پسوریازیس و خود ایمنی

وفا نیکروان

کاربر ویژه
بیمار سالها درگیر است و تمام بدن درکیر شده وکمر و پهلوها بگفته بیمار انگار تیر خورده وسوراخ است
خوب اول قصد و نیت کردم و تمام ۶مرحله پسوریازیس را انجام دادم پروتکل کامل وبهد چون درگیری احساس وروان هستن اجنا پیشانی پشت سر و بالای سر جارو کردن موضعی با سبز و تکاندن دست و با بنفش سفید انجام دادم بیمار را که اسکن کردم
در ناحیه تیرویید مشکل داشت که سوال پرسیده شدو کم کاری داشت پاکسازی و پرانا سبز سفید و بنفش سفید و اسکن شکم طحال دفرمه بود
و سوال کردم و گفت زائده اضافی دارد جارو با نور /۵درصد نارنجی و/۵درصد سبز و۹۰درصد سفید نارنجی خیلی چون ممنونع بود و با مقدار کم ناحیه را از بین بردم پهلوها درست شد کنر درست شد و بیمار میگفت شل و سست شدم و حالم خیلی خوبه گفتم چند درقد ۷۰درصد

آخرین ویرایش توسط مدیر:

مهدیه شوندی

کاربر ویژه
بیمار سالها درگیر است و تمام بدن درکیر شده وکمر و پهلوها بگفته بیمار انگار تیر خورده وسوراخ است
خوب اول قصد و نیت کردم و تمام ۶مرحله پسوریازیس را انجام دادم پروتکل کامل وبهد چون درگیری احساس وروان هستن اجنا پیشانی پشت سر و بالای سر جارو کردن موضعی با سبز و تکاندن دست و با بنفش سفید انجام دادم بیمار را که اسکن کردم
در ناحیه تیرویید مشکل داشت که سوال پرسیده شدو کم کاری داشت پاکسازی و پرانا سبز سفید و بنفش سفید و اسکن شکم طحال دفرمه بود
و سوال کردم و گفت زائده اضافی دارد جارو با نور /۵درصد نارنجی و/۵درصد سبز و۹۰درصد سفید نارنجی خیلی چون ممنونع بود و با مقدار کم ناحیه را از بین بردم پهلوها درست شد کنر درست شد و بیمار میگفت شل و سست شدم و حالم خیلی خوبه گفتم چند درقد ۷۰درصد
سلام خانم نیکروان عزیز
خیلی عالی بوده کارتون، خیلی خوشحال شدم که تونستید این بیماری رو خوب بکنید :love:
برای انجام کارهایی که شما کردید فقط تکنیک های دوره پیشرفته رو بلد باشیم کافیه؟ یا باید جلسات درمان روانی رو هم گذرونده باشیم؟ چون یکی از اطرافیانم دقیقا همین مشکل رو داره و از بچگی درگیر این بیماری بوده و تمام بدنش رو گرفته. میخوام ببینم میتونم درمانش کنم الان که دوره پیشرفته رو گذروندم
و این که فکر میکنید چند جلسه باید روی این بیمار کار کنم که کاملا خوب شه؟

مهدیه شوندی

کاربر ویژه
درود من هنوز با اقای دکتر دوره را میگذرانم و از روی کتاب پروتکل ها رو انجام میدم و بعضی ها رو خیلی جارو میکنم تا سوال کنم بگه سبک شدم بعد انرژی میدم اما تمام با کلاس و کتاب است
عالیه پس همکلاسی هستیم احتمالا :giggle: پس من هم شروع میکنم روی بیمار کار میکنم به زودی. ممنون از پاسختون🌺

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا