پرانای رنگی

اعظم مسعودی

کاربر ویژه
بنام خداوند عشق و زیبایی
درود و سپاس به وجود ارزشمند و گرامی استاد آرام عزیز و با آرزوی بهترینها برای شما و همه عزیزان

استاد عزیز به تازگی وقتی می‌خواهم برای درمان از پرانای رنگی استفاده کنم مثلاً رنگ بنفش ، حتی بدون فکر کردن به چاکرای تاج یا حتی بدون اینکه بخواهم شروع کنم برای دم و بازدم از دست ، رنگ بنفش انگار جلوتر آماده هست برای درمان یا هر رنگ دیگری ،
مثلاً برای پاکسازی موضعی نقاط حساس بدون فکر کردن به چاکرای گلو ،همان لحظه رنگ سبز متمایل به سفید رو می‌بینم بعد دستم را که تکان می‌دهم رنگ بنفش از دستانم خارج می‌شود.
حتی بدون توجه به دم و بازدم

می‌خواستم نظر شما را در این مورد بدانم ،🙏🌹💓 تجربه این موضوع برای خودم جالبه ، چون درمان هم انجام میشه.
البته با توجه به این مورد که در حین درمان ، درحال مراقبه شکرگزاری هستم.

با سپاس از وجودتان که سرشار از عشق الهی است
🙏🌹💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓

Dr.Aram

تیم مدیریت
هرچقدر تبحر شما در درمان افزایش پیدا کند دادن انرژی خود به خود و ساده تر می گردد.
بعد از اینکه شما مدتی درمان را با حساسیت و وسواس درست انجام دهید این عمل به صورت خود به خود و اتوماتیک انجام می شود و در بسیاری از مواقع نیاز نیست که آگاهانه به مراحل فکر کنید و خود به خود انجام میشود

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا