پسوریازیس و خود ایمنی

وفا نیکروان

کاربر ویژه
جلسه دوم:از بیمار در مورد دردها پرسیدم و به درصد خواستم که تعریف بشه از جلسه اول درد ناحیه پهلوها فقط ۱۰درصد مانده بود کمر دوباره یک مقدار برگشته دوباره اسکن و جارو عمومی و موضعی را نجام دادم و پروتکل پسوریازیس را از کتاب تخصصی انجام دادم ۶مرحله اصلی و ۲مرحله احساسی روانی و دوباره پرسیدم حالا اون نقاط موضعی که هنوز ازاد نشده بود را دوباره با نور سبز جارو کردم(ساکرو ایلیاک ملتهب)و با lwg-v انرژی دادم و تکاندم و دوباره lwbدادم و این بار جواب داد و درد ازاد شد (استاد خیلی دوستتان دارم ممنونم)

Dr.Aram

تیم مدیریت
بسیار عالی هست
لطفاً اگر درمانی را می‌نویسید که قبلاً در مورد اون صحبت کرده‌اید یا انجام داده‌اید پستتان را ادامه همان بگذارید که به همدیگر وصل شوند و همه مطالب در یک پست قرار بگیرد
ممنون

هستی موسی زاده

کاربر ویژه
جلسه دوم:از بیمار در مورد دردها پرسیدم و به درصد خواستم که تعریف بشه از جلسه اول درد ناحیه پهلوها فقط ۱۰درصد مانده بود کمر دوباره یک مقدار برگشته دوباره اسکن و جارو عمومی و موضعی را نجام دادم و پروتکل پسوریازیس را از کتاب تخصصی انجام دادم ۶مرحله اصلی و ۲مرحله احساسی روانی و دوباره پرسیدم حالا اون نقاط موضعی که هنوز ازاد نشده بود را دوباره با نور سبز جارو کردم(ساکرو ایلیاک ملتهب)و با lwg-v انرژی دادم و تکاندم و دوباره lwbدادم و این بار جواب داد و درد ازاد شد (استاد خیلی دوستتان دارم ممنونم)
درود برشما دوست عزیز همین مراحل وبرای پسوریازیس کف سر باید انجام بدم؟

مهدیه شوندی

کاربر ویژه
سلام خانم نیک روان عزیز

میشه بگید لطفا که lwg-v و lwb که نوشتید به چه معنی هست؟ من متوجه نشدم

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا