کریستال ودرمانگری

آزاده قاسمی

کاربر ویژه
سلام به همه عزیزان دل درانجمن
.شاید تجربه من یه تجربه معمولی براخیلی از دوستای گلم که درمانگرهای پرتجربه تری هستن باشه اما چون براخودم خیلی تاثیر روحی عالی داشت فکرکردم نوشتنش خالی از اثرنباشه
هفته قبل یک روز بدون دلیل باکمردردودل درد نه چندان جالبی بیدارشدم،بعدیه ساعتی که گذشت ودلیل این حالم رونیافتم به کوارتزدستورپاکسازی چاکراجتسی وبعدقاعده رو دادم وبعداتمام هرپاکسازی دستورانرژی دادن...خیلی خیلی جالب بودکه کاملا حالم روخوب کردن وهمه اون دردهای نامعلوم وبی دلیل ازبدنم بیرون رفت.الهی شکر که ازطریق استادعزیزمون این تکنیک ها رو یادکرفتیم🙏🙏🌺💞 والهی شکرکه درین دنیای جذاب پرانایی هستیم.خدای نور وعشق وپرانا هزاران بار شکرت ،سپاس سپاس سپاس🙏🙏🙏🙏💞💞براهمه این تجربه های عالی🙏🙏💞💞🌺💐

hashemi

ناظم انجمن
.شاید تجربه من یه تجربه معمولی براخیلی از دوستای گلم که درمانگرهای پرتجربه تری هستن باشه اما چون براخودم خیلی تاثیر روحی عالی داشت فکرکردم نوشتنش خالی از اثرنباشه
هفته قبل یک روز بدون دلیل باکمردردودل درد نه چندان جالبی بیدارشدم،بعدیه ساعتی که گذشت ودلیل این حالم رونیافتم به کوارتزدستورپاکسازی چاکراجتسی وبعدقاعده رو دادم وبعداتمام هرپاکسازی دستورانرژی دادن...خیلی خیلی جالب بودکه کاملا حالم روخوب کردن وهمه اون دردهای نامعلوم وبی دلیل ازبدنم بیرون رفت.الهی شکر که ازطریق استادعزیزمون این تکنیک ها رو یادکرفتیم🙏🙏🌺💞 والهی شکرکه درین دنیای جذاب پرانایی هستیم.خدای نور وعشق وپرانا هزاران بار شکرت ،سپاس سپاس سپاس🙏🙏🙏🙏💞💞براهمه این تجربه های عالی🙏🙏💞💞🌺💐
این‌که کریستالت حرفتو گوش میده
یعنی خودتم مجرب و ماهری🤩
درخشانی خوب من

فاطمه توسلی

کاربر ویژه
ک
هفته قبل یک روز بدون دلیل باکمردردودل درد نه چندان جالبی بیدارشدم،بعدیه ساعتی که گذشت ودلیل این حالم رونیافتم به کوارتزدستورپاکسازی چاکراجتسی وبعدقاعده رو دادم وبعداتمام هرپاکسازی دستورانرژی دادن...خیلی خیلی جالب بودکه کاملا حالم روخوب کردن وهمه اون دردهای نامعلوم وبی دلیل ازبدنم بیرون رفت.الهی شکر که ازطریق استادعزیزمون این تکنیک ها رو یادکرفتیم🙏🙏🌺💞 والهی شکرکه درین دنیای جذاب پرانایی هستیم.خدای نور وعشق وپرانا هزاران بار شکرت ،سپاس سپاس سپاس🙏🙏🙏🙏💞💞براهمه این تجربه های عالی🙏🙏💞کریستالای من حرف من و گوش نمیدن

آزاده قاسمی

کاربر ویژه
این‌که کریستالت حرفتو گوش میده
یعنی خودتم مجرب و ماهری🤩
درخشانی خوب من
ای جانم.سلام به خانم هاشمی عزیزم که همیشه باعث شادی وانرژی دادن هستین...مجرب وماهر نه هنوز راه درازی دارم درمسیر درمانگری و بشدت مشتاق یادگرفتن وامتحان کردن😘🥰🙏🥰وقطعا حمایت های شما واستا عزیزمون ودوستای گلم درین انجمن بسیار اثرگذارو محرکه برام...مرسی که هستین والهی همیشه خدا بهترینها رو نصیبتون کنه،الهی آمین😘🥰🙏🙏🙏🙏🙏

آزاده قاسمی

کاربر ویژه
برای من گوش نمیدن به حرفم🤣
خانم توسلی جانم، شاید انرژی اونهارو تثبیت نکردین ؟ والان کم شدن ؟ من راستش ه وقت دوقلب میگیرم براشون انرژی میدم ویا گاهی وقتها طبق درسهای استاد ،واژه ام(om)استاد سویی رو براشون میزارم که نیم ساعت تواتاق تکزار بشه و دستورمیدم که کریستالها رو شارژ کنه برام...طفلیهاخیلی خوبن والبته دستورای من مثله کتاب هست که استادگفتن خیلی ساده وبرا درمان چاکراها ویا سپر بلا ...اونقدریکه دستورای رفتاری واینا بدم هنوز نتونستم

محمد اکابری

کاربر ویژه
برای من گوش نمیدن به حرفم🤣
بد نیست که با اونها صحبت کنید و بهشون ابراز عشق کنید
برای همین بود زمانیکه کریستالها رو در کانال گذاشتن گفتن انتخاب کریستال حسی هست
من که از بچگی عاشق کریستالها بودم و هستم🥰

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا