گریه کودک درون

سیاوش شاکری

کاربر ویژه
سلام استاد. وقت بخیر
تکنیک کودک درون رو انجام دادم. به محض روبه‌رو شده باهاش شروع کردم به گریه کردن و تا آخر تکنیک همین طور گریه ادامه داشت. هم من گریه می‌کردم هم اون. به خاطر آسیبی که دیده بوده... هر چی هم بهش می‌گم کمکت می‌کنم قبول نمی‌کنه. انگار با همه دنیا قهره...
چی کار کنم؟....

Dr.Aram

تیم مدیریت
کودک درون نشان دهنده بی‌توجهی به خودمان می‌باشد و فشارهایی که به خودمان آورده‌ایم
خیلی از افراد به خاطر موفقیت یا به خاطر خیلی از چیزهای دیگر به این کودک درون بی‌توجه بودند و هستند و باعث می‌شود که در این تمرین احساس ناراحتی یا حتی احساس گریه کنند
زمان می‌برد تا کودکی درون با شما آشتی کند فقط او را دوست داشته باشید و مرتباً به او بگویید که مراقب او هستید و در رفتار و اعمال بیشتر به خودتان برسید و بیشتر به کودک درونی‌تان توجه کنید
کم کم با کودکی درونتان آشتی خواهید کرد

حسین امیدوار

کاربر ویژه
درود.روزهای اول کودک درونم زانوهاش رو بغل کرده بود و پشت به من نشسته بود و خودم هم در طول تمرین گریه کردم وبغض داشتم با ادامه دادن از این حالت در اومد و به سمتم اومد ولی با مشت محکم به سینه ام می‌کوبید و از دستم عصبانی بود.با ادامه تمرین مرحله بعدبه آغوشم اومد باهاش صحبت میکنم بهش میگم برات هم پدرم هم مادر عشق و محبت و نوازش که از پدر و مادر میخواستی و بهت داده نشد خودم بهت میدم مرتب بهش میگم که دوست دارم بهش میگم که بی نظیره.ازش میپرسم چی میخوای بهم میگه حامیم باش،دوسم داشته باش احساس امنیت میخوام توجه میخوام....

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود.روزهای اول کودک درونم زانوهاش رو بغل کرده بود و پشت به من نشسته بود و خودم هم در طول تمرین گریه کردم وبغض داشتم با ادامه دادن از این حالت در اومد و به سمتم اومد ولی با مشت محکم به سینه ام می‌کوبید و از دستم عصبانی بود.با ادامه تمرین مرحله بعدبه آغوشم اومد باهاش صحبت میکنم بهش میگم برات هم پدرم هم مادر عشق و محبت و نوازش که از پدر و مادر میخواستی و بهت داده نشد خودم بهت میدم مرتب بهش میگم که دوست دارم بهش میگم که بی نظیره.ازش میپرسم چی میخوای بهم میگه حامیم باش،دوسم داشته باش احساس امنیت میخوام توجه میخوام....
دقیقاً همینجور هست باید برای کودک درونمون هم پدری کنیم هم مادری کنیم والدی کنیم و او را دوست داشته باشیم تا او احساس آرامش و امنیت کند و این گونه نخواهد با پول با مواد مخدر با موفقیت و چیزهای دیگر جلب توجه کند.
زمانی که ودک درونمان آرامش داشته باشد موفقیتمان لذت بخش است در غیر این صورت موفقیت فقط فشار و تنش‌های کاری هست

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا