پرانای بنفش_سبز و سبز_زرد

مونا خلجی

کاربر ویژه
سلام استاد وقت بخیر ،
استاد من حدود ۱۰ سال پیش قرنیه چشمم توسط لنز های تماسی میکروب گرفت و باعث از بین رفتن یکسری عصب های چشمی م شده و زخم قرنیه به وجود اومده اندازه نیم میلی متر رویه دقیقا قرنیه چشمم و حدودا ۲۰ تا ۳۰ درصد دید دارم ولی تار میبینم که پرشکان پیشنهاد پیوند قرنیه دادن اما من قبول نکردم ، آیا امکانش هست با استفاده از این پرانا بنفش_سبز و سبز_زرد اون رو درمان کنیم ؟ استاد همنطور که فرمودین این پرراناها از تاج تولید میشه من اگر دقیقا مثل عکس تصور کنم سفید زیاد بنفش ۱۵٪ و سبز۱۵٪ و همینطور سبز_زرد رو درسته ؟ و چه پرتکلی باید استفاده بشه ؟ همیشه ایمان داشتم یکروزی چشمم درمان میشه و خدارو شاکرم که با همزامانی های ایجاد شده به شما رسیدم اگر راهنمایی بفرمایین ممنون میشم تا الان بیدارم ویدیو ها رو میبینم واقعا برام مهمن و تمرین میکنم 🙏🏽🌸

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود
ابتدا درمان یکی از مشکلات چشمی به نزدیک بینی یا دوربینی یا عفونت‌های چشمی را انجام دهید.
سپس آبی و سپس پرانهای ترکیبی بنفش- سبز و سبز - زرد یک یا دو تنفس انرژی دهید که دچار انباشتگی نشود درمان یک روز درمیان به مدت یک تا دو ماه انجام شود

مونا خلجی

کاربر ویژه
درود
ابتدا درمان یکی از مشکلات چشمی به نزدیک بینی یا دوربینی یا عفونت‌های چشمی را انجام دهید.
سپس آبی و سپس پرانهای ترکیبی بنفش- سبز و سبز - زرد یک یا دو تنفس انرژی دهید که دچار انباشتگی نشود درمان یک روز درمیان به مدت یک تا دو ماه انجام شود
استاد مستقیما به چشم انرژی بدم یا به چاکرا آجنا ؟ متوجه نشدم ؟ من کلا یکی از چشمام زخم قرنیه داره

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا