گر گرفتن موقع درمانگری

• شروع کننده موضوع م هاشمی
  • تاریخ شروع
م

م هاشمی

کاربر جدید
سلام. من اخیرا موقع درمانگری خودم خیلی داغ میشم و حالت گر گرفتگی پیدا میکنم. میشه بگین مشکلم کجاست؟ یا چاکراهای آلوده رو که میخوام پاکسازی کنم به شدت دستم آزرده میشه. در این صورت باید انقدر پاکسازی رو برای بیمار ادامه بدم که اون حس بد از دستم بره؟ منظورم اینه که تا وقتی من حس درد و گز گز دارم نشون دهنده آلودگی چاکرای بیماره؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
گرمای بدن بیشتر به دو چاکرای بدن چاکرای قاعده‌ای و شبکه خورشیدی برمیگردد این دو را پاکسازی کنید و کمی آبی بدهید تا دمای بدنتان و گرگرفتگی کاهش پیدا کند ممکن است که چاکرای جنسی آلوده باشد که در این مورد هم باید آن را پاکسازی کرد

سعید شیرزادی

کاربر ویژه
گرمای بدن بیشتر به دو چاکرای بدن چاکرای قاعده‌ای و شبکه خورشیدی برمیگردد این دو را پاکسازی کنید و کمی آبی بدهید تا دمای بدنتان و گرگرفتگی کاهش پیدا کند ممکن است که چاکرای جنسی آلوده باشد که در این مورد هم باید آن را پاکسازی کرد
درود استادجان لازم دیدم پست جدید بازنکنم واینجاسوالموبپرسم.
من هم موقع پاکسازی بیمارانم که خیلی انرژی منفی درچاکراهاشون دارن یجور درد و خستگی درناحیه زیردنده هام وپرده دیافراگمم البته بیشتر درقسمت چپ احساس مکنم .آیااز انرژی منفی بیمارنم هست یاکدوم چاکرام ایراد داره . ولی الانه تمام چاکراهام اسکن مکنم همه باهم ۴۵سانت هستن . نظرشماچیه؟سپاس ازجواب زیباتون🙏🙏🙏

Dr.Aram

تیم مدیریت
می‌تواند به دلیل انتقال انرژی کثیف از بیمار به شما باشد.
و علت آن می‌تواند نگرانی شما از درمان کردن بیمار باشد یا اینکه در مورد بیمارتان قضاوت می‌کنید
وگرنه همه بیمارها و همه افراد انرژی منفی دارند و نباید به ما منتقل شود اگر منتقل می‌شود ما کار اشتباهی انجام می‌دهیم که انرژی کثیف آنها به ما انتقال پیدا می‌کند

سعید شیرزادی

کاربر ویژه
می‌تواند به دلیل انتقال انرژی کثیف از بیمار به شما باشد.
و علت آن می‌تواند نگرانی شما از درمان کردن بیمار باشد یا اینکه در مورد بیمارتان قضاوت می‌کنید
وگرنه همه بیمارها و همه افراد انرژی منفی دارند و نباید به ما منتقل شود اگر منتقل می‌شود ما کار اشتباهی انجام می‌دهیم که انرژی کثیف آنها به ما انتقال پیدا می‌کند
درودبرشما ، دقیقا روزای اول استرس داشتم که حتما درمانم موفقیت آمیزباشه نکنه بی اعتباربشم 🤣

Dr.Aram

تیم مدیریت
همین افراد ول این حس را داشتند حتی در طی درمان‌ها ممکن است دوباره این حس ایجاد شود
حتی در پزشکی هم همینطور است مگر همه افرادی که به پزشک مراجعه می‌کنند خوب می‌شود و اگر یک فردی خوب نشود اعتبار پزشک زیر سوال می‌رود.
ولی مهم این هست که ما نسبت به بقیه افراد تبحر بیشتری داریم و بهتر می‌توانیم به دیگران کمک کنیم
اینکه صد در صد بیمارانتان خوب شوند نباشید
دنبال این باشید که بتوانید کمی به آنها کمک کنید
که بتوانید کمی به آنها کمک کنید می‌توانید کاملاً آنها را بهبود بخشید

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا