چرا باید دعا کنم

سلام وقت بخیر.
خیلی ممنونم استاد بابت تدریس عالیتون.
توی تکنیک دعا کردن مشکل دارم.
مشکلم اینه:
برای آدمی که بینمون به هم خورده، و خیلی از دستش عصبانی هستم، و یه سری رفتارهاش رو نمی‌تونم ببخشم چون واقعاً در حقم ظلم کرد، اما دوست دارم که دوباره بینمون خوب بشه و رابطمون عالی بشه , توی تکنیک دعا کردن مشکلم اینه که
فکر می‌کنم چرا باید آرزوهای خوب براش بکنم؟
اگه براش دعا کردم آرزوهای خوب کردم دوباره همون رفتارا رو در حقم کرد و رابطمونم خوب نشد با هم و منو رها کرد و رفت، و این افکار به من اجازه نمیده که براش اون تکنیک دعا کردن رو انجام بدم،
به صورت ناخودآگاه میرم تکنیک دعا کردن رو برای خودم انجام میدم.
یا مثلاً برای آدمی که باعث شد خودش آگاهانه باعث شد که بینمون و به هم بزنه،و بعدشم اومد ه من گفت چرا ازم تشکر نمی‌کنی که تو و فلانی رو از همدیگه جدا کردم. من به شدت از این آدم متنفر شده‌ام. اصلاً دلم می‌خواد بمیره. به خاطر بدی زیادی که در حق ما کرد و ما را از همدیگه جدا کرد. برای این آدم و اون آدم‌هایی که به این شکل بودن اصلاً نمی‌تونم تکنیک دعا کردن رو انجام بدم. چیکار باید بکنم استاد ا بتونم رابطه‌ای رو که از دست دادم رو دوباره از سر بگیرم؟
هرچند که مخاطبم بعد از شاید ۶ ماه یک سال اومد از من معذرت خواهی کرد،ولی من به خاطر ترس از مشکلات که مبادا دوباره پیش بیان قبولش نکردم.

لطفاً منو راهنمایی بکنید. 🙏🥺

Dr.Aram

تیم مدیریت
در ابتدا زمانی که می‌خواهید سوالی بپرسید موضوع را بنویسید مثلاً موضوع شما تکنیک دعا کردن هست پس در موضوعتان بنویسید دعا کردن
ننویسید سوال

اگر به ترتیب انجام داده باشید قبل از تکنیک دعا کردن پاک کردن خاطرات منفی می‌باشد که شما باید خاطرات منفی‌تان را از بین ببرید و حداقل ۵۰ خاطره منفی را پاک کنید
زمانی که این ۵۰ خاطره منفی را پاک کردید دعا کردن برای دیگران راحت‌تر خواهد بود
اما اینکه آیا ما باید برای دشمنانمون دعا کنیم یا نه
بله باید برای اون‌ها دعا کنیم
اگر دیگران با ما بدی می‌کنند مربوط به بد بودن آنها نیست مربوط به مشکلاتی هست که ما در درونمان داریم
و اگر مشکلات خود را با دعا کردن و تکنیک‌های دیگر برطرف نکنیم همان بدی را همان فرد یا فرد دیگری در حق ما خواهد کرد
پس اگر می‌خواهید خیلی سریع از چرخه مشکلات خارج شوید باید برای کسانی که با آنها مشکل دارید از صمیم قلب دعا کنید و برای آنها خوبی بخواهید
این خوبی خواستن سودش برای خودتان است ربطی به این ندارد که او موفق شود یا نه
ربط به این دارد که انرژی‌هایی که شما با همدیگر اتصال دارید و باعث می‌شود که مشکلاتی برای شما ایجاد شود قطع می‌گردد
پس به نفعتان هست که با هر کسی که مشکل دارید برای او دعا کنید
زمانی که نفرین می‌کنید مشکل خودتان چند برابر می‌شود برای او هیچ اتفاق بدی نخواهد افتاد

در ابتدا زمانی که می‌خواهید سوالی بپرسید موضوع را بنویسید مثلاً موضوع شما تکنیک دعا کردن هست پس در موضوعتان بنویسید دعا کردن
ننویسید سوال

اگر به ترتیب انجام داده باشید قبل از تکنیک دعا کردن پاک کردن خاطرات منفی می‌باشد که شما باید خاطرات منفی‌تان را از بین ببرید و حداقل ۵۰ خاطره منفی را پاک کنید
اگر دیگران با ما بدی می‌کنند مربوط به بد بودن آنها نیست مربوط به مشکلاتی هست که ما در درونمان داریم
و اگر مشکلات خود را با دعا کردن و تکنیک‌های دیگر برطرف نکنیم همان بدی را همان فرد یا فرد دیگری در حق ما خواهد کرد
پس اگر می‌خواهید خیلی سریع از چرخه مشکلات خارج شوید باید برای کسانی که با آنها مشکل دارید از صمیم قلب دعا کنید و برای آنها خوبی بخواهید
ربط به این دارد که انرژی‌هایی که شما با همدیگر اتصال دارید و باعث می‌شود که مشکلاتی برای شما ایجاد شود قطع می‌گردد
زمانی که نفرین می‌کنید مشکل خودتان چند برابر می‌شود برای او هیچ اتفاق بدی نخواهد افتاد
ننویسید سوال

مرسی استاد، دقیقا همین فکر میاد برام که عه چرا من براش دعا کنم که اون موفق بشه، اونهمه بهم ضربه شدید زد و به آبروم از رو غرض لطمه وارد کرد حالا برای دعا کنم موفق بشه و به خواسته هاش برسه ، 🥺🥺 و اینا جلومو میگیره که نتونم براشون تکنیک دعا کردن رو انجام بدم. بازم تلاشمو میکنم استاد . ممنونم از راهنمایی شما ✨🙏☺️

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا