چرا وقتی مشکل خاصی وجود ندارد باز هم ذهن آرام نمی‌شود؟ | جلسه اول

admin

تیم مدیریت
عضو کادر مدیریت
به نظر شما چرا ذهن انسان گاهی حتی وقتی مشکل خاصی وجود ندارد باز هم آرام نمی‌شود؟

مرضیه جعفری

کاربر ویژه
به نظر شما چرا ذهن انسان گاهی حتی وقتی مشکل خاصی وجود ندارد باز هم آرام نمی‌شود؟
الگوهای حک شده
بعدم بنظرم بخاطر اینه که با منبع انرژی اصلی ارتباط قطعه..
علتش بی انرژی بودنه!(پرانا)

مرضیه جعفری

کاربر ویژه
عهههه..اینا مال دوره جدیده؟؟؟
ما نباید جواب میدادیم!!!؟؟؟
ای بابا..
عذرخواهی میکنم😁🙏🏼🙏🏼
فک کردم از همه سوال پرسیدید..
گزینه حذف ندارم که حذفشون کنم🤭

حسین امیدوار

کاربر ویژه
درود.چون راهی بلد نبودم و ذهنم عادت کرده به تولید افکار منفی.و در کل خاصیت ذهن اینکه فکر تولید کنه ولی در مورد من تولید افکار آزاردهنده و منفی

ریحانه بهمنی

کاربر ویژه
درود ، فکر میکنم علت همان چرخه معیوبی هست که در کودکی یا حتی قبل تر در نوزادی و... در جسم و روان ما شکل گرفته ،ما ناخواسته ومدام رفتار و افکاری رو تکرار میکنیم که منجر به تجربه تکراری یک احساس و یا ترشح هورمون های خاص در بدن شود

حسین امیدوار

کاربر ویژه
درود ، فکر میکنم علت همان چرخه معیوبی هست که در کودکی یا حتی قبل تر در نوزادی و... در جسم و روان ما شکل گرفته ،ما ناخواسته ومدام رفتار و افکاری رو تکرار میکنیم که منجر به تجربه تکراری یک احساس و یا ترشح هورمون های خاص در بدن شود
درود.علت آسیب های دوره کودکی هست که باعث ترس و احساس عدم امنیت شد.به عبارتی تعادل در ما بهم خورد.

hashemi

ناظم انجمن
کار ذهن ما تولید فکر است و مغز به دنبال حل مسأله.ما توجه و تمرکز می‌کنیم، غافل ازین‌‌که،این باعث رشد مجدد افکار می‌شود و نتیجه عکس می‌دهد.ذهن ما، دنبال کنترل است.
و این‌چنین می‌شود که زنجیره نشخوار فکری ادامه پیدا می‌کند...

پ.ن:
مجدد از استاد عزیزم سپاس‌گزارم برای همه همراهی‌های حین آموزش♥️🌹
گاهی دوره‌ای چنان آسان و سهل طراحی می‌شود که به واسطه آن، ما جلوتر از نوک دماغ خود را ببینیم و شاید به ذهن متبادر شود، این‌ها را که خود بلد بودم...
هنر مربیگری در کلمات غامض و کتاب‌های پیچیده نیست، هنر استاد این است که دست تو را بگیرد و با مفاهیم و ابزاری آشنا، باعث رشد تو شود، چنان‌که ببینی همان فرد مبتدی اول دوره نیستی، البته این سعی دانش‌جو را هم می‌طلبد.

زهره نصیری

کاربر ویژه
سلام محتوای فکر افراد در شرایط مشابه میتونه خیلی متفاوت باشه، ممکنه فردی باشه که همیشه خودش رو مقصر میدونه ومدام خودخوری میکنه و خودش رو نمیبخشه ، گاهی دنبال عامل بیرونی میگرده بندازه گردن اون، بعد یه نفس راحت بکشه ، درهر صورت فکر هست آرام یا نا آرام محتوای فکر در افراد با توجه به توانایی کنترل اون افکار تفاوت داره

اعظم علیجانی

کاربر ویژه
عدم حضور در لحظه و ندانستن اینکه زمان یک توهم است و گذشته ای وجود ندارد و هیچ کنترلی نمی توانیم روی آنها داشته باشیم. فکر می کنیم اگر به گذشته فکر کنیم بودن ما معنی دار می شود و گاهی حس می کنیم زحمت کشیده ایم به نتایجی در مورد گذشته رسیده ایم و نمیتونیم اونا رو از دست بدیم.

نسیم شریفی

کاربر ویژه
به قول استاد آرام عزیز
نا آرامیه ذهن به دلیل اون عادت فکر کردن ست، باید اون عادت فکر کردنو از بین ببریم تا ذهن را آرام کنیم.

لعیا رحیمی

کاربر ویژه
چون ذهن همیشه در حال فکر کردن و کار ک دن و هیچ وقت آروم نمیشه.از لحظه اول که شروع به کار کرده پالسهای عصبی در حال تحریک شدن هستن،حتی در کما و خواب ذهن در حال کار کردن است طوری که ۸۰ درصد گلوکز بدن رو مغز استفاده میکنه

مرجان خانلری

کاربر ویژه
درود ، به نظرم آسیب‌های دوران کودکی هست که باعث شده یه پیش نویس برای زندگی بنویسم کاملا غلط و فیلتر شده وسالهای بعدی زندگی فقط ناخودآگاه اوناروتکرار کردیم و زندگی

دنیا مخبری

کاربر ویژه
چون استاد گفتن خاصیت ذهن
مثل پرتغال که ویژگی اش بوی قشنگش
ذهن هم همش فعال
باید یاد بگیرییم مدیریتش کنیم
استاد گفتن مغز بقا هست برای زنده نگه داشتن و حمایت هی حرف میزنی

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا