پروتکل درمان عفونت ریه

فرشیدشریفی

کاربر ویژه
سلام و نور دکتر آرام عزیزبچه ای دوساله عفونت ریه داره و حساسیت آیا میشه چاکرای شبکه خورشیدی و قلب و گلو و ثانویه رو باسبز و بنفش پاکسازی کنم و انرژی بدم و همچنین ریه رو با سبز بنفش انرژی بدم و پاکسازی کنم؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
بستگی به شدت بیماری و تبحر خودتان می توانید از تکنیک پاکسازی ریه در کتاب استفاده کنیم که همونطور که گفتم و گفته شده است می توانید از سبز و بنفش و یا در موارد شدید سبز و نارنجی حتی استفاده کنیم

فرشیدشریفی

کاربر ویژه
بستگی به شدت بیماری و تبحر خودتان می توانید از تکنیک پاکسازی ریه در کتاب استفاده کنیم که همونطور که گفتم و گفته شده است می توانید از سبز و بنفش و یا در موارد شدید سبز و نارنجی حتی استفاده کنیم
ممنونم در کلاس یادداشتش کردم ولی خب بخاطر همین احتیاط کردن پرسیدم گفتم شاید چون دوسالشه و کودکه نارنجی و قرمز براش خطرساز باشه

Dr.Aram

تیم مدیریت
اگر بیماری خیلی شدید است که مانند یک فرد بزرگسال کار می کنی و اگر بیماری خیلی شدید نیست می توانیم در مواقعی که باید نارنجی بدهیم آن را کم کنیم یا از درصد پایین تر نارنجی استفاده کنیم

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا