پروتکل پیشنهادی روان درمانی برای تمام چاکراهها

مهدی قادری

کاربر ویژه
سلام براستاد عزیز و همه دوستان گرامی
خواستم پیشنهادی داشته باشم برای کسانی که به ظاهر مشکلی ندارند ولی دوس دارن چاکراههای روانی شون پاکسازی بشه
و گفتم اگر ما حس های چاکراهها رو درست بدونیم تا درصد قابل قبولی این پاکسازی میتونه انجام بشه و حال افراد بهبود بیشتری پیدا کنه
بخاطر همین پیشنهاد زیر رو به اشتراک میذارم برای تکمیل شدن هر حس در چاکراهها و جمع بندی نهایی
البته از استاد عزیز درخواست دارم راهنمایی مون بکنه و در این خصوص نظرشون رو بفرماید
با تشکر

مهدی قادری

کاربر ویژه
پروتکل پیشنهادی روان درمانی برای احساسهای هر چاکراه

1-چاکراه قاعده ای (ریشه)
حس های ترس ها ( تمامی ترس ها مثل ترس از فقر ،اینده ،جنگ ،تنهایی و تاریکی شب ، ارتفاع و پرواز آبرو ...)
عدم ثبات رویه ( این شاخه به اون شاخه پریدن )- طلسم و جادو – غیر ارگانیک ها و یا اگریگورها و ...

2-چاکراه جنسی ( خاجی )
حس های شرم و گناه ( چه در گذشته و حال ) - حس های خود محکوم کنی ( حس تنبیه خود ) – ترس های جنسی

3- چاکراه ناف
حس دلشوره - دلنگرانی - دلهوره – دلواپسی - اضطرابها - و تمام نگرانی های حال و اینده

4- چاکراه خورشیدی
حسهایی که آسیب به اعتماد به نفس زده – تمام خجالتها – شرمساری ها نسبت به خود – تنبلی و خشم ها

5-چاکراه قلب
احساس نفرت و کینه – حزن و اندوه ها – خشم و حقارت ها

6- چاکراه گلو
دروغ ها – کج اندیشی ها ( مثل قضاوتهای بیان شده و ...) – حرفهای نزده و بغض های نهفته - باور های نادرست

7- چاکراه آجنا
حس توهم ها – افکار نا امید کننده – نگرش ها و فکر های نادرست – وسواس های ذهنی

8- چاکراه پیشانی و پس سری
نوشخوارهای ذهنی – فکر های بد و منحرف

9-چاکراه تاج
حس های وابستگی و مالکیت ( مثل فرزند ،همسر ، مادر ٍ ثروت ، شغل ، تحصیلات ،خونه و ماشین و هر چیزی که در شخص وابستگی ایجاد کرده )
قضاوت ها – دل رنجوری ها – افسردگی و انزوا ها – انقباض ها و تمام اشکال فکری

Dr.Aram

تیم مدیریت
در اکثر مواقع احساس‌ها را به یک چاکرا نسبت می‌دهند ولی معمولاً در عمل می‌بینیم که با کار کردن برای یک چاکرا نتیجه‌ای را نمی‌گیریم
بلکه باید یک پروتکل انجام دهیم منظور از انجام پروتکل این هست که مجموعه‌ای از عملیات‌هایی که بر روی اندام‌ها یا چاکراها باید به ترتیب انجام شود تا بتواند نتیجه مطلوب بدهد.
مثلاً در مورد چاکرای پیشانی که در آن در مورد نشخوارهای ذهنی یا فکرهای بد و منحرف آمده است بله درست است یکی از چاکراهایی که مشکل پیدا می‌کند چاکرای پیشانی هست ولی مطمئناً در این افراد چاکرای تاج مشکل دارد چاکرای آجنا هم مشکل دارد
من مطمئناً چاکرای شبکه خورشیدی و گلو و حتی چاکرای جنسی درگیر هستند
ما فقط بر روی چاکرای پیشانی کار کنیم نتیجه‌ای که به دست می‌آوریم بسیار ضعیف خواهد بود
پس این طرز فکر یک چاکرا مربوط به یک فعالیت هست می‌تواند تا حدی درست باشد ولی درمان یک چاکرا که بتواند یک مشکلی را برطرف کند در ۹۰ درصد از مواقع نتیجه بخش نیست
جمع‌بندی بسیار خوبی هست ولی برای درمان باید پروتکل‌ها را انجام دهیم.
می‌توانیم برای تک تک این مشکلاتی که در چاکراها گفته شده است یک پروتکل جدید درست کنیم که باید البته بر روی چند نفر اسکن شود تست شود تا بتوانیم آن را بر روی دیگران هم تعمیم دهیم

مهدی قادری

کاربر ویژه
در اکثر مواقع احساس‌ها را به یک چاکرا نسبت می‌دهند ولی معمولاً در عمل می‌بینیم که با کار کردن برای یک چاکرا نتیجه‌ای را نمی‌گیریم
بلکه باید یک پروتکل انجام دهیم منظور از انجام پروتکل این هست که مجموعه‌ای از عملیات‌هایی که بر روی اندام‌ها یا چاکراها باید به ترتیب انجام شود تا بتواند نتیجه مطلوب بدهد.
مثلاً در مورد چاکرای پیشانی که در آن در مورد نشخوارهای ذهنی یا فکرهای بد و منحرف آمده است بله درست است یکی از چاکراهایی که مشکل پیدا می‌کند چاکرای پیشانی هست ولی مطمئناً در این افراد چاکرای تاج مشکل دارد چاکرای آجنا هم مشکل دارد
من مطمئناً چاکرای شبکه خورشیدی و گلو و حتی چاکرای جنسی درگیر هستند
ما فقط بر روی چاکرای پیشانی کار کنیم نتیجه‌ای که به دست می‌آوریم بسیار ضعیف خواهد بود
پس این طرز فکر یک چاکرا مربوط به یک فعالیت هست می‌تواند تا حدی درست باشد ولی درمان یک چاکرا که بتواند یک مشکلی را برطرف کند در ۹۰ درصد از مواقع نتیجه بخش نیست
جمع‌بندی بسیار خوبی هست ولی برای درمان باید پروتکل‌ها را انجام دهیم.
می‌توانیم برای تک تک این مشکلاتی که در چاکراها گفته شده است یک پروتکل جدید درست کنیم که باید البته بر روی چند نفر اسکن شود تست شود تا بتوانیم آن را بر روی دیگران هم تعمیم دهیم
استاد سپاسگزارم از توضیحات کاملتون و خیلی مفید بودن
با توجه به اینکه پیشنهاد من بابت افراد سلامتی هستن که خیلی مشکلی ندارن ولی درخواست پاکسازی روانی میکنن یا من درمانگر به این نتیجه میرسم که باید روان درمانی بشن ،
فقط بخاطر اینکه من متوجه بشم از مثالی که فرمایش کردین در مورد چاکراه پیشانی بابت نوشخوارهای ذهنی
منظورتون اینه که چاکراه های دیگری که میتواند درگیر باشند مثل تاج و آجنا و.. میبایستی آن چاکراه رو هم از نوشخوارهای ذهنی پاک کنیم ؟
اگر جوابتون مثبت میباشد
پس میتوان نتیجه گرفت که قبل از پاکسازی اسکن روانی بابت چاکراه هایی که میتواند مشکل داشته باشه و صحبت با درمانجو بسیار اهمیت پیدا میکنه که شیوه پاکسازی هر چاکراه به چه صورت صورت پذیرد
با تشکر
ارادتمند

Dr.Aram

تیم مدیریت
تقریباً در تمام بیماری‌ها چند چاکرا درگیر هستند که یکی از آنها ممکن هست بیشتر درگیر باشد چه در بیماری‌های روانی و چه در بیماری‌های جسمی
معمولاً به ندرت پیش می‌آید که یک چاکرا آسیب ببیند
سیستم چاکرایی‌ها به شدت به همدیگر وابسته هستند و کوچک‌ترین تغییر در یکی از آنها باعث تاخیر در دیگری می‌شود و مجموعه‌ای از آنها باعث بیماری می‌شود

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا