کم کردن وابستگی

چندماه پیش برای زن و شوهری که باهم اختلاف داشتن پرده صورتی گذاشتم باهم آشتی کردن وزندگیشون خوب شد
سلام خانم قنواتی عزیز فرشته مهربون 😘🙋‍♀️
منم برای زوجی که به خاطر مشعله ها رابطه شون کمی سرد شده بود استفاده کردم رابطه شون رویایی شده.هزاران بار سپاس از شما به خاطر خلاقیتتون..کاش برا بیماری ها هم یه پزده می کشیدم و از این همه پروتکل خلاص میشدیم.😍

سلام خانم قنواتی عزیز فرشته مهربون 😘🙋‍♀️
منم برای زوجی که به خاطر مشعله ها رابطه شون کمی سرد شده بود استفاده کردم رابطه شون رویایی شده.هزاران بار سپاس از شما به خاطر خلاقیتتون..کاش برا بیماری ها هم یه پزده می کشیدم و از این همه پروتکل خلاص میشدیم.😍
سلام عزیزم
خوشحالم که این تکنیک برای شماهم موفقیت آمیز بوده

برای بیماریها هم امتحان کنید حتمااا جواب میده

سلام عزیزم

سلام دوست خوب و خواهر عزیزمممم 😘
سلام عزیزم

سلام دوست خوب و خواهر عزیزمممم😘
هزاراااان بار سپاس از دکتر ارام عزیزمون بابت انرزی درمانی که با سخاوت تماممممم اونو به ما اموزش دادن.با این علم مرز های قوانین درمان ارتباطات اخلاق و کلا همچی برام جابجا شد .استاد دستانتونو میبوسم .ان شاءالله مستجاب الدعوه و جز مخلصان در گاه الهی باشید
و هزاراااان بار از شما سپاس که این الهامتون ر که یه معجزه واقعی برای درمانگر هست .کوتاه واسانه رو با ما به اشتراک گذاشتید خدا به قلب مهربون شما و استاد نور الهی عطا کنه ودر دنیا واخرت در کنار عزیزاتون بدرخشید .🌈💫🌿❤️💚💙💜💛🧡🤍💝

Dr.Aram

تیم مدیریت

هزاراااان بار سپاس از دکتر ارام عزیزمون بابت انرزی درمانی که با سخاوت تماممممم اونو به ما اموزش دادن.با این علم مرز های قوانین درمان ارتباطات اخلاق و کلا همچی برام جابجا شد .استاد دستانتونو میبوسم .ان شاءالله مستجاب الدعوه و جز مخلصان در گاه الهی باشید
و هزاراااان بار از شما سپاس که این الهامتون ر که یه معجزه واقعی برای درمانگر هست .کوتاه واسانه رو با ما به اشتراک گذاشتید خدا به قلب مهربون شما و استاد نور الهی عطا کنه ودر دنیا واخرت در کنار عزیزاتون بدرخشید .🌈💫🌿❤️💚💙💜💛🧡🤍💝
درود بر خانم نصیری عزیز و همه عزیزان
انرژی درمانی بهانه‌ای است تا بتوانیم به خودشناسی برسیم
مهم خودشناسی هست
ولی شما اگر درمان مرتب انجام بدهید خود به خود به آن می‌رسید

مهم خودشناسی هست
سلام و درود خدمت شما استاد عزیز و گرانقدرم.سپاس گزارم از نطر اطف و توجهتون و از راهنمایی ارزشمندتون.. خدا شما رو برای ما حفط کنه.🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

مهم خودشناسی هست
سلام استاد گرانقدرم وقت بخیر
استاد من دیشب خواب دیدم که من در جایی مثل دفتر کارتون هستم و شما در حال مشاوره دادن به من هستید .الان که بعد ناهار مشعول شستن طرف ها بودم به یاد پاسخ و راهنمایی ارزشمندتون افتادم که به من و همه دوستان این راه گفتید .به فکرم رسید که خوابمو به شما بگم یا نه؟ که یه دفعه یه پروانه پزرگ مثل شاپرک خوشگل از کنار پنجره اشپزخونه زد شد و همون اطراف روی گل ها جلوی چشم من نزدیک نزدیک به من بود اینو نشانه برای گفتن خوابم گداشتم که خیر هست .و برای شما و دوستان میگم.استاد سپاسگزارتون هستم🌈🌿💫🙋‍♀️🌻🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🌻🌻🌻🌻🌻🌷🌷🌺🌺

ر

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام استاد گرانقدرم وقت بخیر
استاد من دیشب خواب دیدم که من در جایی مثل دفتر کارتون هستم و شما در حال مشاوره دادن به من هستید .الان که بعد ناهار مشعول شستن طرف ها بودم به یاد پاسخ و راهنمایی ارزشمندتون افتادم که به من و همه دوستان این راه گفتید .به فکرم رسید که خوابمو به شما بگم یا نه؟ که یه دفعه یه پروانه پزرگ مثل شاپرک خوشگل از کنار پنجره اشپزخونه زد شد و همون اطراف روی گل ها جلوی چشم من نزدیک نزدیک به من بود اینو نشانه برای گفتن خوابم گداشتم که خیر هست .و برای شما و دوستان میگم.استاد سپاسگزارتون هستم🌈🌿💫🙋‍♀️🌻🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🌻🌻🌻🌻🌻🌷🌷🌺🌺

ر
درود بر خانم نصیری عزیز
از اینکه تجربه‌تان را برای ما گفتید بسیار سپاسگزاریم
از اینکه توانستم تغییری در زندگی شما ایجاد کنم بسیار خرسند و خوشحال هستم 🌹🌹🌹🌹🌹

درود بر خانم نصیری عزیز
از اینکه تجربه‌تان را برای ما گفتید بسیار سپاسگزاریم
از اینکه توانستم تغییری در زندگی شما ایجاد کنم بسیار خرسند و خوشحال هستم 🌹🌹🌹🌹🌹
سلام استاد گرانقدرمم
شما لطف و معجزه و عنایت ویزه خدا به من وهمه دوستان هستید با علم نابی که اگاهی بر تر هست و سخاوتمندانه اونو در اختیار ما قرار دادید.ان شاءالله در حفاط امن رب رحمان بدرخشید و مستجاب الدعوه باشید.🙏🏼🌻🌻🌻🌻🌻

ممنونم عزیزم انشالله همیشه موفق و پیروز باشید

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا