پروتکل بیماری چشم

گلناز هاشمی

کاربر ویژه
سلام استاد وقتتون بخیر
خواستم بپرسم پروتکل مربوط به بیماری شبکیه من در کتاب پیشرفته کدومه یا باید پروتکل جدید برام درست بشه
من بر اثر استرس دوسال پیش شبکیه ام ورم کرد و هر بار عود میکنه رگ مسدود میشه مایع زیرش جمع میشه و اختلال در دید به وجود میاد یکی کوچکتر میبینه یکی بزرگتر در واقع هم مایع دارم هم نظم سلولهای شبکیه ام به هم ریخته
یکی از چشمهام هم یه تعدادی سلول حساس به نور از دست داده چجور میتونم ترمیم کنم و مایع رو از بین ببرم؟

گلناز هاشمی

کاربر ویژه
و اینکه استاد در کتاب نوشته جاروی موضعی به چشم بکنید خواستم بپرسم من به خود چشم سبز و بنفش بدم و جارو کنم عیب نداره؟
و اینکه نوشته انرژی زرد به چشم بدین ،باز به خود چشم مستقیم انرژی بدم عیب نداره؟

M

msoltani2020

کاربر جدید
با سلام
مستقیما به چشم انرژی نمیدهیم
طبق پروتکل از طریق چاکرای اجنا یا شقیه ها اراده میکنیم که انرژی و پاکسازی برای چشم داره اتفاق میفته

گلناز هاشمی

کاربر ویژه
ممنون بله چون توی پروتکل ننوشته بود اجنا و شقیقه نوشته بود به چشم من شک کردم
در یک جا اشاره کرده بود به اجنا یه جا چشم گفتم حتما فرق دارند

گلناز هاشمی

کاربر ویژه
مرسی استاد پس من سراغ پروتکلهای چشم نرم ؟ فقط قسمت ترمیم رو که امروز یاد میدین انجام بدم؟ چون قصدم خالی کردن ورم و هم ترمیم هست

گلناز هاشمی

کاربر ویژه
استاد ببخشید من جوابمو نگرفتم آخر ، پروتکل بیماری ورم csr شبکیه که بهش میگن آدم ماکولا رو بهم لطفا بگید کدوم میشه توی بیماریهای چشمی؟ مایع جمع شده زیر شبکیه شبکیه ام ورم کرده مایع باید تخلیه شه شبکیه برگرده سرجاش
دومین سوالم اینه که وقتی یه جا تو کتاب نوشته سبز روشن بعد مقدار بیشتز زرد روشن و مقدار بیشتر بنفش انرژی بدین میدونم منظورش همون ۳۰ درصد رنگه ولی اینکه میگه مقدار بیشتر منظور توی تنفس هاست که مثلا سبز یه تنفس انرژی زرد دو تا بنفش مثلا سه تا؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
منظور تعداد تنفس هست
استاد ببخشید من جوابمو نگرفتم آخر ، پروتکل بیماری ورم csr شبکیه که بهش میگن آدم ماکولا رو بهم لطفا بگید کدوم میشه توی بیماریهای چشمی؟ مایع جمع شده زیر شبکیه شبکیه ام ورم کرده مایع باید تخلیه شه شبکیه برگرده سرجاش
دومین سوالم اینه که وقتی یه جا تو کتاب نوشته سبز روشن بعد مقدار بیشتز زرد روشن و مقدار بیشتر بنفش انرژی بدین میدونم منظورش همون ۳۰ درصد رنگه ولی اینکه میگه مقدار بیشتر منظور توی تنفس هاست که مثلا سبز یه تنفس انرژی زرد دو تا بنفش مثلا سه تا؟

جواب کدام سوالتون را نگرفتید؟

گلناز هاشمی

کاربر ویژه
بیماری آدم ماکولا یا csr یا ورم شبکیه ناشی از جمع شدن مایع ، قبلا هم توضیح دادم کامل
بیماری رو دو ساله دارم شبکیه ام هر بار ورم میکنه مایع زیرش جمع میشه باید مایع تخلیه شه تا شبکیه بچسبه سر جاش
درمان هم قرص و قطره

Dr.Aram

تیم مدیریت
درمان مشکلات نزدیک بینی را برای خودتون انجام بدید
بعد ناحیه ای که مایع جمع شده است را با سبز و بنفش روی چشم انجام دهید و یک تنفس آبی و سبز و بنفش بدید

گلناز هاشمی

کاربر ویژه
ممنون پاکسازی سبز و بنفش را روی خود چشم مستقیم انجام بدم که ایرادی نداره؟
و اون تنفس که فرمودین چطور؟ روی خود چشم یا اجنا؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
بله پاکسازی را روی خود چشم انجام بدید
‌و فقط یک تنفس انرژی هم به چشم بدید

گلناز هاشمی

کاربر ویژه
استاد ببخشید درمان نزدیک بینی و ترمیم چشم رو روزی دو سه بار میتونم انجام بدم یا زیاده؟

آخرین ویرایش:

گلناز هاشمی

کاربر ویژه
سلام استاد ببخشید من در طی این چند ماه مشکل ورم شبکیه ام حل شد ولی اثراتی که بیماری از خودش به جا گذاشت ایجاد رنگدانه تیره در جلوی دیدم هست که درشب بیشتر مشخصه و نور را نمیبینم اندازه یه دایره کوچک نقطه سیاه هست که رنگدانه هست و جلوی هر جسمی که قرار میگیره تاریک تر میکنه و دکترها میگن سلولها از بین میرن از اثر این بیماری و بازسازی نمیشن اما من ترمیم رو هر روز انجام میدم ولی هنوز هست ایا راهی داره ؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
در مورد سوال اولتان که آیا می‌توانیم در روز دو بار سه بار درمان نزدیک بینی یا دوربینی را انجام دهیم باید بگویم که این کار بسیار برای چشم ضرر دارد و باید شما هر دو سه روز یک بار بر روی چشم درمان را انجام دهید.
در مورد مشکل دوم که در زمینه ترمیم شبکه چشم هست معمولاً اگر بخواهد ترمیم شود باید با احتیاط کار کنید و معمولاً زمانبر هست.
از نظر پزشکی شبکیه چشم معمولاً ترمیم نمی‌شود.
از نظر انرژی درمانی اگر بخواهد ترمیم کند ممکن هست بین ۳ ماه تا ۶ ماه و حتی ممکن هست بیشتر هم زمان ببرد درمان را با احتیاط و درست انجام دهید

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا