کودک پسر زخمی درونی و موفقیت | جلسه پنجم

admin

تیم مدیریت
عضو کادر مدیریت
وقتی کودک درون پسر زخمی باشد، رابطه او با موفقیت چگونه می‌شود؟

حسین امیدوار

کاربر ویژه
درود کودک درون پسر زخمی در دوحالت هست یکی سرکوب شده و دیگری تدافعی یا بیش فعال که در هر صورت رسیدن به موفقیت در هر زمینه زندگی را دشوار می‌کند.توی روابط چه خانوادگی چه اجتماعی.کار و درآمد،سلامت جسم و روان.بی انگیزگی،عدم توانایی در تصمیم گیری،وابسته میشه،تعلل در انجام کارها،به جای رقابت دنبال تخریب و پایین کشیدن رقبا چون احساس ناتوانی میکنه و ترس داره،پرخاشگره،واکنشگره،کلامش به جای کلام قاطع و با اقتدار و حاوی مهربانی حاوی خشونت هس، اعمال خشونت رو با اقتدار اشتباه گرفته.احساس مالکیت میکنه بنابراین سلطه جویی میکنه کنترل گره.حال با این اوضاع توی کدام قسمت زندگی میشه موفق شد.من بارها با واکنشگری و کلام خشونت بار و منافع مالیم به خطر انداختم و مثلا به جای طی مسیری در ۴ ماه مجبور شدم که اون مسیر رو ۸ماه طی کنم.روابطم دچار مشکل شد،نتونسم تصمیم های درستی بگیرم و در کل همه قسمت‌های زندگیم رو تحت تاثیر قرار داد.و بعد ۱۳سال زندگی با طلاق روبرو شدم.کلا باید بگم یه انسان با این کودک درون پسر زخمی یه ورشکسته روانی،مالی،احساسی و عاطفی میشه

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا