پایین اوردن فشار خون

فاطمه مزدک

کاربر ویژه
سلام
خونه مادرم بودم ،مادرم تازگی ها فشار خون گرفته
فشارش ۱۴ بود ،کتاب و دفترم نبرده بودم ولی تو ذهنم بود تکنیکی که استاد گفته بودن.پاکسازی عمومی رو براش انجام دادم و چاکرا منگ مین رو ۲ بار جارو کردم با استفاده از تکنیک جاروی پیشرفته و به چاکرا آبی دادم تا کمی کوچیک بشه و تثبیت کردم و تارهای اتری رو قطع کردم.بعد از یک ساعت دوباره فشارش رو گرفتیم ۱۱ بود .نمیدونم خودش اومد پایین یا با تکنیک من بود ،خودم هم تعجب کردم.و اول که اسکن کردم یکم منگ مین بزرگ بود و دقایقی بعد از انجام تکنیک دوباره اسکن کردم کمی کوچک شده بود.
استاد عزیز آیا درست انجام دادم؟

hashemi

ناظم انجمن
سلام
خونه مادرم بودم ،مادرم تازگی ها فشار خون گرفته
فشارش ۱۴ بود ،کتاب و دفترم نبرده بودم ولی تو ذهنم بود تکنیکی که استاد گفته بودن.پاکسازی عمومی رو براش انجام دادم و چاکرا منگ مین رو ۲ بار جارو کردم با استفاده از تکنیک جاروی پیشرفته و به چاکرا آبی دادم تا کمی کوچیک بشه و تثبیت کردم و تارهای اتری رو قطع کردم.بعد از یک ساعت دوباره فشارش رو گرفتیم ۱۱ بود .نمیدونم خودش اومد پایین یا با تکنیک من بود ،خودم هم تعجب کردم.و اول که اسکن کردم یکم منگ مین بزرگ بود و دقایقی بعد از انجام تکنیک دوباره اسکن کردم کمی کوچک شده بود.
استاد عزیز آیا درست انجام دادم؟
درود فاطمه عزیز
احسنت
درخشانی
کتاب‌ها همیشه با ما هستند در موبایل‌مون🤩

فاطمه مزدک

کاربر ویژه
درود فاطمه عزیز
احسنت
درخشانی
کتاب‌ها همیشه با ما هستند د

درود فاطمه عزیز
احسنت
درخشانی
کتاب‌ها همیشه با ما هستند در موبایل‌مون🤩
درود بر شما
راست میگین ولی من هنوز سراغ کتاب های گوشی نرفتم برای همین اصلا یادم نبود که تو گوشی هست .
ممنون از راهنماییتون.

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا