پرسش در مورد خودشناسی پکیج خلق آینده

سلام خسته نباشین و تشکر برای کارهای خوبتون، من تا اینجا در جلسات آفلاین خلق آینده به جلسه پنجم رسیدم و یکماه و نیم گذشته چون بطور آروم جلو میرم مدیتیشن آدمک مغزی ، مدیتیشن تجسم خلاق و مدیتیشن خودشناسی را روزی دو بار کار میکنم خیلی بلحاظ آرامش ،نظم فکری و کم شدن فکرهای منفی کمک کرده و خیلی خوشحالم سوال من اینه که من بخاطر مشکل کمبود اعتماد بنفس و کار خود گویی برای سالها و حالت وسواس و حساسیت فکری که قبلا داشتم الان در تمرینات پکیج و مدیتیشن خود شناسی که در حالت آلفا هست بعد از آن در طول روز به مواردخود شناسی فکر نمی‌کنم و مرور ذهنی نمیکنم چون ترس از وسواس مجدد دارم لطفا رهنمایی کنید اون حالت طبیعی اعتماد بنفس هنوز در من تثبیت نشده البته خیلی بهتر هستم، سوال دیگر من از آقای دکتر اینه که تصاویر نارضایتی و ناخشنودی من در شراط مختلف زندگی ام از کودکی تا بزرگسالی مرتبا در ذهنم می‌آیند البته کار مشاهده را دارم ولیکن این حالتها در ذهنم هست لطف بفرمایین راهنمایی ام کنید کمال تشکر را از محبت و زحماتتون دارم

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود بر شما
تکنیک برای اعتماد به نفس در جلسات بعدی به شما آموزش داده می‌شود و می‌توانید از طریق اعتماد به نفستان را بیشتر کنید.
در مورد تصاویر نارضایتی و خاطرات ناراحت کننده تکنیک‌های پاک کردن خاطرات را انجام بدهید
در دوره چیزی به اسم مشاهده کردن به شما آموزش نداده‌ایم
و نمی‌خواهیم آنها را مشاهده کنید بلکه می‌خواهیم با استفاده از جلسه‌ای که به اسم پاک کردن خاطرات هست آنها را در ذهنتان پاک کنید و تغییر دهید
خیلی خوب است تازه شروع کار شماست منتظر تغییرات بسیار عمیق باشید
روزی دو تا سه بار تمرینات را ادامه دهید

خواستم مطلبی را عنوان کنم من بخاطر حال بدی که داشتم و خود گویی‌ها که برای سالیان زیاد داشتم مجبور شدم به روان درمانگر اکت مراجعه کنم که ایشان سابقه زیاد و درخشانی دارند و ایشان از اتفاق با دکتر آرام آشنا هستند و آقای دکتر آرام را خیلی قبول دارند روان درمانگرم روش مشاهده گری افکار و eft را برایم بکار بردند که استفاده میکنم و همزمان تمرینات پکیچ خلق آینده را کار میکنم که خیلی خوب هست ، شما گفتین از تکنیک پاک کردن خاطرات و مزاحمتهای فکری استفاده کنم اینکار را انجام میدم خوبه موثر هست ولی اختیار ذهن دست ما نیست وقت و بی وقت تصاویر و احساس ناخشنود از گذشته و فکر منفی میاره و من در آن لحظه فقط با مشاهده گری میگذرم و برام این تکنیک خوب بوده چرا که آقای دکتر آرام یکجا در صحبت‌ها گفتن استفاده از تکنیک‌های مختلف خوب اثر گذار هست

مرضیه جعفری

کاربر ویژه
خواستم مطلبی را عنوان کنم من بخاطر حال بدی که داشتم و خود گویی‌ها که برای سالیان زیاد داشتم مجبور شدم به روان درمانگر اکت مراجعه کنم که ایشان سابقه زیاد و درخشانی دارند و ایشان از اتفاق با دکتر آرام آشنا هستند و آقای دکتر آرام را خیلی قبول دارند روان درمانگرم روش مشاهده گری افکار و eft را برایم بکار بردند که استفاده میکنم و همزمان تمرینات پکیچ خلق آینده را کار میکنم که خیلی خوب هست ، شما گفتین از تکنیک پاک کردن خاطرات و مزاحمتهای فکری استفاده کنم اینکار را انجام میدم خوبه موثر هست ولی اختیار ذهن دست ما نیست وقت و بی وقت تصاویر و احساس ناخشنود از گذشته و فکر منفی میاره و من در آن لحظه فقط با مشاهده گری میگذرم و برام این تکنیک خوب بوده چرا که آقای دکتر آرام یکجا در صحبت‌ها گفتن استفاده از تکنیک‌های مختلف خوب اثر گذار هست
چقدر خوبه پیش روان درمانگری بری که اون هم، شاگرد استاد آرام باشه. 😄👍🏻👏🏼👏🏼
کلی صحبت مشترک داریم 🤗

hashemi

ناظم انجمن
طاهره عزیز
خود استاد آرام در انجمن جوابگوی سوالات هستند🥰
عالی و درخشانی🌱🌱🌱

مرضیه جعفری

کاربر ویژه
طاهره عزیز
خود استاد آرام در انجمن جوابگوی سوالات هستند🥰
عالی و درخشانی🌱🌱🌱
درود بر خانم هاشمی عزیزم..

اتفاقا درست میگید شما..

چون شاگردای استاد برداشتای خودشونو دارن که حتی ممکنه با چیزی که استاد میگن متفاوت باشه..

پس بهتره آب رو از سرچشمه بنوشیم😊

Dr.Aram

تیم مدیریت
روش مشاهده‌گری هم یک روش خیلی خوب است
ولی زمانی که آن خاطراتی که وقت و بی‌وقت به سراغ شما می‌آیند آنها را از ذهنتان پاک کنید دیگر نمی‌آیند و نیازی ندارید به اون خاطرات توجه کنید و ناظر آنها باشید
چون ظاهرا نظاره‌گری خیلی برایتان تاثیری نداشته و باز اذیت می‌شوید
نظاره‌گری زمانی خوب هست که شما به موضوع توجه کنید و هیچ تاثیر منفی برایتان نداشته باشد
و شما دقیقاً به همین دلیل هست که در ابتدای پست سوال پرسیدید که راهنمایی می‌خواهید
و راهنمای این هست که این تکنیک نظاره‌گری برای شما اگر جواب می‌داد دیگر نباید ناراحت بشوید
پس پاک کردن خاطرات را انجام بدهید تا دیگر به ذهنتان نیاید شاید بعداً بتوانید از تکنیک نظاره‌گری دوباره استفاده کنید یا در موارد دیگر استفاده کنید

خیلی متشکرم حتما انجام میدم
پاک کردن همان تکنیک هست که فکر و خاطره مزاحم را بنویسیم و بررسی کنیم از کجا آمده و بعد یک فکر مثبت را جایگزین کنیم و ضبط کنیم و در حالت آلفا گوش کنیم اگر درست گفتم تایید بفرمایید

بله هر روز دارم تمرین تکنیک‌ها را میکنم بخاطر مدیتیشن ها حالم بسیار خوب شده تکنیک eft را کار کردم اینطور فهمیدم که هر بار در تمرین set up باید دقیق تر باشه تا اثر گذارتر باشه سوالم این هست که eft را چه مدت باید انجام بدیم وقتی شماره اون خاطره و حالت منفی کمتر شد رهاش کنیم ؟ آقای دکتر گفتن تو زندگی اثر کم رنگ شدنش را ببینین من چون سال‌های زیادی از عمرم در گیر این حالات بودم و با خود گویی که رفتار من در آوردی بوده خواستم بخودم کمک کنم و حالا سریع این حالتهای ضعف اعتماد بنفس و وسواس کاملا بر طرف نمی شن شما که پشتیبان هستین راهنمایی بفرمایین

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود بر خانم صالحیان عزیز
من پشتیبان نیستم
من دکتر آرام هستم.
با روش‌هایی که در جلسه پاک کردن خاطرات به شما آموزش دادیم با آن کار کنید
و خاطرات را کمرنگ و دور کنید

از اونجایی که می‌فرمایید سال‌هاست که با خودگویی و مشکلات دیگر برای خودتان مشکل ایجاد کرده‌اید انتظار نداشته باشید خیلی سریع نتیجه بگیرید ولی اگر تمرینات را درست انجام بدهید نتایج خیلی سریع ظاهر می‌شود
تمرین‌ها را درست انجام بدهید به ترتیب انجام بدهید
زمانی که عددتان به ۲ و ۳ رسید معمولاً نیازی به انجام eft نداریم

سلام و تشکر از شما آقای دکتر بسیار خوشحال شدم که خودتون پاسخ من را دادید، به روی چشم انجام میدم و نتایج آنرا در زندگی می بینم
من دبیر زبان انگلیسی بودم و حالا بازنشست هستم اما ضعف اعتماد به نفس از دوران کودکی و جوانی داشتم و با خود گویی خواستم پنهانش کنم و باهاش بجنگم و تبدیل شده بود به وسواس فکری و عین حال کمال گرایی داشتم خلاصه حالات تضاد گونه البته در زندگی موفق هم بودم اما همیشه با جدال با خودم و رنج در خودم الان با پکیج شما کار کردم خیلی بهترم و همزمان با یک روان درمانگر در اصفهان کار میکنم که ایشان با روش‌های شما هم جهت هستند و همچنین کارهای شما را خیلی قبول دارند
خیلی متشکرم

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا