سیده اکرم نصیری
کاربر ویژه
سلام خدمت جناب دکتر ارام عزیز استاد گرامی ام.خدا به شما وعزیزاتون خیر دنیا وآخرت عطا کنه .ان شاءالله
استاد یه موصوعی برا من مهم جلوه کرده بود و خیلی منو یه مدت ادیت میکرد با اینکه از لحاط خودشناسی وقانون های جهان در حال کار روی خودم هستم .بیشتر انواع پاکسازی ها رو انجام دادم اما به کلی رفع نشد.یه مدت داشت برام زود زود اون موصوع جلوه می کرد .امروز بعد از دو بار پاکسازی با سبز و دو بار پاکسازی با بنفش روی هاله بدن .اومدم با تخم مرع( مر عابی)
دور هاله بدن رو پاکسازی کردم قبل از پاکسازی حس عیر ارگانیک داشتم که با پاکسازی معمولی بیرون نمیرفت.مو قع پاکسازی استاد صدای داخل شدن عیر ارگانیک به داخل تخم مرع رو شنیدمممم
تق صدا کرد انگار چیزی به داخل تخم مرع اصافه شده باشه.بعد با همون تخم مرع چاکرا های دیگه رو پاکسازی کردم.تخم مرع سنگین شده بود.اما نتیجه از این کار؛برای من وقتی امروز دوبارررره موصوع عداب اور تکرار شد .حس کاملا بی تفاوتی و ارامش و مشارکت در اون موصوع رو تل ۹۰ درصد داشتم. این در صورتی هست که قبلا خیلی بهم فشار می اومد چند ساعت طول میکشید که اروم بشم.استاد الان انگار جون تازه گرفتم سپاس از خدا بابت حضورتون بابت هم مدار شدن با اموزش ها وحتی حصور در کلاس ها و لایوهای فوق العاده سخاوتتتتمندانه تون در حفاط امن الهی همراه با عزیزاتون در دنیا واخرت بدرخشید و جز مخلصان و سعادتمندان بارگاه رب رحمان باشیدآمین

استاد یه موصوعی برا من مهم جلوه کرده بود و خیلی منو یه مدت ادیت میکرد با اینکه از لحاط خودشناسی وقانون های جهان در حال کار روی خودم هستم .بیشتر انواع پاکسازی ها رو انجام دادم اما به کلی رفع نشد.یه مدت داشت برام زود زود اون موصوع جلوه می کرد .امروز بعد از دو بار پاکسازی با سبز و دو بار پاکسازی با بنفش روی هاله بدن .اومدم با تخم مرع( مر عابی)
دور هاله بدن رو پاکسازی کردم قبل از پاکسازی حس عیر ارگانیک داشتم که با پاکسازی معمولی بیرون نمیرفت.مو قع پاکسازی استاد صدای داخل شدن عیر ارگانیک به داخل تخم مرع رو شنیدمممم