گلها و گیاهان

درود و مهر به محضر استاد محبوبم 🌺🌺
امیدوارم که لحظات شادی و سپری کنید و ایام به کام باشه 🌺🌺🌺
تجربه ای داشتم خواستم برای دوستان به اشتراک بزارم از اونجایی که خیلی به گلها و گیاهان و طبیعت علاقه زیادی دارم و جلوه های نور الهی و میبینم و کلا پاکسازی میشم و ارتباط برقرار کردن و شنیدن صدای گلها و گیاهان هست که در سال جدید خیلی بیشتر شده میبینیم که دانشمندان دستگاهی درست کردن که صدای فرکانس گیاهان و ظبط میکنه اونم به صورت فرکانس خواستم بگم بدون دستگاه هم میشه شنید و لذت برد ابتدای سال نو یه گلدون لیلیوم قرمز خریدم که ریشه در خاک داره تماما غنچه بود از موقعی که گلدون و آوردم خونه ارتباط عمیقی داشتم حاله انرژی به فاصله بیست سانتی مشخص بود هر غنچه ای که شکوفا میشد حرف می‌زد میخوام بگم گیاهان مثل انسانها تمام صفات خشم ناراحتی خوشحالی و درد کشیدن و دارن
این به کنار یه گلدون پتوس دارم که تکثیر کردم چند جای خونه گزاشتم یکیش روی کابینت آشپزخونه هست امروز دنبال وسیله ای میگشتم تو کابینت بدون اینکه اصلا حواسم به گیاه باشه ناخواسته بدون اینکه اصلا ببینم مونده بود لای در کابینت
چنان صدای درد کشیدن و شنیدم صدای عجیبی بود سریع بیرون آوردم حالا هی دارم ازش عذر خواهی میکنم 😄
تمام گیاهان هوشمند هستن هر کدوم به نوعی انرژی خودشون و دارن یکی برای جذب ثروته یکی انرژی‌های منفی و دور میکنه و خیلی موردهای دیگه بستگی به نگهداری داره
مورد دیگه اینکه تعطیلات عید قمصر کاشان بودیم اونجا درختهای کهنسال زیاد داره تو یکی از محله ها درخت توتی بود که از همسرم پرسیدم این درخت چند سالشه گفت بالای صد سال داشت یا بیشتر خلاصه درخت و بغل کردم حرف زد انگار موکل داشت یه حس عجیبی داشت
استاد جان این که دیگه گل و گیاه هست ولی میخوام بگم خداوند غیر ممکن و ممکن میکنه امسال سال رمز و رازها هست از خدا میخوام کمک کنه ناشناخته ها رو بشناسیم قدرت خدا بینهایت بینهایت زیباست خداوند به روش‌های بیشماری عظمت و بزرگیش و نشون میده باید درخواست کرد و دید و آگاه شد🙏🙏🌺🌺🌺🌺🌸🌸🌸🌸🌸
خداوند برای بندگانش فرشتگانش و میفرسته تو دوره چشم سوم پیر مردی و دیدم و چند روز پیش دوباره دوباره دیدم استاد به قدری دوست داشتنیه و لباس بلند و موهای بلندی داره تا روی زمین دنبال خودش انشالله که خیره 🙏🙏🩷🩷🩷
از اسما الحسنا غافل نمیشم صد تا اسم اعظم خداوند به دوستان عزیزم هم پیشنهاد میکنم حتما بخونن

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود بر خانم ملک محمدی عزیز
ایشالا که همیشه در پناه خداوند در نور الهی باشید
تجربه بسیار زیبا و فوق العاده‌ای هست
انجام تکنیک‌ها و تمرینات هر روز شما را با یک تجربه جدیدتر و جالب‌تر روبرو می‌کند
فقط کافی است که ادامه بدهید و پدیده‌های جذاب و جالب جهان را مشاهده کنید

درود بر خانم ملک محمدی عزیز
ایشالا که همیشه در پناه خداوند در نور الهی باشید
تجربه بسیار زیبا و فوق العاده‌ای هست
انجام تکنیک‌ها و تمرینات هر روز شما را با یک تجربه جدیدتر و جالب‌تر روبرو می‌کند
فقط کافی است که ادامه بدهید و پدیده‌های جذاب و جالب جهان را مشاهده کنید
سپاس استاد بزرگوار و عزیزم 🙏🙏🙏🙏

سعید شیرزادی

کاربر ویژه
درود و مهر به محضر استاد محبوبم 🌺🌺
امیدوارم که لحظات شادی و سپری کنید و ایام به کام باشه 🌺🌺🌺
تجربه ای داشتم خواستم برای دوستان به اشتراک بزارم از اونجایی که خیلی به گلها و گیاهان و طبیعت علاقه زیادی دارم و جلوه های نور الهی و میبینم و کلا پاکسازی میشم و ارتباط برقرار کردن و شنیدن صدای گلها و گیاهان هست که در سال جدید خیلی بیشتر شده میبینیم که دانشمندان دستگاهی درست کردن که صدای فرکانس گیاهان و ظبط میکنه اونم به صورت فرکانس خواستم بگم بدون دستگاه هم میشه شنید و لذت برد ابتدای سال نو یه گلدون لیلیوم قرمز خریدم که ریشه در خاک داره تماما غنچه بود از موقعی که گلدون و آوردم خونه ارتباط عمیقی داشتم حاله انرژی به فاصله بیست سانتی مشخص بود هر غنچه ای که شکوفا میشد حرف می‌زد میخوام بگم گیاهان مثل انسانها تمام صفات خشم ناراحتی خوشحالی و درد کشیدن و دارن
این به کنار یه گلدون پتوس دارم که تکثیر کردم چند جای خونه گزاشتم یکیش روی کابینت آشپزخونه هست امروز دنبال وسیله ای میگشتم تو کابینت بدون اینکه اصلا حواسم به گیاه باشه ناخواسته بدون اینکه اصلا ببینم مونده بود لای در کابینت
چنان صدای درد کشیدن و شنیدم صدای عجیبی بود سریع بیرون آوردم حالا هی دارم ازش عذر خواهی میکنم 😄
تمام گیاهان هوشمند هستن هر کدوم به نوعی انرژی خودشون و دارن یکی برای جذب ثروته یکی انرژی‌های منفی و دور میکنه و خیلی موردهای دیگه بستگی به نگهداری داره
مورد دیگه اینکه تعطیلات عید قمصر کاشان بودیم اونجا درختهای کهنسال زیاد داره تو یکی از محله ها درخت توتی بود که از همسرم پرسیدم این درخت چند سالشه گفت بالای صد سال داشت یا بیشتر خلاصه درخت و بغل کردم حرف زد انگار موکل داشت یه حس عجیبی داشت
استاد جان این که دیگه گل و گیاه هست ولی میخوام بگم خداوند غیر ممکن و ممکن میکنه امسال سال رمز و رازها هست از خدا میخوام کمک کنه ناشناخته ها رو بشناسیم قدرت خدا بینهایت بینهایت زیباست خداوند به روش‌های بیشماری عظمت و بزرگیش و نشون میده باید درخواست کرد و دید و آگاه شد🙏🙏🌺🌺🌺🌺🌸🌸🌸🌸🌸
خداوند برای بندگانش فرشتگانش و میفرسته تو دوره چشم سوم پیر مردی و دیدم و چند روز پیش دوباره دوباره دیدم استاد به قدری دوست داشتنیه و لباس بلند و موهای بلندی داره تا روی زمین دنبال خودش انشالله که خیره 🙏🙏🩷🩷🩷
از اسما الحسنا غافل نمیشم صد تا اسم اعظم خداوند به دوستان عزیزم هم پیشنهاد میکنم حتما بخونن
درودبرشما خانم ملک محمدی عزیز، واقعا تبریک تبریک بشما انسان کامل ،خیلی خیلی خرسندمیشم وقتی تجربیات زیبا وجذابتون رو میخونم وآرزوی بهترینهارو براتون درتمام زمینه ها دارم. درود براستاد ارزشمندمون 🙏🙏🙏

درودبرشما خانم ملک محمدی عزیز، واقعا تبریک تبریک بشما انسان کامل ،خیلی خیلی خرسندمیشم وقتی تجربیات زیبا وجذابتون رو میخونم وآرزوی بهترینهارو براتون درتمام زمینه ها دارم. درود براستاد ارزشمندمون 🙏🙏🙏
درود اقای شیرزادی بزرگوار
سپاس بیکران من هم همچنین براتون موفقیت و هرآنچه آرزو دارید براتون از خداوند خواستارم 🙏🙏🙏🙏🌸🌸🌸🌸🌸

درود و عشق استاد عزیزم
تمرینی داشتم در مورد پاکسازی چاکراها که برای چاکرای هشتم و انجام میدادم بعد مدتی انرژی طلایی از تاج وارد صورتم شد یه مدت روی صورتم بود دوباره از تاج انرژی طلایی وارد ستون فقرات شد همینطور از بالا قسمت قسمت پایین میرفت همون موقع یه حالت قلقلک تو ستون فقرات داشتم و موند تو ستون فقرات این درسته طبیعیه؟ یا اینکه باید اصلا وارد نمیشد یا نمی‌موند اونجا همون موقع مرحله آخر مراقبه tc اومد به ذهنم که انرژی و از تاج وارد ستون فقرات میکردیم و درخواست هم کردم این درسته؟
الان احساس خوبی دارم درست وسط ستون فقرات جایی که کبد و پانکراس و طحال هست
میشه در این مورد راهنمایی بفرمایید

تا ظهر عالی بودم ولی بعد
سردرد خیلی زیادی دارم الان و چند روز پیش هم پاکسازی چاکرای ریشه و تمرین میکردم تنگی نفس زیادی داشتم گاهی اوقات اینطوری میشه راهنمایی میفرمایید🙏

Dr.Aram

تیم مدیریت
احتمالاً موقع انجام دادن تمرینات فشار زیادی بر روی خودتان وارد می‌کنید و انرژی زیادی را در ناحیه متمرکز می‌کنید و باعث انباشتگی می‌شود
موقع انجام دادن تمرینات سعی نکنید که با انرژی‌ها خیلی بازی کنید و سعی کنید که خیلی آرام و ریلکس آن را انجام دهید

سردردتان را با پاکسازی از بین ببرید
سلام روزتون به خیر
اتفاقا خیلی با آرامش انجام میدم این دفعه تمرین‌ها قاطی شد نمیدونم چرا دیشب پاکسازی انجام دادم خداروشکر امروز خوبم
سپاس استاد جانم🙏🙏

استاد عزیزم هر موقع تمرینی و انجام بدم و قبلش که بخوام مکاشفات ببینم سردرد و چشم درد و میگیرم که امروز موردی برام پیش اومد که .......
آخه هنوز دوره طب انرژی شروع نشده خیلی عجیب بود انشالله که خیره فکر میکنم علتش روح هایی هستن که محافظ انسان هستن و میخوان آگاه کنند یا ترمیم کنن نمیدونم واقعا حکمت خدارو

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا