پاکسازی چاکرا

سارا میرآبی

کاربر ویژه
باعرض سلام و روز بخیر. استاد برای پاکسازی چاکراها،آیا می توانم هر روز از چاکرای ریشه شروع کنم به پاکسازی و با فاصله بین آنها تا چاکرای تاج رو پاکسازی کنم همه همه ی چاکراهارو در یک روز و این کار رو روزانه برای همه ی چاکراهای انجام بدم؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
باعرض سلام و روز بخیر. استاد برای پاکسازی چاکراها،آیا می توانم هر روز از چاکرای ریشه شروع کنم به پاکسازی و با فاصله بین آنها تا چاکرای تاج رو پاکسازی کنم همه همه ی چاکراهارو در یک روز و این کار رو روزانه برای همه ی چاکراهای انجام بدم؟
معمولا چاکراها به این صورت پاکسازی می‌شود همونطور که در پکیج گفته شده چند روز اول روی چاکرای قاعده‌ای کار می‌کنید و بعد چاکرای جنسی و به ترتیب به سمت بالا می‌رود
تا چاکراهای پایینی کاملا پاکسازی نشدند به سمت بالایی‌ها نروید

Dr.Aram

تیم مدیریت
استاد عزیز آیا فعال شدن کندالینی با فعال شدن چشم سوم متفاوته؟
بله کاملا فرق می‌کند کندالینی انرژی هست که در چاکرای قاعده‌ای یا پرینه قرار دارد
که بالا رفتن این انرژی می‌تواند بر روی بینش آگاهی سطح انرژی افراد تاثیر بگذارد و هرگونه آلودگی می‌تواند مشکلات بسیار زیادی را برای این افراد ایجاد کند

چشم سوم در بین دو چشم قرار دارد و باز شدن آن می‌تواند باعث دیدن انرژی‌ها یا اتفاقاتی که افتاده یا اتفاقاتی که می‌خواهد بیفتد

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا