چند بار اسکن در چندروز بیمار پیر وفرتوت که ریه هاش عفونت شدید داره وقلب درست کار نمیکنه

زهرا قنواتی

کاربر ویژه
استاد کالبد اتریک رو اسکن کردم‌وروز اول فاصله کالبداتریکش به جسم به نیم سانت رسیده بود وفردا که چک کردم به سه میلیمتر حدودا رسیده بود که به تشخیصم نزدیک به مرگ هستن وبسختی میشه بهش انرژی داد وانرزی جدب نمیکنه وهمون تشخیصی که دادم‌در رونددرمانی و قدرت بدنی پزشکان هم همون روند رو دارن طی میکنن وبارها کیسه خون بهش دادن ولی بدن وقلب بخوبی عمل نکرده وسه روزه خیلی کند ومیل میل قطر اتریک داره کوچیکتر میشه

Dr.Aram

تیم مدیریت
انرژی اطراف بدن وابستگی شدید به سلامت فیزیکی ما دارد و با وضعیت انرژی و اندازه‌گیری آن می‌توانیم متوجه شویم که چه اتفاقی در حال افتادن در فیزیک ما می‌باشد
ممکن هست حدس‌هایی که زده باشید درست باشد
برای کار کردن بر روی بیماران فرتوت باید با احتیاط کار کنیم و به آرامی به آنها انرژی بدیم تا کم کم انرژی داده شده جذب شود
و همانطور که به آرامی هاله آنها تقویت می‌گردد وضعیت جسمی آن‌ها تقویت گردد

زهرا قنواتی

کاربر ویژه
بله درسته ومن اون شخص رو فقط اسکن کردم وحقیقتش اونقدرکالبد اتریک نازک وفاصلش از بدن فیزیکی کم بود که تقریبا حرکت انرزی ثابت بود ونتونستم انرزی رو وارد اتریک کنم‌وحس کردم فاصله تابدن حدودادوتا سه میل بود وانرزی ندادم‌

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا