کودک درون

ستاره پرداختچی

کاربر ویژه
درود و مهر خدمت استاد عزیزم و تشکر خیلی خیلی زیاد 🩵🩵🌸🌸
استاد جان امروز توی تمرین دوست دوشتن و حامی شدن برای کودکی هام متوجه یه موضوع شدم
اصلا چرا منِ ۳ ۴ ساله باید با پسربچه ها بازی میکردم که بعدم ازشون کتک بخورم بعدم بیام به مامان بابام بگم اونا هم چون پدر اون پسربچه مقامدار بود نمیتونستن چیزی بگن و اون بازم منو میزد، انگار این "چوقولی کردن که فلانی اذیتم کرد" و این "مشاهده گر بودن والدینم که اذیت شدنم و میدیدن و کاری نمیکردن" دقیقا از همین سن اومد تو وجودم که البته مثمر ثمر هم نبود و کسی حامیم نمیشد ولی موند روم و اینکه تا امروز بازی با پسرها و اینکه میخواستم رفتار قدرتمندانه مردا رو داشته باشم و طبیعی میدونستم توی این مدیتیشن گفتم وا برو با دخترا بازی کن خب! همیشه انگار چون زنا و دخترا رو ضعیف میدونستم با بازی با پسرا میخواستم اون ضعف درونم رو بپوشونم ، هنوز حس میکنم خیلی باید حمایتم و بیشتر کنم برای کودکی هام 🩷🩷🤍🤍 ممنون استاد عزیزم 🌸🌸

Dr.Aram

تیم مدیریت
پدر و مادرتون در حد خودشون از تو حمایت کردند
و اگر گاهاً جاهایی اذیت شده‌اید به دلیل این هست که اون‌ها هم مشکلاتی داشتند و به خاطر مشکلاتشان فکر می‌کردند که اینطوری بهتر از تو حمایت می‌کنند
الان که به آنها فکر می‌کنیم ممکن هست که اشتباه کردند
حتی خودشان هم ممکن هست الان فکر کنند که اشتباه می‌کردند ولی همه اون به خاطر حمایت از تو بوده
حتی اگر از تو حمایت نمی‌کردند باز هم به خاطر حمایت از تو بوده!
به خاطر اینکه اگر از تو می‌خواستند کاملاً حمایت کنند یک درگیری بزرگتر ایجاد می‌شد و خانواده درگیر می‌شدند و طبیعتاً مشکلی که برای خانواده ایجاد شود همه افراد را دچار مشکل می‌کند.
و به هر حال زمان زیادی از اون گذشته است
بهتر هست که خودمان را دوست داشته باشیم
و از آن کودک رنج دیده حمایت کنیم و حامی او باشیم و یادتان باشد که آن کودک هنوز نیاز به حمایت دارد
والد خودت باش و کارهایی که فکر می‌کنی والدینت باید در اون زمان برای تو انجام می‌دادند همین الان برای کودک درونت انجام بده

ستاره پرداختچی

کاربر ویژه
پدر و مادرتون در حد خودشون از تو حمایت کردند
و اگر گاهاً جاهایی اذیت شده‌اید به دلیل این هست که اون‌ها هم مشکلاتی داشتند و به خاطر مشکلاتشان فکر می‌کردند که اینطوری بهتر از تو حمایت می‌کنند
الان که به آنها فکر می‌کنیم ممکن هست که اشتباه کردند
حتی خودشان هم ممکن هست الان فکر کنند که اشتباه می‌کردند ولی همه اون به خاطر حمایت از تو بوده
حتی اگر از تو حمایت نمی‌کردند باز هم به خاطر حمایت از تو بوده!
به خاطر اینکه اگر از تو می‌خواستند کاملاً حمایت کنند یک درگیری بزرگتر ایجاد می‌شد و خانواده درگیر می‌شدند و طبیعتاً مشکلی که برای خانواده ایجاد شود همه افراد را دچار مشکل می‌کند.
و به هر حال زمان زیادی از اون گذشته است
بهتر هست که خودمان را دوست داشته باشیم
و از آن کودک رنج دیده حمایت کنیم و حامی او باشیم و یادتان باشد که آن کودک هنوز نیاز به حمایت دارد
والد خودت باش و کارهایی که فکر می‌کنی والدینت باید در اون زمان برای تو انجام می‌دادند همین الان برای کودک درونت انجام بده
شما یه دونه اید خیلی خوبید استاد 😁🌸حتی خودشونم بنده خداها نمیتونستن اینجوری برام توضیح بدن که کل خانواده درگیر میشد🥺🥺🙏🙏مرسی واقعا 🩵🩵 بابام امروز گفت تو خیلی خانوم شدی باید از دکتر ارام تشکر کنیم برای کلاسا و تمریناتشون 🥰🥰🩷🩷

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا