پروتکل افزایش قد

سلام به همه دوستان گرامی
من روی دخترم ۱۷ ساله و پسرم ۲۳ ساله پروتکل افزایش قد رو اجرا کردم در حال حاضر ۸ روز و به صورت یک روز درمیان پروتکل رو اجرا کردم انشالله نتیجه رو در ماههای آینده اعلام میکنم

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام به همه دوستان گرامی
من روی دخترم ۱۷ ساله و پسرم ۲۳ ساله پروتکل افزایش قد رو اجرا کردم در حال حاضر ۸ روز و به صورت یک روز درمیان پروتکل رو اجرا کردم انشالله نتیجه رو در ماههای آینده اعلام میکنم
پروتکل باید به مدت یک الی دو ماه انجام شود در این مدت از مواد غذایی که برای رشد قد لازم هست استفاده شود و تا ۶ ماه صبر کنید و میزان افزایش قد را در این مدت اندازه‌گیری کنید.
یعنی کاری که شما در طی یک الی دو ماه انجام می‌دهید تا ۶ ماه بعد نتیجه می‌گیرد

پروتکل باید به مدت یک الی دو ماه انجام شود در این مدت از مواد غذایی که برای رشد قد لازم هست استفاده شود و تا ۶ ماه صبر کنید و میزان افزایش قد را در این مدت اندازه‌گیری کنید.
یعنی کاری که شما در طی یک الی دو ماه انجام می‌دهید تا ۶ ماه بعد نتیجه می‌گیرد
سلام و عرض ادب
استاد متاسفانه اجرای پروتکل افزایش قد به یک ماه بیشتر نکشید و شاید هم کمتر چون هم پسرم و هم دخترم موافق با درمان نبودن ولی با این حال تا به امروز که تقریبا یک ماه از آخرین روز درمان گذشته پسرم که ۲۳سالش هست یک سانت قد کشیده .
تشکر از شما استاد گرامی،🙏

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام و عرض ادب
استاد متاسفانه اجرای پروتکل افزایش قد به یک ماه بیشتر نکشید و شاید هم کمتر چون هم پسرم و هم دخترم موافق با درمان نبودن ولی با این حال تا به امروز که تقریبا یک ماه از آخرین روز درمان گذشته پسرم که ۲۳سالش هست یک سانت قد کشیده .
تشکر از شما استاد گرامی،🙏
بسیار خوبه
البته ممکن هست که بعداً هم بیشتر قد بکشند
چون اثر این تکنیک تا ۶ ماه در بدن باقی خواهند ماند
یعنی ما یک ماه انجام می‌دهیم و شش ماه صبر می‌کنیم که ببینیم که چقدر فرد بلند شده است

بسیار خوبه
البته ممکن هست که بعداً هم بیشتر قد بکشند
چون اثر این تکنیک تا ۶ ماه در بدن باقی خواهند ماند
یعنی ما یک ماه انجام می‌دهیم و شش ماه صبر می‌کنیم که ببینیم که چقدر فرد بلند شده است
بینهایت از شما سپاسگزارم استاد عزیز🙏🙏🙏

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا