پشتیبان

با سلام و تقدیم احترام من طاهره صالحیان هستم از اصفهان دوره خلق آینده ثبت کردم چند روزی میشه و تقاضای پشتیبان دارم و تصورم این هست شخصی از تجسم خلاق پشتیبان من خواهد بود چون نیاز با راهنمایی دارم من در تمام سال‌های عمرم ترسهای واهی داشتم و برای اینکه موفق به انجام کارهای زندگی ام باشم خودگویی و تلقین های مکرر برای سالها کرده ام که تبدیل به وسواس فکری شده برام عدم اعتماد به نفس، شک به خودم و به دیگران، حس ناتوانی دائمی و مقایسه خودم با دیگران که بقیه توانا هستند به استفاده از هوش و سواد و مهارت‌ها و من نیستم و با خود گویی به خودم اعتماد تلقین میکردم دیگه جانم به لبم رسیده بود الان مشاوره وسواس کار میکنم و دوره پکیج خلق آینده را خریدم بامید بهبودی ذهنم دائما تولید ترس ، مانع و گیرهای فکری میکرده و میکنه، الان با مشاوره و تمرین دو قلب و آدمک مغزی یکمی بهترم خواهشمندم کمکم کنید

Dr.Aram

تیم مدیریت
با سلام و تقدیم احترام من طاهره صالحیان هستم از اصفهان دوره خلق آینده ثبت کردم چند روزی میشه و تقاضای پشتیبان دارم و تصورم این هست شخصی از تجسم خلاق پشتیبان من خواهد بود چون نیاز با راهنمایی دارم من در تمام سال‌های عمرم ترسهای واهی داشتم و برای اینکه موفق به انجام کارهای زندگی ام باشم خودگویی و تلقین های مکرر برای سالها کرده ام که تبدیل به وسواس فکری شده برام عدم اعتماد به نفس، شک به خودم و به دیگران، حس ناتوانی دائمی و مقایسه خودم با دیگران که بقیه توانا هستند به استفاده از هوش و سواد و مهارت‌ها و من نیستم و با خود گویی به خودم اعتماد تلقین میکردم دیگه جانم به لبم رسیده بود الان مشاوره وسواس کار میکنم و دوره پکیج خلق آینده را خریدم بامید بهبودی ذهنم دائما تولید ترس ، مانع و گیرهای فکری میکرده و میکنه، الان با مشاوره و تمرین دو قلب و آدمک مغزی یکمی بهترم خواهشمندم کمکم کنید
درود بر خانم صالحیان عزیز
امیدوارم که هرچه زودتر حالتان خوب و عالی شوید
نحوه کار کردن به این صورت هست که شما تکنیک‌های خلق آینده را به ترتیبی که در اختیارتان قرار داده می‌شود از جلسه اول به صورت یک هفته‌ای کار می‌کنید و به سمت جلو می‌روید
همونطور که در کلاس هم آموزش داده شده است هر تمرین هم روزی ۲ الی ۳ بار و حتی ۴ بار ممکن هست شما انجام دهید
بعد از چندین جلسه که شما انجام دادید حداقل یک الی دو ماه و به این ترتیب جلو رفتید.
در آن زمان اگر مشکلی دارید به ما می‌گویید تا به شما کمک کنیم.
هر سوالی که در مورد نحوه جام دادن تکنیک‌ها دارید می‌توانید اینجا بپرسید
برای هر منظوری که پکیج را تهیه کرده‌اید لازم هست که یک الی دو ماه هر روز روزی ۳ الی ۴ بار یکی از تمرینات را که بیشتر به شما لذت می‌دهد انجام دهید
نحوه درست انجام دادن و نتیجه گرفتن تکنیک‌ها لذت بردن از انجام تکنیک‌ها می‌باشد

از راهنمایی تان سپاسگزارم
پس پشتیبانی به همین صورت پرسش و پاسخ هست؟
یک سوال دیگر من به ذهنیت‌های ترس ، حساسیت،گیرها و منفی نگاه میکنم آیا همین کافی ست در همان لحظه کار خلاق در ذهنم نیست برای عملکرد آیا به مرور مشاهده ذهنیت‌های منفی و عمل خلاقانه توام میشوند

Dr.Aram

تیم مدیریت
اگر لازم باشد می‌توانید تلفنی هم با مرکز تماس بگیرید و در خدمتتان باشیم.
فقط قبل از اینکه سوالی را بپرسیم
باید به این سوال‌ها جواب بدهید
که چند وقت هست تمرین را شروع کرده‌اید چند بار تمرین را انجام داده‌اید چه تمرینی را انجام داده‌اید و تعداد این‌ها را دقیق به ما بگویید

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا