سایزی که دوست دارم میرسم و هم سلامتی رو در بدنم جریان دادم.من تونستم باشگاه رو به خونه بیارم! 🏋️دوستان عزیزم لطفا در ساختن وسایل بزرگ بدنسازی از آبی الکتریکی بیشتر از سفید استفاده کنید، خیلی بهتر جواب میده و این رو فراموش نکنید« همه چیز به قدرت ذهن شما بستگی داره»
در ضمن آهنگ های شاد ورزشی هم فراموش نشه!
وقتی که وسایل رو میسازید و تمرینات ورزشی رو انجام میدید نیاز به تمرکز خیلی زیاد نداره، فقط کافی روی منطقه ای که میخواین چربی سوزی رو انجام بدید یا ماهیچه بسازید کمی تمرکز کنید و دم و بازدم انجام بدید. می تونید از وسایل بدنسازی فقط برای چربی سوزی استفاده کنید و همه چیز بستگی به ذهن شما داره که از پرانا بخواهید چه کاری رو برای شما انجام بده! و باید به بدنتون زمان بدید و توقع نداشته باشید که یک شبه به وزن و سایز دلخواهتون برسید... اخطار اول
: هیچ زمان این تکنیک رو به کسانی که دوره پرانیک رو نگذروندند پیشنهاد و آموزش ندید! چون بسیار تکنیک قدرتمندی و میتونه به راحتی به اشخاص آسیب برسونه!!! اخطار دوم
: برای کسانی که اضافه وزن دارند یا به تازگی ورزش رو شروع کردند لطفا به هیچ عنوان وزنه و دمبل سنگین نسازید چون به شدت بهتون آسیب میزنه و چربی های بدنتون رو هم سفت میکنه! اول کش پیلاتس رو بسازید بعد کم کم دمبل نیم کیلو توی هر دستتون بسازید و هر ماه نیم کیلو به وزنه تون اضافه کنید تا به وزن و سایز دلخواهتون برسید. اخطار سوم
: غذا خوردنتون رو مدیریت کنید! هیچ غذایی رو حذف نکنید! همیشه سالاد و سبزیجاتتون بیشتر از غذا توی بشقابتون باشه! آب زیاد بخورید که به قول استاد عزیز انرژی بیشتری در بدن جریان پیدا کنه... لطفا به اخطارها بیشتر توجه کنید چون من توی این دو ماه و نیم تجربیات زیادی داشتم و حتی در استفاده از وزنه سنگین تر به ماهیچه دست راستم صدمه وارد کردم! خدا رو شکر با پاکسازی کاملا بهتر شدم، اما شما خیلی مراقب باشید!!! بعد از مدت چند ماه میتونید برای بزرگ کردن ماهیچه های بدنتون ( مثلا ماهیچه های بازو) دمبل هاتون رو اول به رنگ قرمز پنج درصد بسازید بعد هر ماه پنج درصد دیگه بهش اضافه کنید و فکر کنید که این پرانا داره وارد ماهیچه های بازوهاتون میشه.اخطار
: هرگز به یکباره از پرانای قرمز برای ساختن دمبل ها استفاده نکنید که بهتون آسیب میزنه! من فقط برای تجربه از دو هفته پیش تا دیروز هر روز روی ماهیچه بالای ناف ام از دمبل با پرانای قرمز پنج درصد استفاده کردم. یعنی دمبل رو ساختم و اون رو روی شکمم گذاشتم و حرکات شکم انجام دادم. خیلی کم ماهیچه های بالای شکم بیرون اومدند ولی درد شکمی داشتم و امروز اصلا انجامش ندادم و بهتر شدم! تا چند ماه دیگه که دوباره انجامش بدم و ببینم نتیجه اش چی میشه! تاکید میکنم فقط برای تجربه ی خودم و اینکه بخوام با شما عزیزان به اشتراک بگذارم این کار رو انجام دادم! این کار رو اصلا از العان انجام ندید! برای همه شما بزرگواران آرزو میکنم که به سایز و وزن دلخواهتون برسید...
نور و برکت الهی بر شما باد...